Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Ījabs: nākamnedēļ vienošanās par koalīciju netiks panākta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu,,,,,
n
nesaprotu SAUKĻIS---krievvvalodīgie---kā tas izpaužas vai tas ir pierādīts---kas un kādi valodas lietotāji ---ir balsojuši par šo partiju SC???---jādod atskaite par saviem vārdiem ,manuprāt!!!Par viņiem nobalsoja trešdaļa vēlētāju ---tas ir vērā ņeman sdaudzums---bet te blauj ar putām uz lūp'\am tādi deputāti,kam parādi mutē smeļas---kā viņi domā strādāt tautas labā---ja viņiem galvā viena doma---kā dzēst savus parādus:)???????
K-K
K
... Ijab, BEIDZ PROPAGANDET PRET NACIONALI NOSKANOTAS VALDIBAS IESPEJAMIBU !!!!!!!!!!! ... Profesionali, ka akademikim, politologam Tev prognozet nepiederas, lai paturetu savu autoritati !!!! ... Tavs darbs butu analizet notikuso ne liet cugunu !!!!! ... Tavi pienemumi nodod SC interesu aistaviba: 1. ... ne varda par ZRP nemoralo, nedemokratisko un viltigo Zatlera divkosibu pret VL/TB/LNNK/DP... pirms un pec velesanam ... 2. ... ne varda par ZRP valdibas diktatiem partijas biedriem, nedemokratisku darba veidu - ieskaitot pusnakts lemumus ... 3. .. neticami ka Ijabs nav informets par vismaz 13 ZRP 'JAUNIEVELETO' DEPUTATU - ne 3- iespejamo pariesasnu Nacionala fronte ... (un kuri tad ir tie vecie ZRP DEPUTATI?) 4. ... kas ir tas NA ' lidzsinejas darbibas, kas neuztrauc Vienotibu' , Ijab ! Seit regojas, ka vienmer visa tava darbiba, dzili zemteksta ieguldits tavs pretlatviskums !!!!! 5. ... tamdel ari - neskatoties uz SC pretvalstisko un pret Satversmi versto darbibu - krievvalodigo iesaiste valdiba tava skata ir : - Zatlera 'DROSSIRDIBA' ne nodeviba, divkosiba; - latvisko un patriotisko darbs ir Zatlera ' IZGASANA' , ne sauksana pie kauna staba par viltibu; jau vairak ka puse no ZRP deputatu aiziesana nebus ar paceltu galvu un godigu ppolitiku, bet BRECOT !!!!; iepriekseja , bez SC partijas NACIONALI domajosa KOALICIJA valdija ar ' NOTECEJUSU DERIBAS TERMINU' !!!! 6. ... un nekadi nevar dabut pari lupam vienigo pilsonim atbildigo nostaju: pretvalstisko un pretlatvisko SC nedrikst uznemt valdiba pirms ta atzist OUPACIJU, KOLONIZACIJU un pamattautas AUTOHTONAS TIESIBAS !!!!
Ījab,
Ī
Kāpēc jūs domājat, ka Vienotībai obligāti jāiet koalīcijā? Šinī gadījumā Vienotība vairāk iegūtu palikdama opozīcijā.
sekste
s
Ja pareizi saprotu, tad koalīcija jau izveidota - 2 partijas, balsu vairākums,kopīgas intereses. Kāpēc te vajadzīga Vienotība, kuru nepārtraukti kritizēja gan SC, gan zatlerieši. Nu būs iespēja strādāt pareizi un gudri bez "grāmatveža" Dombrovska. Tāda perspektīve!
Hee-Haw
H
Ijabs taisa gudru purnu un iedomājās, ka viņš ir Finks.
puaro
p
Atšķirībā no tevis, viņam ir atbilstoša izglītība, lai ''taisītu gudru purnu''. Un viņu intervē, bet tev atliek vien ķengāt viņa domas savā komentā-tavs viedoklis ir interesants tikai tev pašam, diemžēl
  • 3
  • 4
Ījab, nejauc lietas
Ī
Kas ir krievvalodīgais? Tas, kurš Latvijā grib tikt varā, latviski nerunādams?
bla bla bla
b
Politologs pauda uzskatu, ka nākamā nedēļa sāksies ar pirmdienu
archivārs
a
Kad Āboltiņai vakar pēkšņi uznāca apskaidrība,ka Ušakovs ir slikts,kļuva interesanti,kāds būs šī teātra turpinājums. Domāju,ka viņas mērķis ir izprovocēt Zatleru uz koalīciju ar SC un cerēt uz pārbēdzējiem. Tas novājinātu ZRP un Āboltiņa varētu saglabāt kāroto Saeimas spīkera amatu. Plāna neizdošanās gadījumā Vienotība piekritīs koalīcijai ar SC it kā valsts interešu vārdā.
Inga
I
Tā notiek, kad pie teikšanas tiek kazas gadā dzimis. Gorbačovs arī visu PSRS sagrāva(paldies viņam), bet ko sagraus Zatlers - ?
iks vēlreiz
i
Es esmu Cilvēks un nekā jautra šajā vēkšķēšanā nesaskatu...
  • 0
  • 0
Astrologija
A
Zatlers ir Auns,Urbanovics Auns,Usakovs Dvinis,tapec atrada kopigu valodu.Aboltina Zivs,Sadurskis Svari,Kristovskis Udensvirs.Valdis Liepins no ZRP ir Lauva un prezidens Berzins ir Strelnieks,bus jautri:)
  • 4
  • 1
Ietekmes aģentam
I
Ijāb, Bet Tu tak nepieļausi, ka cilvēki fašistiskās (t.i. Zemesardzes) formās tiek pie varas Latvijā.
klau
k
A ko tas Ivars komentējot cirku tik drūms kā purgenu saēdies?
  • 0
  • 0
Grabulis
G
Zatlers varēja mierīgi atkāpties no principa par ZZS oligarhiem un kopā ar ZZS UN SC uztaisīt valdību .Un V ar saviem super tiesiskajiem un godīgajiem, no kuriem daudzi izsvītroti, lai paliek malā un kopā ar VL sauc lozungu- latvieti, nepadodies!Par premjeru varētu uzsaukt Rinkeviču.Iznāk normāls vairākums-67
Pārliecība
P
Zatlers jau no dažiem svarīgiem pašpasludinātajiem principiem ir atkāpies, tā ka...atkāpsies vēl.
  • 1
  • 0
:)
:
Tīmeklī vakar vakarā jau parādījās ziņas, it kā ZRP vadības pārstāvji jau tiekoties ar kāda visiem pazīstama ventspilnieka trim runasvīriem. Iespējams, ja jau SC kā tiesiskuma ignorētāji bija pieņemami, veidojot valdību, nav izslēgts, ka galu galā tiks nojaukta sarkanā līnija, kas iepriekš novilkta starp ZZS un ZRP. Jo kādam taču tik ļoti gribas kļūt par pirmo tautas vēlēto Latvijas valsts prezidentu, ka pārējos principus var iemest miskastē jau 2 nedēļas pēc vēlēšanām. Galu galā, ja SC atteicies praktiski no visa, ko solīja saviem vēlētājiem, lai tik tiktu valdībā, kāpēc ZRP nevar atteikties no iepriekš pasludinātajiem un vēlētājiem paustajiem principiem, ja gala mērķi - prezidenta krēslu - citādi iegūt nav iespējams?
  • 5
  • 0
jurciks
j
Krievvalodīgie ir jāiesaista valdības darbā un ir labi kandidāti - Loskutovs no V un Vjačeslkavs Dombrovskis no ZRP, varbūt ir piemēroti kandidāti arī citur, dažiem sakarīgiem politiķiem, ja tādi ir, var piedāvāt darboties no sc. Tomēr pašu sc valdībā aicināt nevajag, jo tiesiskajos jautājumos balsojuši atbilstoši oligarhu interesēm, viņi bija iniciējuši parakstu vākšanu krievu valodas kā otras valsts valodas apstipriānāšanai un daudz ko citu, kas neatbilst valsts interesēm.
Ezis
E
Nav ne vainas krieviem valdībā un Loskutovss ir OK ! Man viņš nepatīk ,bet domāju viņu iegāza,visu Tu nevari izsekot,pat ja ļooti gribi ,noslēpt var vienkārši. Bet SC nav krievi, tā ir Pro kremliska partija.
  • 0
  • 0
jurčiks
j
ha -ham, Paga - paga, tad jau neviens ceļu policijas šefs ilgāk par nedēļu nav turams, jo visi tak zin, kas notiek ar pārkāpējiem uz ceļiem un viņu "sodīsanu". Ja pēc šāda principa vadās, tad jau neviens politiķis nevienā iestādē ilgāk par mēnesi nenosēdēs :D Jāskatās plašākā mērogā, cik iesaistīts bija Loskutovs, cik daudz zināja un kā rīkojās. Nelielas šaubas par to, ka padotie kaut kādās sapulcēs publiski plātījās - šoreiz paņēmām tik un tik... :D Un tas, ka kreivvalodīgie jāiesaista, tas ir faksts, tikai ne caur prokrievijas partijām, bet tādi, kuri ir lojāji šai valstij.
  • 2
  • 0
uhh
u
kā parasti kāds štata idiots klāt
  • 4
  • 1
Nu
N
Vjačeslavs nav ne arko sliktāks - izmērdēs badā visus penšus un valsts zels un plauks...
  • 4
  • 1
ha ha
h
Sevišķi veiksmīgs piemērs ir Loskutovs. Cilvēkam no iestādes, kuras vadītājs skaitās nozog dažus simtus tūkstošus, nevainīgs un tas ir svēts un labais , labs vadītājs... tikai tādi jāliek par ministriem. Atkal būs super labi... dažiem
  • 3
  • 9
Imants
I
Faktiski viens Valdis cīnās par iespēju atkal iekļūt Rīgas pilī. Tātad vajag - koalīciju ne mazāk par 70 deputātu. Otram Valdim pietiek ar 55 - lai vieglāk un stabīlāk sadalīt ietekmes valdībā un nav par daudz jāatdod. Nils ar Jāni - tiem labi jebkurā gadījumā - valdība nebūs stra'dāt spējīga pie jebkura sastāva. Berziņam jādomā par kārtējām ārkārtējām vēlēšanām.
Imants
I
Vai tā ir vajadzīga? Vai tā ir iespējama? Šis partijas, spriežot pēc prezidenta atziņas ir identiska. Tātad cīņa iet tikai par krēsliem .Un to vienmēr trūkst. Tātad cīņa nebeigsies.
mjā aaa...
m
Aplokšņu cilvēks aplokšņu politika,it dritvaik kociņ es tam mūjābelim noticēju un nobalsoju ,laikam esmu vēl stulbāks par viņu? Veeči kas man pampersu nomainīs?? LŪDZU!!!!!!!!!!!!!!!!! Strupceļš sākās ar to brīdi, kad Latvijā pēkšni izrādās ir tikai piecas partijas. Jo šim visām piecām, kā prezidents publiski pauda atziņu, ir identiski prncipi. Tātad vienāds valsts attīstības redzējums, starpības nav. Tātad cīņa tiak par vietu dalīšanu pie siles. Valsts un tauta - pie paka...s. Visi, gan oligarhu ieliktnīši, gan it kā tos apkarojošie , tagad ir šiem oligarhiem parādā. Tafad gan viens valdis , gan otrs - skatās ka tiem atdot parrādus, bet tā , lai otrs paliek parādā un lai krievi saviem "mecenātiem"paliek parādā. Bija jābalso par tām mazajām partijām, kurā oligarhi naudu reklāmai - TV, Radio, prese - naudu nedeva. Tad tagad viedokļi škirtos varbūt, ne parādi spiestu cīnīties par vietu pie siles. Bērziņam tagad jāuzdod Zatleram , kā premjeram , veidot rīcībspējīgu valdību. izgāzīsies. tad to pašu atkārtot ar Urbanoviši vai Dombrovski. Un tad - vai nu pašam veidot valdību kuru, ja Saeima to neatbalsta - atlaist Saeimu un jaunas vēlēšanas. Vai arī uzreiz atlaist Saeimu.
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas