Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ikstens: Pieņemu, ka Lembergs jūtas nepietiekami pamanīts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zex
z
ko tu mūjāb piksten tik škīdiri vari pjūtīt,....ļemburgs tautai jau sen piegriezies,apriebīes,jau sākot ar pers. kodu,aposūdzēts smagos noziegumos,nemitīgā pļurkstēšana,zagtās naaudas atmazgāšana TV,zvēreststs-tiesa Anglijas Karaliskajā tiesā,nemitīgā vārīšanās,'tukša pļurkstēšana NEATKARĪGAJĀ
Maigonis
M
Nu kurš gan balsos par nodevīgo ZZS. Tā partija sevi ir parādījusi no vissliktākās puses visos saeimas svarīgajos balsojumos. Viņus nedrīkst ievēl\ēt, ja gribam pārmaiņas! Jābalso par Visu Latvijai un Vienotību!
Hm
H
Ja Lembergs būtu viduvējība, tad par viņu nerunātu. Ja visās pašvaldībās būtu tāda kārtība kā Ventspilī, tad Latvija zeltu un plauktu. Viņš ir saimnieks. Ārzemnieki to ir novērtējuši. Izskatās, ka ne vienam vien ir pamatotas bailes no reformām.
Aldonis
A
Lembergs gluži vienkārši paliek vecs,tāpēc arī nogurst .Ventspils , Rīga , Londona un nezin kas , traks var palikt...
so
s
ja ir problēmas ar zemu pašapziņu, vajag vērsties pie psihologa, nevis savas psiholoģiskās problēmas risināt ceļot pašapziņu izlaupot valsti
:::
:
Aukstasinīga slepkavas skatiens...
KLM
K
Toties biedram Brigmanim (aizmugurē) komunista skatiens vērsts uz Kalpaka pieminekli...
  • 2
  • 1
;;;;;;
;
Aivars Čikatilo
  • 3
  • 1
Pārliecība
P
Toties politologi viņam nepārtraukti pievērš uzmanību .
hans
h
pamanits gan, jo pats Soross ir pamanijis, ka te viens mazais oligarhs viena maza valstele visu laiku brauc lielajam lauvam auguma.
p**ģec
p
luudzu par Lembi rakstiit rubrikaa "krimunaalveestis"
šveiks.
š
Kā var tik muļķīgi runāt,ka Lembergs netiek pietiekoši pamanīts.Viņš ir vispamanītākais cilvēks Latvijā un ne tikai.Visas tās tiesas prāvas gan Latvijā ,gan Anglijā viņam dod tādu popularitāti un atpazīšanu,ka nu par nepamanīšanu te nevar būt ne runas.Viņš ir kļuvis tik negatīvi populārs,cik vien negatīvi var būt.Kuram vēl Latvijā ir tik daudz apsūdzības,kā Lembergam?Kurš vēl tik daudz ir izmantojis savu dienesta stāvokli,lai iedzīvotos miljonos,kā Lembergs? Ja kāds grib šo mākslu iemācīties kā to darīt,dodieties pie Lemberga. Viņam pieder meistarklase, kā aptīt ap pirkstu visus tiesnešus,un padarīt sevi bezvainīgu vainas vidū.Kur jūs otru tādu atradīsiet? ZZS bez Lemberga tēva,būtu kā bāreņi bez aprūpes un nabagi, un neizvilktu savu dzīvību .Lembergs izskatās noguris,ar maisiem zem acīm,un līdz ar ieķīlātajiem miljoniem,arī prieks ir pazudis. Maskas krīt.,jo Anglija nav Latvija,kur naudas smēre vairs neder.Zēl šī cilvēciņa.Varbūt būtu labs cilvēks,ja nebūtu tik hroniski slims ar naudas kāri pāri mēram,un šis momona gars viņu tik ļoti nemocītu. Droši vien tad dzīve būtu saulaināka ,un dzīve nebūtu viens kaujas lauks ,kur nepārtraukti jākaro ar tiesnešiem ,un sevi jāaizstāv.Napoleona sindroms jāārstē.
Ventspils Muļļ
V
... viņš jau aarstee , kad jaaiet pie tiesas tad kaklaa uzmauc sakas, diez uz Angliju ar sakas mauks????
  • 4
  • 1
KLM
K
Napoleona sindroms jāārstē. ................................................................. Tā kā Latvijai nav salu jūrā, vienīgā iespēja - uzbērt jūrā mākslīgu salu, atceroties Bonopartes Napoleona likteni sv. Helēnas vai Elbas salā.
  • 3
  • 1
Muļķības,kā
M
nepamanīts,pats tiesu varas juristu biedrības Prezidents Borovkovs viņam starp kriminālistiem piešķīris 3 vai 4 simto vietu,kas gaida uz jau renovēto centālo cietumu.
KLM
K
Ja biedrs Boronkovs biedram Lembergam piešķir starp kriminālistiem 3 vai 4 simto vietu, tad tas, iespējams, tādēļ, ka šis biedrs (neminot uzvārdu) atrodas 3 vai 4 vietā biedra Lemberga stipendiātu saraksta....
  • 6
  • 0
IR
I
Līdz riebumam ir pamanīts, tāpat kā visa ZZS glumo demagogu šaika.
KLM
K
Vis lielākie pārmetumi valsts drošības dienestiem, absurda situācija, ja valsts gaisa telpā netraucēti ielido Soross, svētajās virs Ventspils debesīs aiz lidmašīnas velkot biedru Lembergu nopulgojošu plakātu. Tas nepiedodami !
Novērotājs
N
Nē, nē nevar gan izteikt VISlielākos pārmetumus valsts drošības dienestiem, jo, raugi, kā gan citādi biedrs Lembergs būtu uzzinājis, ka saukļos minētajā Aivara personas kodu! Drošības dienesti to noskaidroja un biedram Lembergam padevīgi noziņoja, citādi jau minētais biedrs nevarēti tik stingri un noteikti izpausties savos paziņojumos!
  • 1
  • 1
ah
a
Tagad tikai vajag nebalsot par ZZS. Lai iet prom. Lai izbeidzas šis Lemberga projekts. Apnicis. Lai nāk jauni cilveki.
Mēs visi
M
latvieši gan ar latvisko gan krievisko,gan polisko etnisko izcelsmi visi tāpat jau ģēnos esam zaļi,kas mīl,draudzējas un aizstāv dabu.Mums nevajag vēl mākslīgu partiju it kā par zaļo,bet īstenībā štūkē tikai sev un savai bandai zaļos dolārus un citas krāsas un nosaukumu valūtu.Mums nevajag zaļo Zaļos,jo mēs paši esam pietiekoši zaļi bez zaļiem lielzagļiem.
  • 3
  • 0
vērotājs
v
nepiekrītu autoram! Viens no īstajiem iemesliem ir tas, ka ievēlēšanas gadījumā (99% garantija) Lembergs zaudētu iesildīto krēslu domē un pēc tam iekļūt atpakaļ būtu problēmas. Saeimā nekāda imunitāte viņu neglābs no jau notiekošās tiesas-būs entās reizes jāmēro ceļš uz apgabaltiesu-pa kuru laiku tad lems mūsu likteni? Iespēja ietekmēt valstī procesus(vismaz pašreizējā koalīcijā) Lembergam ir daudz lielākas, sēžot Ventspilī! Muļķis viņš nav un noteikti sarakstījis uz sveramas lapiņas visus par un pret. Žēl tikai ventspilniekus-mans kursabiedrs teica, ka liela daļa jau esot sapriecājušies par iespēju atbrīvoties no viena aktiera teātra, bet....
Novērotājs
N
Tādi mums tie politologi iraid - vienkāršus, racionālus apsvērumus aizstāj ar psihiatru-amatieru minējumiem. Viņam vienmēr ir interesējusi nauda ar kuru Latvijā var iegūt ietekmi (varu) kur vien vēlies. Ventspilī reālā sabiedriski darāmā darba ir salīdzinoši maz nekā tas būtu viņam kā deputātam, bez tam viņš nav spējīgs strādāt citu pakļautībā-autoritāri ļauži nav komandas spēlētāji.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas