Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ikstens: Es nepiekrītu, ka SC arī šoreiz negribēja būt valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PADOMĀSIM:
P
Kāda starpība, kas iegāž? Vai nu oligarhi vai sorosīdi, vai nacionalisti, vai moskoviti vai OLUsteina grupa! Galvenais, ka visi viņi uzmet TAUTU! Kopīgais visiem - neturēt solījumu! Jo liberālisms sludina, ka nekādas universālas morāles nav - viss esot relatīvi! Tāpēc uzmest un neturēt solījumu neskaitas nekas slikts - diemžēl! Kamēr nenosodīsim šo amorālismu un no neatteiksimies no liberālisma visatļautības - nekas nemainīsies! Šitie jaunie ļauži , kas sāka vakar savu darbību Saieimā ar nodevību ir skolojušies liberālisma ideoloģijas pārņemtā izglītības sistēmā un viņiem ir nograuts viss tas garīgais pamats, kas kādreiz piemitis latviešiem - nav ne kristīgu, ne morālu vērtību!
Un tāpēc
U
labi žigli atdosim varu krieviem ,kuriem tas garīgais pamats, gadsimtiem paverdzinot citas tautas, ir nograuts jau tik sen ,ka viņi paši neatceras ,ka tāds kādreiz ir bijis un kas tas tāds ir.To ļoti spilgti nodemonstrēja krievu ievēlētā partija,kad neviena cita partija ( izņemot ,protams ,Zatleru) ar viņiem kopā nevēlējās veidot Latvijas valdību.Tika nodemonstrētas tādas "morālās vērtības",ka tās nepamanīt varēja tikai galīgi aklie.
  • 0
  • 0
Troll
T
Muļķības! Kāpēc tad SC neorganizēja koalīciju, bet gaidīja, ka kāds uzaicinās? Labi zināja, ka neko nesavāks un ar saviem 31 parādīs sevi kā mazākumu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas