Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Ījabs prognozē valdībai īstermiņa stabilitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Nu patiešām- nav miera zem olīvkokiem- nu paklausīja Ījabu, izmeta no koalīcijas latviešus, vēl viņam nav labi- laikam grib būt premjers?
Anna
A
Politiķis ir kā bruņurupucis - viņš pēc savas būtības ir ar vāju ķermeni. Viņu pasargā bruņas cilvēku uzticēšanās, reitinga vēlētāju vidū veidā un līdz kādam laikam ķermenim nekas nedraud.Vienotībai bruņas vēl ir ļoti spēcīgas, bet tā ātri navājē. Kalcija ir par maz. Un pirmais iemesls tam - neracionālu alkatība, sadalot amatus valdībā un Saimā. Viņu valdības deklarāciju ūdens ir vairāk nekā Klusajā okeānā, kvalitātīvu ekonomisku priekšlikumu vispār nav. Un ne pie kā laba tas neatvedīs. Uzvarētāju Vienotības likteņa ironija. Politiskais spēks, kas ir dzimis cīņai ar oligarhu partijam, izmēģināta tikai vienu reizi Ventspils pilsētas domes vēlēšanas cīņā arAivaru Lembergu, tagad ar to pašu Lembergu divatā veido jauno valdību. Dombrovskis ir kļuvis par savas pirmsvēlēšanu kampaņas kampaņu ķīlnieku. Pasludinot sevi par valsts glābēju no briesmīga Urbanoviča, Dombrovskis ir noteicis ierobežojumus turpmākajiem politiskiem manevriem, novietojot sevi stūrī, kurā var tikai tikai aizstāvēties bez cerībām pāriet pretuzbrukumā. Grāmatvedis Dombrovskis ir uzvarējis valstsvīru Dombrovski. Vēsturisku tautas apvienošanās iespēju Dombrovskis tā arī nav izmantojis. Kampaņa bija veiksmīga tādā ziņā, ka tā bija izstrādāta klasiski, it kā paņemta no mācību grāmatas par vēlēšanu politisko komunikāciju. Galvenais Vienotības priekšvēlēšanas kampaņas lozungs ("Dodiet Dombrovskim turpināt strādāt") – tieši no atkārtotu vēlēšanas klasikas "zirgus šķērsošanās nemainā!" Bet izdzītus zirgus, kā likums, nošauj.
Leišbedre
L
Bļāviens, kas tā par modi panesusies? Izrok no atejas bedres visādus paklīdeņus, piekarina tiem eksperta statusu un dafai tagad drillēt viņu "gudrās" samazgas. Ekonomikas, politikas un sazin kādi vēl eksperti, politikas vērotāji!!!! Parasti šādus tekstus dzen, kad trīs veči savācas pie pudeles, tagad kā izrādās tā vairs nav dzēruma muldēšana, bet EKSPERTĪZE!!! Būšu zināt, kad nākamreiz ar čomiem piekodīšos un atšļūkšu mājās, sievai teikšu, ka vēroju politiku un taisīju ekspertīzi
Yox
Y
Atkal šis "ījops" ir izbāzis galvu... Kur tādi mūdži rodas - garīga atpalicība vai liela sveša nauda?
Mujābs Galerte
M
SC un LPP/LC palaiduši no saites vaļā savas pēdējās propagandistu rezerves.
abc
a
ijabs ar savam nodevigajām simpatijām pret SC ir nodemonstrejis ka vins ir nostājies kremla interesu sardzē. (darbojas kā čekas / ietekmes aģents, nevis Latvijas interesēs) Šādam "politologam" vajadzetu noiet no skatuves, jo vina vardi vairak skan kaa SC propaganda, nevis ka noverotaja vertejums.
Burka Burkevics
B
Ījaba kungs oktobra beigās viesojās Maskavā, kur piedalījās fonda "Vēsturiskā atmiņa" rīkotā saietā. Atgādināsim, ka šī fonda vadītājs ir skandalozi pazīstamais Krievijas vēsturnieks Djukovs, kurš draudēja nogalināt "Padomju stāsta" režisoru. Ījaba kungs, cita starpā, baidījis klātesošos, ka jaunais Latvijas ārlietu ministrs [Kristovskis] tagad būšot tas pats, kurš savulaik esot sponsorējis "Padomju stāstu". Sīkāk par saviesīgo pasākumu Maskavā raksta "Vesti segodnja".
YL
Y
Vāl viens liekēdis un parazīts. Kam vajadzīgi viņa spriedumu un kas par to maksā?
Randy, BRD, EU
R
Principaa Vaacijas Federatiivaa Republika (BRD) oficiaali pazinjo to pashu ko VL!: ieceljotaaju integraacija, integraacijas pamatu pamats - Vaacu valoda un dziivesveids. Diemzheel man no Vaacijas (BRD) skatoties shkjiet ka Latvijaa ier izaudzinaata vismaz viena paaudze kura uzskata ka visaugstaakaas ir 'Eiropeiskaas veertiibas'. Pie mums visaugstaakaas ir 'Vaacijas veertiibas', un 'Eiropeiskaas' ir tieshi tik labas par cik taas ir izdeviigas Vaacijas intereseem. Esmu dziivojies vairaakaas Eiropas valstiis, arii USA un Kanaadaa, un nacionaalaa identitaate visaas shajaas valstiis speelee galveno lomu. Ne jau primitiivi - vaacietis var buut ar melnu aadas kraasu vai truciskas izcelsmes (nezinu kaa Berliinee, bet visaa Bavaarijaa turku izcelsmes iedziivotaaji - visi - runaa pat ljoti pienjemamaa vaacu valodaa), un paarliecinaats amerikaanis (kaadi vinji ir >90%) var runaat gan angliski gan spaaniski. Manupraat peedeejais laiks Latvijas politikjiem un iipashi Latvijas Tautai to saprast. Protams, ir arii alternatiiva - aiziet nebuutiiibaa. Kaa vanjku gubernjai.
viedeklīts
v
man gan liekas, ka inteliģents un pārmaiņas pēc jēdzīgs tas Ījabs (salīdzinot ar sabiedrības nospiedošo vairākumu, īpaši interneta komentātoru vidē) .
tā nu viš i...
t
Ījabs uz izeju, dots devējam atdosies, cerams...
Vecis
V
Apnicis tas Ījabs ar savām prognozēm!
jhg
j
ar peedeeja laika izteicieniem ir sevi izniicinaajis.toch taakaa taads gailiitis...
rex
r
"Un ījabs atvēra savu muti un nolādēja dienu, kad viņš bija dzimis" /Ījaba grāmata: 3; 1/
XXL
X
galvenie riski ir meklējami pašreizējās koalīcijas iekšienē ======================================== Varbūt cien. politologs var arī izskaidrot, kā iespējams valdību gāzt no ārpuses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas