Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Ilga Kreituse: krīzi vajadzēja sākt risināt no otra gala

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauciniece
l
Ko mēs vēlamies-vienkāršā tauta Cilvēka esamības augstākais likums, atšķirībā no zvēru pasaules likumiem ir Dieva likums, dot pasaulei mīlestību.To dzīvnieki nespēj,viņi dzīvo pēc saviem likumiem.Tādu dāvanu –spēju mīlēt ,palīdzēt,atbalstīt, ziedoties devusi augstākā vara tikai cilvēkiem. Daudzi mūsu biedrības ļaudis, kā arī pārējā sabiedrības daļa zaudējusi ticību labākai nākotnei,bet aktīvākā sabiedrības daļa, topošie deputātu kandidāti to var atjaunot , jo mēs tomēr vēl gribam cerēt, ka labāka dzīve atkarīga no katra attieksmes citam pret citu. Biedrības Otrās Mājas 5 gadu jubilejas pasākums Madlienas estrādē noritēja ļoti mīļi un sirsnīgi, pateicoties ZZS –Zaļo un Zemnieku Savienībai no Ogres novada. ZZS pierādīja, ka viņiem patiešām interesē sabiedrības sociālmazaizsargātāko darbošanās.Biedrībā ir invalīdi, pensionāri ,bezdarbnieki, daudzbērnu mātes u.c. vājākā sabiedrības daļa, kas bez sabiedrības atbalsta nespēj izdzīvot.Saprotot, ka tādai biedrībai vajadzīgs atbalsts un šajā gadījumā, tieši tehniskais atbalsts, šī savienība biroja darbībai uzdāvināja krāsaino printeri un morāliskam atbalstam apdāvināja biedrības “ vec”biedrus, kuri uzticīgi darbojušies šos gadus, kā arī sniedza apmaksātu koncertu, kur guvām dziļu, emocionālu pārdzīvojumu.Mēs jutāmies atzīti un saprasti un mums tas nozīmēja ļoti daudz.Viņu klātbūtni izjutām nevis kā reklāmu, bet kā mūsu problēmas izpratni un attiecīgu rīcību mūsu atbalstam. Ja ikkatra partija, kaut daļu reklāmai domāto līdzekļu ziedotu vājākās sabiedrības daļas aktivitāšu atbalstīšanai, kā mūsu gadījumā,vēlēšanu kampaņām būtu daudz lielāka vērtība,jo šāda rīcība parādītu, ka topošiem kandidātiem patiešām rūp arī vārgākā ,neaizsargātākā sabiedrības daļa. Mēs vēlamies,lai Dieva likumi, dot pasaulei mīlestību, valdītu visās sabiedrības grupās, slāņos, jo tikai tas var palīdzēt mūsu iekšējās krīzes apstākļos. Biedrības Otrās Mājas ilgadējā biedre, pensionāre Skaidrīte Ausma Ūbelīte.
alberts
a
Vecais "iesals" rūgst un rugst.Resnais gals ir "kantoros" un tikai tur .80% atvaļinat,iedomājieties cik cilveki kļūs par pievinotās vertibas radītajiem nevis budzeta noēdejiem.
aka saka
a
Labi atceros lozungu, ka bagātu valsti dara bagāti pilsoņi, bet kāpēc neskan lozungs, ka valsti glābs bagātie.
Inga
I
Nu tad davai - mainiet!!!!
Q
Q
Manuprāt gan, ka TP savēlēja nevis nevis pensionāri (nezinu nevienu tādu), bet jauni censoņas (pazīstu ļoti-ļoti daudzus).
KORKA
K
ES balsoju un balsoshu par tautas partiju,jo vinja ir no tautas un domaa tikai par tautu,taatad arii par mani,a no kaada resnaa gala ir KREITUSES KUNDZE arii gudra sieva,kas aizstaav tautas tivo-novaardzinaato galu.Lobs cylvaaks.
KORKA
K
Kriizes gala kundze, a pie kura gala Juus buusiet?
Politiskaa atbildiba
P
Pievienojos Kreitusei! To jau tauta te visu laiku saka no kura gala butu jasak, bet kas tautu klausas?! Vara visu krizi nolikusi uz nabago pleciem.
Maximus
M
Tiesi ta. Un sodien vel ir piekerusies pie berniem - vienigais, kas ir Latvijas nakotne. Rokas nost no berniem!!!!
reņģēdājs
r
tas patiesi zīmīgi: par - Kur jūs ņēmāt šīs ziņas? Tieši ar to pašu jautājumu atbildēja VNĪA vadītājs uz žurnālistu jautājumiem par valstij neizdevīgu mēģinājumu manipulēt nekustamo īpašumu tirgū vēl nesen. Paļaušanās uz slepenību un par normu padarītu necaurspīdīgumu amatpersonu morālās un materiālās atbildības lietās indicē katastrofālo, anti-valstisko stāvokli valsts pārvaldībā un kādas 'neaizskaramo kastas' pastāvēšanu, kura atrodas ārpus likuma sniedzamības. Mēs dzīvojam amorālā, dziļi deformētā demokrātijā, kur katra tās vērtība ir vienkārši piesmieta. paldies Kreituses kundzei par šo komentāru.
Nata
N
I.Kr. nepateica galveno: kā "ķerties"? Pilnveidojot likumdošanu vai ar mietiem un bruņakmeņiem, nacionalizāciju (jādomā, ka tā viņa nedomā). Kamēr Fliks nepārkāpj šīs valsts likumus, mēles kulstīšana par viņa algu ir nevietā. To pašu varētu teikt daudzos citos gadījumos, kad prese un tautieši gaužas par to, ka šie (pamatā tie, kas nav politiski tīkami) neatsakās, ka saņems tik un tik.
Ligita
L
Pareizi vien ir, ka pensionāriem pensijas neindeksēs, jo viņi kā aunu bars arī ievēlēja to tautas partiju.
Ligita to nūģis
L
Es nekad neesmu balsojusi par tautas partiju, ja Jūs to darījāt, tad varat glābt to valsti un dzīvot nabadzībā, tad to Jūs arī esat pelnījis, sorry.
Nūģis
N
Valsts nolaišanu līdz kliņķim diemžēl stimulēja arī tauta - PAR KO mēs vēlējām? Vai par to mēs DOMĀJĀM? Vai arī paklausīgi norijām pozitīvisma āķi? Un kāpēc daudzi vienaldzīgi un pārgudri sēdēja mājās? Tā mēs lepni atkratāmies no jelkādas atbildības, bet jāatbild vien ir - ar šīsdienas sūro ikdienu...
sirtaki
s
Kur steidzaties, cienītie? Dombrovskis pat nav uzspējis ar sava darbagalda atvilkņu saturu iepazīties. Dodiet kaut pāris nedēļu miera!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas