Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Igo vēlas, lai cilvēki spriestu dziļāk un nevērtētu tikai ārieni

Es nebūtu šādu soli spēris, ja nebūtu pārliecināts, saka dziedātājs Igo, kurš priekšvēlēšanu laikā radio reklāmās uzteic Latvijas Infektoloģijas centra direktores Baibas Rozentāles darbu. Rodrigo Fomins savulaik bija akcijas par C hepatītu reklāmas seja, tādēļ viņam centra darbība ir labi pazīstama. Viņš neslēpj, ka ir labās attiecībās “ar Baibu” un pirms reklāmas ierunāšanas ar viņu par to konsultējies.

Mani pārliecina Baibas Rozentāles darbība Infektoloģijas centrā, saka Igo. Tur varot redzēt attieksmi pret pacientu, notiekošo valstī. Sarunās “ar Baibu” viņš redz konceptuālu attieksmi pret daudzām problēmām un nejēdzībām.R.Fomins apgalvo, ka tā ir tikai viņa iniciatīva, par kuru pirms tam gan konsultējies ar B.Rozentāli. Taču mūziķis neatklāj, cik daudz personīgo līdzekļu tērēs šis pasākumam. “Man ir skaidrs, ko esmu ieguldījis,” atsaka dziedātājs. Tomēr reklāmas izvietošanas biežums radio ēterā ir saskaņots ar _Par labu Latviju _kopējo kampaņu.Igo pats negrasās pievienoties kādai partijai, jo “ar visām četrām” tajā iekšā būt nevēlas. Viņš ir izteicis savu pilsonisko viedokli, un tas viņam šķiet svarīgi.“Apzinos sava vārda spēku, varu gan zaudēt, gan iegūt, bet rīkojos tā, lai iegūtu mēs visi,” iesaistīšanos priekšvēlēšanu aģitācijā pamato Igo. Viņš vēlas, lai vēlētāji domātu dziļāk, ne tikai izdarītu secinājumus un aprunātu cilvēka ārieni. Jautāts, vai domā LIC vadītājas ieveidoto matu rotu, ar kuru viņa ir atpazīstama, viņš atbild: “Tā ir Baibas izvēle. Tas, ko es redzu, ir kopts cilvēks.”  

Jau ziņots, ka radio ēterā skan mūziķa ierunāta un paša apmaksāta reklāma, kurā viņš aicina balsot par PLL deputāta kandidāti, LIC direktori B. Rozentāli, vēsta BNS. Reklāmas beigās izskan paziņojums, ka to apmaksājusi privātpersona - Rodrigo Fomins.

Kamēr tiek ievērots likumā noteiktais limits, trešās personas reklāmas kampaņa ir normāla rīcība, komentēja Sabiedrības politikas centra Providus pētniece Iveta Kažoka. Ja kāds ir pārliecināts, ka viena partija ir labāka par citām, personai ir tiesības par to informēt vēlētājus, tā I.Kažoka.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas