Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Ījabs: Koalīcijas organizētā kampaņa nedrīkst būt vērsta uz cilvēku tracināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Manju
M
nu,nu saka:Ja varenā opozīcija sāk ar kokeruntu apmelošanu, bet ne budžetu un bezdarbu, tad bankrotējies Šķēle ar apsūdzēto Lembergu darīs visu, lai gāztu jauno valdību. Lūk, viņu īstie mēŗķi, tāpēc jau nebija nekādu priekšlikumu par būtiskākajiem jautājumiem Latvijā. Šķēles kungs, nu ir pats laiks laisties uz ārzemēm, jo Latvijā vairs naudas nav!
Nada
N
J’avoue que je m’attendais pas à ce qu’ils pesnent à Jules Verne même si en soi c’est un choix tout à fait valable.La belgariade est que 41eme, et Terry Pratchet n’arrive qu’a partir du 57. :’(
Ivars Graudums > tekule
I
Manupraat visiem latvieshiem jaaiet gan uz referendumu un jaapalso "pret! ". Ja latvieshi attureesies no balsoshanas, tad tas var kaiteet latvieshu lietai. Var iznaakt kaa vienaa Dienvidvaacijas shwaabu jokaa, kuraa puishelis saka: pareizi manam teevam notika, ka man nosala rokas! Kaadeelj vinjsh man nepirka cimdus! Bet par skolaam tekulei pilniiga taisniiba. Ja visi Latvijas beerni ies kopeejaas skolaas, tad ar laiku izbeigsies naidoshanaas kura rodaas ja krievi iet savaas skolaas un vecie vakareejie krievi vinjus kuuda pret Latvijas valsti. Atcereesimies: taisni taapat domaa arii Putins! Nedriikst valstii buut vairakas naidiigas kopienas! Vai varbuut Putina teiktais bija maajiens Latvijas krieviem sadziivot ar latvieshiem un integreeties?
savādi, ka Ijābs neprot spēlēt ar s
s
Savādi, ka Ijābs neprot spēlēt ar sliktām kārtīm. Parasti uzvar nevis tas, kas prot spēlēt ar labām kārtīm, bet tas, kas prot spēlēt ar sliktām... Ījābs konkrēti noraida sliktas. Viņam bija labi tā kā bija. Bet... Sabiedrības indikātori ir vienīgā patiesība. Tie norādīja tālu pāri visiem ekstrēmajiem punktiem, ka kaut kas nav kārtībā. Cilvēki atstāja šo Ijāba "debesu mannas" valsti cik ātri vien spēj... Labam Sabiedrības politiskajam komentātoram Nepietiek vien ar to, ka viņš ir paēdis. Būtu labi, ja būtu paēduši arī tie, kuru "labā" komentē šis komentētājs... Tapēc Ījābs sāk zaudēt cieņu manā izpratnē.
cice
c
i jabam tāda iekritusi pārmantotā sifilitiķa deguna daļa, no kurienes viņš cēlies
SIM
S
Un neviens pat nepajautā, kas tas tāds Lindermans un no kurienes.. Un vai zin latviešu valodu.. Un vai viņam ir uzturēšanās atļauja Latvijā.. Bērnudārzs tas viss ir , kungi.. Un kundziņi..
alberts
a
Lai runatu ar "prertejo" pusi ir jabut vēlmei viniem KLAUSĪTIES. BET! Vini jau maļ tikai SAVU un nesaprot KUR dzīvo.
Murgs
M
>>> Studentam Piekriitu 100%!
K-K
K
... Studentam - NAIVS PASUTIJUMS - KAUNIES !!!
students
s
Kāpēc tāda dusmošanās? Ījābs un Kažoka ir izglītoti profesionāļi. Arī politisku angažētību nav bijis iemesla viņiem pārmest. Nu, ir mums katrā jomā nedaudzi profesionāļi, kuru viedoklis ir pamatots un pamatīgs, tāpēc attiecīgajās situācijās viņu teiktais parādās biežāk. Labāk 3 viedokļi ar un par kuriem var diskutēt, nekā 10, kas neko nepasaka.
Igors
I
Lai Tevi tas neizbrīna - kā redzi , šeit valda citādāka " izglītība " un saprašana. Ņem vērā - jau pirms divtūkstots gadu kāds teica : ....nekaisiet pērles cūkām priekšā , viņas var atgriezties un samīt jūs pašus . Kā redzi , nekas daudz jau nav mainījies.
  • 0
  • 0
hrv0301
h
PAR TO JAU RUNA > KAŽOKAS UN ĪJABA IZGLĪTĪBAS LĪMENIS DIEMŽĒL IR KRIEVU POĻITRUKU LĪMENĪ !
  • 0
  • 0
Helena
H
Kur bija ta saucamais "politologs" laika kad vāca parakstus? Ka ar latviesu tracināšanu taja laika? Tatad latviesus drikst tracināt, krievus -nē?
AC++
A
Ījāba un ījābisma te ir par daudz. Fizionomija vien redzama divi reizes.
Suska Pluska
S
Nu kāpēc latviešiem ir tik daudz sū... da brāļu un māsu, kā Ījabs un Kažoka? Kāds tad emocijas man būtu jāizjūt, izlasot tāda Eināra Graudiņa rakstu "Par valodu un etniskiem jautājumiem - bez populisma un naida" tepat dienā? UN šitas ruksis latviešus aicina "necepties"?
Minka
M
Cilvēkus tracina politiķi, jo katra viņu rīcība tiek skaidrota, kā viltīgi savtīga. Kāpēc šajā brīdī nevarētu sasparoties inteliģence- valodnieki un vēsturnieki? Latviešu valoda ir viena no divām izdzīvojušām baltu valodām. Baltu ciltis mita no Urālu kalniem un līdz Pripetes purviem līdz Baltijas jūras DA krastam. Latviešu un krievu valodas abas ir senas indoeiropiešu izcelsmes valodas, katra ar savu savdabību un vēsturisko uzslāņojumu, taču līdzvērtības vienreizīgumā, sistēmas pilnībā un nozīmīgumā. Krievu valodas vienīgā priekšrocībā ir tā, ka tajā runā simti miljonu cilvēku,bet latviski 2 miljoni, kas padara valodu apdraudētu, jo runātāju skaits ir tieši saistīts ar valodas izdzīvošanu. Prūšu valodai nāves spriedums tika parakstīts, kad ekonomiska un saimnieciska izdevīguma labad tā no tirdzniecības un pārvaldes valodas kļuva par 'mājas valodu', pāris gadsimti un valoda nomira. Lai kā mums patīk vienam otru skaust un grauzt, mums ir uzticēts kaut kas lielāks par mums pašiem, un es ticu, ka mēs varam to nosargāt.
hrv0301
h
Ījabs ir prasts kremļa pakalpiņš ! Un uz tādiem muļķiem kā Ījabs ir jānospļaujas !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas