Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Igaunijas ārlietu ministrs: Attiecībās ar Krieviju jākļūst pašpārliecinātākiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece
Z
we-Krieviju sāpina,ka Latvija ir neatkarīga valsts,iestājusies ES un NATO un jāatceras-jo zemāk liecas,jo niknāk per
klans
k
A kur ta visuzinošais Ķīlis?
we
w
ar Krieviju jārunā ar cilvēkiem personīgi, jo vairāk, jo labāk. Sarunāt var daudz ko, ja notiek regulāras tikšanās. Taču mūsējie skrien biežāk pie SVF aizņemties, nevis kaut ko sarunāt valsts interesēs Maskavā. Kaut kādā ziņā grūtībās pat krievs latvieti sapratīs labāk nekā rietumi. Dabīgi, ka arī viņiem ekonomika vēl bērna autiņos un turās uz izejvielām. Krievijai ir tāds aizvainota drauga sindroms. Mēs strauji lepni uzgriezām viņiem muguru un tas viņus sāpina. Tāpēc mūsu interesēs ir pat aizstāvēt Krievijas intereses ES, teikt, ka mēs par bezvīzu režīmu u.t.t. Svarīgākais ir regulārs kontakts, vizītes, apmaiņas. Jo mums ir abiem vienam otram daudz ko dot.
Pragmatisms?
P
Nez ko par šo teiktu Igaunijas fans un latviešu nicinātājs Veiko Spolītis.
foxa
f
tas skaidrs. bailīgi pielīdēji nevienam nepatīk. diez, ar mums būs tik pat ļauni kā ar Āfriku, vai mēs tomēr saņemsimies?
Dr.xy
D
No "ekspertiem",kuri ceturtdien ieradisies Riga,neko konkretu nav ko gaidit. Bus karteja,tuksa muldesana, ka viss ir briniskigi un Krievija ir mieru milosa un demokratiska valsts,un vinus ir jamil. P.S.Kadel nav nosaukti Igaunijas un Lietuvas parstavji,vai vini nav aicinati? Kas ir Ozolinas kundze?
Opsss
O
Vajadzētu kādu no tiem Krievijas lidaparātiem, kas ik pa laikam pārkāpj Baltijas gaisa telpas robežas, piespiedu kārtā nosēdināt. Ja neļaujas - notriekt. NATO ir tiesības to darīt. Un iespēja arī. Vajag tikai vēlēšanos.... Kārtībai ir jābūt.
Zinātājs
Z
Igauņi tādi vienmēr ir bijuši. Savukārt latvieši cerēja, ka ar lunkanu muguriņu un ieziepētu ķermeni varēs izveidot "labas attiecības" un tādējādi kaut ko "ietirgot". Par Abrenes uzdāvināšanu Latvija kā valsts ieguva vien to, ka krievi drusku pieklusināja savu ruporu. Par to, ko ieguva dažas privātpersonas, var tikai minēt. Nožēlojmi mēs esam. Krievija ir kā liels, bravūrīgs huligāns - pazemo pielīdējus, bet respektē spēku blakus pagalmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas