Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Iezīmējas pirmie partiju virzītie ministru kandidāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha ha
h
Vai tik tas VL "PROFESIONāLIS" izgītībā nebūs blēdis Kramiņš - tas kurš iebāza Skolotāja kongresa naudu SAVĀ KABATĀ?
pamatā
p
piedodiet- G. Bērziņš :)
pamatā
p
apsveicami, ja īstenotos VL plāni izglītības jomā! Tikaitas zināms, ka Maskava tik viegli nepadosies, bet Rietumos tāpat visas valsts skolas ir valsts valodā. tā kā ījābi un Daukšti ar savu biedēšanu ,ka Rietumiem kaut kas var nepatikt vienkārši pilda Kremļa darbu. Tik interesanti vai viņi ir voluntāristi vai tomēr maksā? G. bērziņa ir jau bijis tieslietu ministrs, ceru ,ka būs atkal ,jo patiecoties viņa aktivitātēm Valodas centram tika piešķirti normāli līdzekļi, lai reāli varētu veikt savu uzdevumu.
a ko ta nu?
a
VL! ir ļoti cerīgi, jauni cilvēki, kam, es ticu, būs pa spēkam ietekmēt liekulīgo un stagnējošo Latvijas politiku. Tikai ir jārunā atklātu valodu. Tieši to, ko negaida tie, kas viņus visādi kušina un mēģina pierunāt. +++ Cerības ir muļķu mierinājums. Neko viņi nespēs ietekmēt, ja tagad pat nevar panākt, lai korumpētajam no TB/LNNk nedotu tieslietu ministru.
Adatiņa
A
Ko Jūs visi pret to Lembergu,kauns skatīties! Aizbrauciet uz Ventspili un redzēsiet savām acīm,kāda ir Ventspils,tas ior tāpēc ka tu ir riktīgs saimnieks ar savu komandu! Lai Aivaram Veicās, varbūt arī Latvijā kautkas sāks iet uz labo pusi! ZZS ir ļaba programma ,tagad galvenais lai izturētu!
vai, kā spīd !
v
pašapmierinājusies imbecilitāte .
Ieva
I
Klasisko valodu cilmes svešvārdus pagaidām no latviešu valodas nav svītrojuši, arī tad, ja tie aizgūti no franču valodas, tāpēc, ja jau tā lepojaties ar savu latvietību un, cerams, uzskatāt, ka latvieši nav stulbeņi, tad laikam taču zināt, ka patriotismu iemācīt nav iespējams.....
Lelle
L
"Apvienība vēlas panākt patriotisma audzināšanu skolās, kā arī to, lai minoritāšu skolās viņu valodā tiktu mācīta tikai viņu valoda un kultūra. Pārējiem priekšmetiem būtu jābūt valsts valodā, sacīja I.Parādnieks." He,he...SC gribēja baigi daudz, bet tagad vēl pa rīkli dabūs...
filozofs
f
Gaidis beerziņš ... iedomaajos , kaa viņš Cibuļskas priekšaa nometas ceļos un skuupsta taas roku... ideaalaaks tieslietu ministrs plutokraatiem nevar buutbuut , arii Lembe šo atbalstiis un partija vienbalsiigi buus par.
Galvenais ir paklausība
G
Lembergam jau nav cita ko likt LM. Tur ir vajadzīgs paklausīgs puisis, kas iekārto darbā savējos (ZZS biedrus un citus hūtes favorītus) , bet tas, ka ministrs neko nejēdz no ministrējamās nozares, jau Latvijā nav nekas jauns.
Tātad
T
Ja atmiņa neviļ, ta TB/LNN Grīnblats (vai atceraties šo puisi?) jau BIJA Izglītības ministrs. Šamajam ne prātā nenāca rosināt piem. mācīt Latvijas vēsturi kā atsevišķu priekšmetu.
nabaga ''pele'&
n
muļķi atkal tikuši pie klaviatūras spīdzināšanas
Kurmis
K
Loti pareizs, taisnigs un civilizets pamatojums par Latviajs izglitibas sitemas sakartosanu nak no VL vadibas.
wilx
w
Mani kā prastu ļautiņu, kurš maksā nodokļus šiem neliešiem, interesē jautājums, kad beidzot sāksiet strādāt? ļaunos krievus taču esat pieveikuši, kas par problēmu? tik daudz spečuku vienā maisā sabāzušies turklāt visi tik nacionāli, ka bail skatīties, sarkanbalstsarkans ņirb visos stūros, nu dafai impotentie mērkaķi, rādiet klasi, pirms vēlēšanām solījāt kalnus gāzt, tagad izrādās, ka pat savu kluci no poda nespējat nostumt
ZZS - zagļu banda
Z
Augulis (ZZS) apzog jaunos vecākus, zīdaiņus un lielās ģimenes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas