Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ievēlot Šadurski un Štokenbergu Budžeta komisijā, izšķirošas Lagzdiņa un PCTVL balsis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
durnis
d
Jēlīši tā apdirsuši visus ka tik mīļas bitītes var līdzēt... NU TABŪN ,TAD KOPĀ AR PĻINERU DANCI SĀC ... RIŽĀ JAU PAMĀCĪS...siles cūkas...
tetris
t
Pēc tam, kad TP pameta valdību, Dombrovskis visiem pajautāja, vai atbalstīs valdību. Visi - jā, māj ar galvām, konstruktīvi atbalstīs. Bet, kad nonāk līdz darbiem, tad tikai PCTVL puslīdz arī dara, ko teica. Un ko ir vērti LPP solījumi? Viņi tagad trīs nedēļas domāšot, iet valdībā vai nē. Šleseram tik ilgi jāsaskaņo scenārijs ar Šķēli? PCTVL labi zin, kas ir viņu vēlētāji un viņu vienīgais konkurents ir SC, kuram bites smagi zaudē. Beidzot, pēc 20 gadiem ieraudzīja, ka ar stūrgalvīgu savas nacionālās līnijas turēšanu ne vien lemti mūžīgai opozīcijai, bet var tikt arī izdzēsti no politiskās kartes. Redzējuši SC sekmes, it sevišķi Rīgā, tagad varbūt centīsies mainīt savu imidžu.
shakovs
s
eh jāpņem PCTVL valdībā. pie viena SC un tp pati sevi jau paņēma. LPP arī. daudz nav vairs palicis liidz vēlēšanām jādod bit''itēm iespēju pastrādāt
Lelle
L
Jā šodien JL jēlajiem atkal tauta noziedzīga. Paši tikai tādi balti un pūkaini.
jautājums
j
Un ? Kā tad tas bija jāsaprot ? Ka latvieši ir sliktie ? Kurā gadā tad tika izvesti 1940. vai 1949.gadā ? Ja 1949.gadā , tad ko Jūs sagaidījāt ? Pēckara gadi ....Trūkums un bads ! Vīrieši vai nu krituši, vai Sibirijas lēģeros uz 25.gadiem par leģionu, vai mežabrāļos....Sievietēm bez apgādniekiem , bet ar bērniem uz rokas, kas prasa ēst . Un nebija ne naudas, ne lielveikalu....Tā kā jebkāda manta noderēja, jo to varēja melnajā tirgū apmainīt pret pārtiku vai drēbēm bērniem. Tas bija ekstremāls laiks....Kara laika likumi ! Un neviens jau lāgā neticēja, ka deportētie atgriezīsies. Jo no 1940.gada deportētajiem praktiski neatgriezās neviens.... Tā kā zemi un lauksaimniecības inventāru savāca kolhozi, vērtīgās mantas okupācijas amatpersonas un karavīri, un to kas palika pāri savāca vietējie. Jo viņiem vienkārši bija jāizdzīvo un jāpabaro bērni izpostītā un okupētā zemē ! Un nosodīt viņus par to ir liekulīgi un jezuītiski .
deputats
d
LC/ LPP un TP bralu partija-zaglu, korumpantu, banditu grupejumi.
izbijis valsts patriots
i
Viens neveikls teikums mans vectēva brālis ar manu vectēvu dzīvija kaimiņos.,tāpēc pēc izsūtīšanas faktiski nebija atrodams pat katls,jo viss esot izlaupīts dažu dienu laikā.
izbijis valsts patriots
i
Atdziestiet--izsūtīšana būtu bijusi neatkarīgi no mūsu gribas. Tas bēdigākais ir fakts ka izsūtīja pamatā tos spējīgākos cilvēkus ,bet sarakstus stādīja tie kuri pat savu māju nevīžoja izslaucīt.. Pēc tam palikušo mantu arī kāri dalīja.Mans vectēva brālis no kaimiņu mājām paspēja savākt tikai palikušu suni ,bet pārējais jau aizgāja pat ne kolhoza īpašumā.Tā ir tā vislielākā mūsu traģēdija.Arī leišiem bija tas pats ,bet pēc tam leiši stājās tanī KP,nedeva tiem krieviņiem veidot lielas kopienas .Igauņi pamatā krieviņus koncentrēja trīs pilsētās.Latvieši laipni lūdza visur.Nu ir mums atsevišķas nacionālas saliņas ,bet latvieši tiešām līda bez ziepiem visur kur vien nevajadzēja. Tagad mums nav okupācija ,bet paši letiņi ir gatavi laupīt uz velna paraušanu. labi es šodien beidzu. paldies par uzmanību
jautājums
j
Jo es kategoriski noraidu apgalvojumu, ka par deportācijām atbildīgi paši latvieši nevis okupācijas vara ? Nu ko lai dara....Ir lietas, kur kompromiss nav iespējams . Jo ir lietas, kas svētas !
To Arturs M
T
VL,IR PIEĻĀVUŠI UN PAT AICINĀJUŠI APVIENOTIES VISIEM LATVISKAJIEM SPĒKIEM ATTIECINOT TO ARĪ UZ VIENOTĪBU BET PAR TP UN LPP/LC GAN NEKO NEESMU DZIRDĒJIS KA VIŅUS UZ KAUTKO AICINĀTU .JL UZTVERU KĀ MAZĀKO ĻAUNUMU.BET LPP/LC ,TP,SC KĀ ABSOLŪTO ĻAUNUMU.
lno
l
Es neesmu Vienotība, bet distancējos no nepdomīga izteiciena, kuru izsaukuši Jūsu murgi:)
Magdalēna
M
Zemāk var kris, kad sapinas ar jautājumu.
Lelle
L
Skaidrs, ka neesi uzuliņš, bet tas ir tavs otrs niks Ērgļa vietā, kad vajag lielāku fonu. Ēglis = dzeri.
He he...
H
Kārtējais pērkamais... par to jau pērkamais paprīķis no Vienotības lielījās...
dzeris - es domāju
d
Paldies par komplimentu, bet, Ozoliņš neesmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas