Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ikstens: Zatleram būs jāpanāk starptautiskās sabiedrības uzticēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
upe
u
nu redz kā demakova uzņēmās atbildibu, biļetes uz Parīzi un aizkliboja ar savu mīļāko padomnieku apkārt neskatoties !!! ha ! Un vari paskaidrot, ko nozimē uzņemties atbildību šodienas Latvijas politiskajā dzīvē ? Tas nozīmē ļaut muļkim nedomāt, ka viņš ir muļķis . Vai Šlesers nemitīgi nerunā cik politiski atbildigs ir un cik ļoti veicina latvijas ekonomisko attīõstību ? tad jautājums Aināram - kāpēc Godmanis mums stāsta , ka esam bedrē, ko sauc par elli ? Smiekligi, ja nebūtu sāpīgi !
Viedais > Zvirbulēns
V
Protams, visi pasaulē zin, ka Latvija ir parlamentāra valsts, taču 2 valsta augstāko amatpersonu strīds, asa vārdu pārmaiņa utt. noteikti starptautiskā vidē radītu šūmēšanos. Jāņem vērā arī kopējais fons valstī t.i. sabiedrības lielo neuzticību valsts varai ... :) Tā kā nemētā te gudro draudziņ ;)
Kaiva
K
Turpretii vieniigie, kas atbildiibu uznjemans, ir Tautaspartijas ministri. Jociigi, bet fakts.
upe
u
Tieši tā - beidzot kāds man arī piekrīt. Skaidrs, ka TP tieši šāds nejēga prezidents, kas novērš tautas uzmanību no dziļākām problēmām ir vajadzīgs. Ne velti viņu negodīgi iebīdīja amatā - nerēķinoties ar tautas viedokli. KAUNS ZATLER ! VAI TIEŠĀM GAIDI TO MIRKLI, KAD TEV TAUTA METĪS AR VECĀM OLĀM VAI AKMEŅIEM - NO IELAS PACELTIEM ?!
lno
l
Ne vienmēr man patīk tas, ko Godmanis dara, vēl biežāk nepatīk tas, kā runā, bet nekad nav radušās šaubas par to, ka viņš ir nopietns politiķis, ja gribat – valstsvīrs. ____________________________________ Jā, viņš ir atvairījis ne vienu vien "uzbrukumu valstij"! Ja būtu vajadzība, nešaubos, viņš ignorētu dzīvības briesmas, lai mestos slepkavas raidītas lodes ceļā, glābjot valsti /lasi Vaškeviču un Šleseru/. Valstsvīrs nav vēja rādītājs un patstāvīgi pieņem lēmumus, nevis cenšas nolasīt mazāko vēlēšanos vēlešanos no partijas īpašnieka acīm.
obā!!!
o
Piekrītu viedoklim, tāpēc žetons. Nekad neesmu atbalstījis un neatbalstīšu šo ielikteni, kurš vispār ir cilvēks bez savām domām un tik bubina zem deguna ko liek pateikt. Tāpēc jau vakar bija vajadzīgas četras stundas "sarunām", kur Good-man mācīja pionierim skaitīt dzejolīti un pēc iespējas raitāk un bez kļūdām. Ar kādām tiesībām viņš vispār sevi vel uzdrošinās saukt par Tautas prezidentu????? Pilnīgais ambīlis. Viņš jau arī ir izcēlies pasaules acīs kā ar teicienu:"Mi za jedinij Kitai..." !?! Sviests un kauns. Iesaku viņam pašam demisionēt kopā ar savu bandu un pēc iespējas ātrāk! Būtu labāk jau šodien...
parula
p
Piekritu Ikstenam.
njenjenje
n
Tas viss ir tikai valdodaas klikes udens dulkosana, lai radiitu iespaidu sabiedribas mulkakajai dalai, ka kaut ko jau mes censamies dariit un labot. Bet, ak vai, no nekas nesakaak un tad nu paliksim vien pie esosaas rupju sejas un balsosanas masiinas. Drosi vien vini ir atsaakusi maksaak kadam no tiem glumajiem sabiedrisko attieciibu guru.
upe
u
Piekrītu, bet nevis izskatās pēc tirliņa, bet ir bezatbildigs nejēga un tirliņš , kurš lieki un nevajadzīgi tērē mūsu naudu. Kāpēc tāda bezatbildība - jebkuru kaut cik atbildīgu darbinieku atlaistu uz vietas par šitādu izmuldēšanos.
Dārznieks
D
Šoreiz jautājums ir ne jau par konstitucionālo institūtu pasaules acīs ,bet par tiem mūsu politiķiem ( eliti ) ,kuri stāv tribīnē un viens pēc otra runā ne visai prātīgas runas. Un tautai ,kā viņu iedomātam aitu baram, tas viss jāņem par pilnu.
no malas
n
manuprāt, neveiksmīgs komentāra pieteikums virsraksta ziņā. Izskatās pēc vāja žurnālista pagrābta pirmā efektīgā teikuma no konteksta, kura esence nav uztverta. Kurš - virsraksts - kurš, tas katram redzams, idejiski neaptver šai situācijā būtiskāko; un tas NAV problēmas starptautiskais aspekts. nedomāju arī, ka ar tikai aptuveni precīzu situācijas skatījumu - bet tā arī iekšpolitiski kļūst jo dienu, jo anormālāka, lai vispār to vēl kāds būtu spējīgs respektējami apjēgt - Ikstens šoreiz būtu kā paspīdējis, varbūt tikai parādījis visu nelielo maksimumu, uz kuru ir spējīgs. Mums bez visām problēmām tomēr IR arī ekspertu problēma.
obā!!!
o
Kārtējais smieklīgākā klauna izgajiens cirka arenā
zvirbulēns
z
Nē, Grietiņ, nē! Latvija ir parlamentāra republika, prezidents nav tautas vēlēts, viņam nav jāpanāk tautas uzticēšanās. Tautas uzticēšanās ir jāpanāk partijām un viņu deputātiem.
Grieta
G
Zalteram vajag panākt uzticību vispirms pašu mājās! un tad jau viņam sāks ticēt arī starptautiski... tagad viņš pēc tāda tirliņa vien izskatās...
zvirbulēns
z
Visa pasaule (politiskā elite) zin, ka Latvija ir parlamentāra republika, ka Latvijai ir valsts prezidents, kuru amatā ieceļ parlaments, ka šai amatpersonai ir konkrēti uzdevumi - proti, valdības sastādītāja nosaukšana, parlamenta atlaišana, ja parlaments nespēj izveidot valdību un Latvijas valsts pārstāvēšana ārvalstīs. Naudas maisus maz interesē Latvijas prezidents, viņa uzskati, jo viņi zin, ka izpildvaru Latvijā realizē valdība, ministri. Prezidenta izteikumi nav tie, pēc kuriem vadās izglītoti cilvēki, un, ja tā, tad Freibergas kundze pārspīlē. Freiberga, kura Latvijā uzvedās kā tautas ievēlēta prezidente, protams, domā, ka prezidents Latvijā ir kaut kas, kaut mēs visi zinām, ka tā tas nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas