Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Iespļāva sejā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Pag. Ir bijis gadījums ka LV robežās dažādi posteņi neņem vērā izsludināto meklēšanu citā postenī. Kāpēc par tiem tiek klusēts un nerāda sabiedrībā šo informāciju. Iesaku uzzināt kā var būt tāda nolaidība, ka vienā pilsētā "nosēž" savu laiku, bet citā ir gaidāms cits sods. (bija meklēts Bauskā, bet kur atsēdēja vienu sodu gan neatceros - kādu laiku atpakaļ tas bija noticis)
monitors autoram
m
Normālas valstis neignorē citu valstu aresta orderus, pat ja apšauba apsūdzības pamatotību. Piemēram, Polija pērn pēc Krievijas pieprasījuma aizturēja vienu no čečenu separātistu līderiem Ahmedu Zakajevu, un, ja Zakajevu nesargātu politiskā bēgļa statuss, viņa aresta Polijā iznākums varētu būt citāds./// Ja apsūdzības pamatotību apšauba, tad normālās valstīs ignorē citu valstu aresta orderus. Te viena valsts Berezovska kungu arī Krievijai neizdeva, jo apšaubīja apsūdzības pamatotību. Bet austrieši jau rīkojās ar Golovatovu tāpat kā poļi ar Zakajevu, aizturēja un pēc tam palaida vaļā. Galvenais ir tas, ka neviens īsti nezina kāda bija austriešu tiesas nolēmuma motivācija Golovatova gadījumā, tādēļ sākas visādi ekskursi vēsturē, sak, austriešiem ar nākas savus tautiešus vajāt par nodarījumiem Otrajā pasaules karā, tādēl viņi bijuši tik saprotoši un pretīmnākoši Krievijai. Neviens neuzdod jautājumu, kā pēkšņi Golovatovs droši devās uz Vīni, ignorējot savu biogrāfiju. Man liekas, ka viņš domāja, ka 20 gadi apkārt, iestājies noilgums. Izskatās, ka lietuviešu prokuratūra viņu nebrīdināja par panta pārkvalifikāciju, sak, Golovatovam atslābs modrība, tālākais tikai formalitāšu jautājums. Bet varbūt, ka austrieši nebija pārliecināti, ka tiešām noilgums nav iestājies, un tādēļ palaida Golovatovu brīvībā. Bez tiesas nolēmuma nekādas skaidrības.
Gaujmaliec
G
Pilnīgi aplami secinājumi ! Krievija NAV ES dalībvalsts !
  • 1
  • 0
Gaujmaliec
G
dažiem Baltkrievu ierēdnīšiem EIROPAS durvis ir ciet, bet, iespējamie, slapkavas spieto ar saviem bizesiem pa brīvo pasauli !!
kāpēc
k
Pilnīgi piekrītu sociāldemokrātam. Vajag nevis panikot un "sist traukus" ik reiz, kad Eiropas sav izdara kaut ko mums nepieņemamu, bet mierīgi un stingri pieturēties pie savām interesēm. Bet no otras puses maksimāli izsūkt visu labumu no ES, ko vien var .
:)
:
Organizējam referendumu par izstāšanos no ES :)
sociāldemokrāts
s
Laba doma :). Tomēr šo gadījumu mēs varētu izmantot, lai varēt neņemt vērā ES valstu tiesu lēmumus ja tie ir pretrunā ar mūsu interesēm un bieži vien pretrunā jebkādam taisnīgumam. Te es domāju tiesu spriedumus par mūsu sieviešu dzemdētiem bērniem no ārzemniekiem. Otrs solis uzkasīties par lauksaimniecības jautājumiem.
  • 4
  • 0
Helena
H
Austrija tikai parādīja ka kritiskajā situācijā ES acu nepamirksķidāms mus uzmetis tapat ka 1940.gadā
kāpēc
k
sociāldemokrāta komentārs visu izskaidro. Nekādu citu izskaidrojumu nav. Vai lietuvieši dikti bieži mūs atbalsta starptautiskā mērogā?
kāpēc
k
sociāldemokrāta komentārs visu izskaidro. Nekādu citu izskaidrojumu nav. Vai lietuvieši dikti bieži mūs atbalsta starptautiskā mērogā?
sociāldemokrāts
s
Mums ir jāatbalsta leiši nevis leišu, bet mūsu pašu dēļ. Mēs ar leišiem sēžam vienā laivā. Patiesībā mums būtu svarīgāk nevis notiesāt vienu krievu, kurš neko vairs neietekmē, bet fiksēt precedentu, kurš ļautu mums mazāk ieverot visādus līgumus.
  • 7
  • 0
Senais
S
Te nav ko saskatīt Austrijas ļaunprātību, jo tā visticamāk ir kļūda, vērtējot subjekta nevainīgumu, nespējot noticēt, ka tā var me
Senais
S
Ko nu Jūs te raiozējaties, . Pēdējais vārds manā teikumā ir : "melot". Un es tieši tā domāju, ka austrieši nespēj noticēt, ka var tā melot, kā to dara Krievijas amatpersonas. Draugs antidemagog, saki kur saskati manā viedoklī demagoģiju?
  • 3
  • 0
Senajam demagogam
S
Vainu un nevainiigumu veertee tiesa peec pieraadiijumiem, nevis senie demagogi peec "man taa liekas". Protams, sarkanie un vinju ietekmes agenti nekad neizdara noziegumus, tikai kljuudaas. Cara gjimenes slepkaviiba bija kljuuda, politiskaas represijas - arii kljuuda, un vispaar PSRS un sarkanaas kustiibas veesture ir viena vieniiga milziiga kljuuda.
  • 3
  • 1
.
.
krievu zvans austriešu kolēģiem arī bija kļūda?
  • 4
  • 0
sibīrija
s
Žēl ka krievi aizvācās no Austrijas.
.
.
varu paskaidrot, kāpēc austrieši atlaida čekistu, par to viņu pašu prese raksta. krievijas ārlietu ministrija caur krievijas vēstniecību austrijā likusi saviem austriešu kolēģiem saprast, ka golovatova lieta ir safabricēta. krievu komentārs - austriešu partneri šo jautājumu apdomāja un izdarīja secinājumus. kādam vēl ir jautājumi? ieliktu linkus uz informācijas avotiem, bet diena diemžēl griež ārā.
sociāldemokrāts
s
Es nedomāju, ka austriešu rīcības iemesls šajā gadījumā bija bailes. Vienkārši baltieši ir Eiropas nēģeri un to vajadzības un ar tiem noslēgtie līgumi, "īstiem" eiropiešiem nav saistoši. Tautieši beidziet taču vienreiz sapņot!
interesanti
i
biedrs vaaji maskeetais komunists, izraadaas, ir arii rasists. tas, ka vinsh ir pilniigs nejeega un nezina, ka sodien Eiropaa cilveekus neskjiro peec aadas kraasas, ir pats par sevi saprotams. sarkanais nevar buut nekas cits kaa nejeega.
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas