Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Igo: Pretimnākšana SC ir pāragra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
absurds
a
Nerpateicu galveno! Protams valdības veidošanā SC, kā pāliecinošus uzvarētājus vēlēšanās! Nekādus Rošoļus - Varavīksnes valdības, bet citus politiķus, kuri līdz šim nebija valdības sastāvā, kuri vēlas savādāku, Spējīgu Latviju un protams arī Krievalodīgos cienošu Politiku! Bet neļaut uzkāpt Latviešiem uz kakla! Ieturot noteiktu, drošu distanci! Kā arī Krievija ir, bija un būs Mūsu viss Lielākie, Tuvākie kaimiņi! Gribiet tā vai nē, bet tā ir, bija un būs!!! Un Mūsu Latvijas Spējīgām smadzenēm vajag atrast ceļus un veidus, kā šo sadarbību izmantot Mūsu labā, lai attīstītos ekonomika un uzlabotos Latvijas iedzīvotāju ikdienas dzīve! Nu kas te vēl kādam nav skaidrs!
absurds
a
Pretimnākšana SC ir pāragra???? Tad nu arī atraduši, kura viedokļus publicēt! Ivo, Igo un vēl Rajecku klāt! Lai viņi nodarbojas ar savām mūzikas štellēm, jo viņi nevar spriest par visu cilvēku vēlmēm, uzskatiem, apriebuma pret Neatkarības gados notikušajiem Absurdiem! Visi cilvēki/iedzīvotāji, tie ir tie, kuri knapi eksistē, dzīvo nabadzībā, kuriem nav darba, kuri skaita katru latiņu! Kuri nevar atrast darbu, jo viņu dzīves pieredze, izglītība vispār neatbilst, šīsdienas prasībām. Bet naudīgu iedzīvotāju, kuriem šī ekonomiskā situācija neuztrauc ir pietiekoši daudz. Pastaigājot par Rīgas ielām, gluži nevar pateikt, ka ekonomiskā krīze ir ļoti iespaidojusi iedzīvotāju ikdienu. Pilns ar Meršiem, BMW, citām dārgām mašīnām, kurām dzinēji ir lielāko ties 1.8, 2.0 un jaudīgāki. Protams Krievu cilvēkiem ir ģimenēs pat divi biezie autiņi! Tas liecina, ka nekās netrūkst! Bet daudzi iet uz veikalu, nopēr lētu maizes kukulīti un zivju konservu, lai paēstu pasdienas. Un visādu Ivo un Igo viedokļi nevoienam neinteresē! Valdība! Veidojiet Ražot spējīgu ekonomiku, veriet vaļā lielus uzņēmumus, firmas! Super spējīgu Lauksaimniecību! Lai tautai būtu kur nopelnīt 700 - 800 latus vismaz! Eiropas savienības vismaz Minimālo algu 8.30 eiro st.
XXL
X
labak dziedi,bet neruna par politiku!!!
AGx
A
Igo, turpini savu domu, iespējams,Tavu viedokli ņems vērā arī Zatlers. SC būtu jāatsakās no Rubika partijas, tad ar viņiem ir vērts runāt. Zatlers laikam bija aizmirsis izlasīt LSP programmu. http://www.latsocpartija.lv/lapas_lv/dokumenti.html
žēl
ž
žēl ka Fomins nesaprot, ka viņam uz kājām nostāties palīdzēja pavisam cits Zatlers nekā tas kas tagad nodod savu tautu un valsti
monitors
m
Es brīnos par ziņas nosaukumu. Ko nozīmē "pretīmnākšana"? Kāds kaut kādas SC prasības izskata un ir gatavs akceptēt? Runa ir tikai par iespējamu SC ņemšanu valdībā. Tad arī jāraksta, ka SC ņemšana valdībā ir pāragra. Bet te nu jāatceras, ka Vienotība šo jautājumu jau izskatīja pēc 10.Saeimas vēlēšanām. Un tur SC bija jāpasaka viens maģisks vārds - atzīstam okupāciju, un tiktu ņemti valdībā... Bet tagad deputātu skaits SC lielāks, bet prasības augstākas? Bez šaubām, var jau jūsmot par nacionālās valdības izredzēm, bet jādomā arī par prognozēto krīzi. Krīzes vienmēr ir pūtušas tikai un vienīgi opozicionāru burās. Un tad pēc trim gadiem Latvijā atkal notiks jauna Saulveža meklēšana, kurš uzjās stikla kalnā pa nacionālo pusi? Zatlers tomēr skatās trīs gadus uz priekšu, nevis trīs mēnešus. Ja skatītos uz 3 mēnešiem, jau sen būtu ieriktējies jaukā nacionālā koalīcijā ar kādu labu valsts amatu un algu.
I.L.
I
Viss noskaidrosies tad, kad Āboltiņa, Dombrovskis, Kristovskis un Kalniete būs noskaidrojuši savas savstarpējās attiecības un sāks runāt vienā "valodā". Ja tas notiks!!!!???
Dace
D
Es balsoju par Vienotību, bet tie ambiciozie cilvēki mani arī kaitina!
  • 2
  • 0
filma par pulksteni
f
ko var muldēt kapteiņa Enriko un liepājnieces Fominas dēls Rodrigo??
...
.
Vienvārdsakot, Igo arī uzskata Zatlera rīcību par nodevību, tikai nevēlas teikt to atklātā tekstā, jo jūtas viņam pateicību parādā.
mjā...
m
Nav laikam aploksni iedevis!
  • 0
  • 1
Arturs M.
A
Ušakova bravurīgais: Mēs esam.Punkts!Mēs būsim.Punkts!Ir bez satura un mērķa Latvijas Valstij,tikai sev,sev,sev!Nēe Ušakova,tā nebūs.Punkts!!!:D
I.L.
I
Ušakovam Vācijā inplantēts "punkts".
  • 4
  • 1
Tā jau ir
T
Lai Sc sakārto savas partijas iekšējās lietas un tad var runāt...iespējams... Melnam zirdziņam bonusus nedod.
jā, jā...
j
Kad Rozentāle Igo paaicinās uzdziedāt, tad varēs SC varēs ņemt!
I.L.
I
Drīz jau dziesma būs gatava. M. Zālītei teksts jau esot un Krutojam mūzika arī. Igo tagad atkārto krievu valodas zināšanas.
  • 4
  • 0
Reinis
R
Vai Igo "privāti" finansēta reklāmas kampaņa "Par labu Latviju" arī nebija pāragra?
hhh
h
Laikam sadziedāties nevarēja!
Dr.xy
D
Vel viens "politologs"! Ko nozime:" pretimnaksana SC ir paragra" ?! Vai tas nozime,ka pretvalstiska kremla cekistu apvieniba, SC,pec kada laika varetu tikt valdiba ?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas