Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ieva Laukers: Vajag veicināt darbavietu saglabāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
silvija laukers
s
ieva ludzdu atraksti
NIKA
N
Ko nu kundze tagad runā? MILJONĀRU ģimene savā laikā,kad atguva savus īpašumus ,daudzus latviešus atsta'ja bez darba.Pati strādāju Berga bazārā.Labāk būtu sakopuši sava senča kapavietu Lielajos kapos.Ne jau paši tos milijonus sapelnīja,tikai pārvalda.
Troll
T
Varai ir steidzami jādomā par jaunām darbavietām, lai ir kur likt tūkstošgalvīgo ierēdņu armiju, kas ir slogs valsts attīstībai un budžetam, un tāpēc viņu "optimizācija" ir galvenais krīzes laika uzdevums.
pusdienotājs
p
Es tikai nesapratu, tas uzbrauciens bija Godmanim, vai restorānam Osīriss, vai tam kad dārgas automašinas. Un es zinu, kad Godmanis ēd par savu naudu.
WALA
W
Da tehniski, ja vēlme būtu - tad gan darba vietas varētu saglabāt gan visu citu, bet daudziem jau ponts ir izmantojot krīzi atlaist visus ko vien var, vai kas runā pretī. Priātajiem protams ar nav saldi, bet domājot ar galvu dzīvot joprojām var. Bet protams žēloties un nolaist rokas vienmēr būs vieglāk. ;)
Senais>zvirbulēnam
S
Nekādā gadījuma. Bilde vien ko vērts, no jaunības gadiem.
reality
r
Un mūsu vadošie & valdošie rīkojas sava nasing spešal domāšanas līmenī - tieši otrādi, jo atkal palielina BEZDARBNIEKU pabalsta izmaksas laika pagarināšanu - nevis investē naudu DARBA vietu saglabāšanai un radīšanai. Nasing spešal turpinās.....
Lex
L
Tā jau viņa loģiski spriež, tomēr nevaru izmest no galvas viesnīcnieku argumentus pirms pāris gadiem hokeja čempionāta laikā, kad cenas uzcēla astronomiskas, jo, lūk, visnīcu maz, pieprasījums liels, konkurences nav, varam taču labi nopelnīt, kāpēc gan ne? Bet tagad, kad pieprasījums mazs un augstās cenas (un attiecīgi lielo peļņu) saglabāt nevar, tad valstij jāglābj.
sisi
s
Tad nu 2 dažās nedēļās saglābs, ko sešos treknos gadus izlēja renstelē.
barga
b
šī lēdija varētu piedalīties kampaņā 'Noliec siksnu!"
zvirbulēns
z
Šo sievieti varētu likt par premjeri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas