Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Igauņu uzņēmēji: Rīgas Brīvostā notiek koruptīvi darījumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Un pēc tavām domām PKL strādā tikai Rīgas ostas interesēs?
Juhans
J
Jāsūdz igauņi tiesā, ka neziņoja uzreiz. Laikam gaidāija lielāku summu?
Eva Braun
E
paldies bračkām igauniem ,ka runā skaļi .... Krievžīdus Ušaks un Šlesaks sabāzuši ostas valdē un tie visu dilē...
CIETI!
C
Jēlie pin intrigas, jo netiek pie siles. Pulks pavisam izkāmējis.
no portala pietiek com
n
PKL Flote pieder uz pusēm igauņu firmai PKL un Latvijas SIA Ostas Flote. Pēdējai ir šādi īpašnieki: Lemberga bērniem piederošais SIA LSF Holdings un Nīderlandē reģistrētais ofšors GEIT B.V., kur lielais vairums akciju (vismaz pēc prokuratūras uzskatītā) pieder ņekijam Aivaram.
krabis
k
Un tāpēc ir vajadzīga ostas policija...
jumors
j
Lieciet mieru igauņiem. Lūk, Loginovs man visu laiku bija mīkla: kur tik dzird - valdība ostai ne to, ne šitā, bet prom neiet! Nu tad šito iemeslu dēļ arī neiet- sava saimniecība, ko gribu, to kūrēju. Un medijos- baltais tekulītis ar mitro purniņu!
Antiņš
A
Eu esti poisi a kā tur bija ar to Tallinas ostu un Estonijas traģēdiju? Vai tik savulaik Tallinas osta nebija lielākais nelegālais kontrabandas tranzīta punkts Baltijā? Un vai tieši tāpēc netika bremzēta Rīgas ostas attīstība lai nebūtu lieku konkurentu? Es tikai pajautāju:) Varbūt, ka tās r tikai baumas!
Pelēkais Vilks
P
Tad nu gan atraduši par ko brīnīties, par plaši pazīstamo godīgo biznesmeni Leonīdu Loginovu...
Juhans
J
Lieli apvainojumi Goda Vīriem.
Hmm
H
Pārsteidz igauņu ostas labklājība? Palasiet "Vīzu uz dzelmi". TIEM JAU NU NAUDAS NETRŪKA!
cinis
c
Jāpieteic Igaunijai karš un mudīgi jākapitulē,bet nopietni runājot ātrāk nekas nemainīsies kamēr tauta pieļaus šo visatļautību un ne tikai par šiem gadījumiem ,bet ari'nebūs ar mieru strādāt bez darba līgumiem,saņemt algu aploksnēs,uzņēmējiem piekrist maksāt ierēdņiem kukuļus utt.Nesen lasīju ,kāpēc Latvijā ziemeļvalstu uzņēmēji nelabprāt atver savus uzņēmumus un negrib sadarboties ar mūsu uzņēmējiem,viņiem pilnīgi nav pieņemams maksāt kukuļus,sadarboties ar tādiem,kuri nemaksā nodokļus un strādniekus nodarbina nelegāli.Un turpinot virzīties austrumu virzienā ,šis bardaks tikai pieņemsies spēkā,un es nezinu ,vai vispār varētu uzlaboties,tā arī eksistēsim āfrikas valstu līmenī,jo domāšanu mainīt ir jāgrib visiem ,sākot no augšas līdz pat apakšai.
.........
.
Igauņi pārcēla "Aļošu", igauņiem nav noslēgts robežlīgums ar Krieviju.Bet Tallinas osta vienalga apsteigusi Rīgas ostu......
PR
P
Viena tante teica...
Ēriks
Ē
Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Igaunīja tikusi tik tālu mums priekšā, ir šādi korumpētie pašmāju bāliņi kuri zog pa labi un pa kreisi. Domāju, ka pats gudrākais ko mēs varētu darīt, būtu ne tikai visu ostas apsaimniekošanu bet visu Latviju atdot Igauņiem. Atšķirībā no mūsējiem, Igauņi jau sen ir sapratuši, ka valsts pāvaldei jāstrādā idzīvotāju labā, ne vis iedzīvotājiem jāvergo saujiņas pie varas esošo labā. Skumji, bet nav ko censites noliegt to, kas ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas