Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ilgas pēc stipras valsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kremļa torņa zvans - Ivaram
K
... un citādi domājošos saukā par "sentimentāliem nelgām" ? bet ja ar saukāšanu nav līdzēts, tad varbūt vēl politisko cenzūru ievieš? Paldies, Ivar Graudum, tādi "politiķi" Eiropas Savienības dalībvalstij Latvijai nav vajdzīgi. Kāds sakars lēmumam par ražotni ar ķīmiju? Ir taču ļoti daudz apsvērumu ļoti daudzās nozarēs, piemēram, ekonomikā un ekoloģijā, kas arī nosaka lēmumus par vai pret to vai citu lēmumu. Tāpēc jau demokrātiskā sabiedrībā lēmumus pieņem kolektīvi, ka neviens nezina visu par visu. Ivar Graudum, supermeni mēdz būt tikai izklaidei domātās filmās.
Ivars Graudums
I
Latvieshiem ir vajadziigi paaris iisti valstsviii, kuriem valsts labklaajiiba ir pirmaa vietaa! Kas atbalsta arii nepopulaarus leemumus. Nedriikst notikt taa, ka paaris niereednji, kuriem par kjiimiju nav nekaadas jeegas, nozaagjee cellulozes razhotnes buuvi. Vai arii ka sentimentaali nelgas kavee Daugavas izbuuvi. Ieveerosim kaa citaas valstiis politikji gaadaa par valsts attiistiibu! Somijaa ir kaadas 3 cellulozes razhotnes, bet Latvija, kaa banaanu republika, paardod par grashiem neapstraadaatu papiirmalku. Varbuut pat somiem un zviedriem!
Kremļa torņa zvans
K
"stipra vara", ar kuru Točs nez kāpēc saprot diktatūru, ir pirmkārt izdevīga Kremļa lakstīgalām, kas vēl nav atteikušās no domas Latvijā izveidot PSRS-2. Piesaucot 1934. gadu, Točs izliekas nezinām (kārtējo reizi) ka šodien nav 1934. gads bet 2011.
VISU VARU OLIGARHIEM!
V
Tāda ir Toča galvenā doma, ko viņš nejauši? atklāj teikumā- "Stipra valsts vara ILGU LAIKU nav bijusi izdevīga ietekmīgiem cilvēkiem Latvijā, no kuriem dažus šodien mēdz saukt arī par oligarhiem."
ES
E
Ilgas pēc Lielā Brāļa, kurš visu redz, visu zina, par visu atbild un visu izdara? Paklausīgajiem noglauda galviņas, bet nepaklausīgos ieper. Citur to sauc par totalitārismu. Sandris kā parasti jauc jēdzienus. Stipra valsts nenozīmē totalitāra valsts. Ne vienreiz vien ir pierādījies, ka valstis ar demokrātisku iekšējo uzbūvi spēj ļoti labi aizstāvēt savu valstu intereses starptautiskajos jautājumos, kamēr dažs labs savu pilsoņu bieds izrādās nulle, tiklīdz šķērso savas valsts robežu (Lukašenko, piemēram).
Interesanti
I
Kad Prezidents Bērziņš brauks uz Ņujorku pie Sorosa bučot tam gredzenu?
NVO
N
Visai varai pasaulē jāpieder tiem - kam pieder nauda brīvajā tirgū - labākajiem cilvēkiem pasaulē. Valstij ir jāpilda naktssarga loma pie Sorosa namdurvīm :) :) :) Tautas vēlētu politiķu vietā tautas viedokli ir jāizsaka bagātnieku finansētām NVO, kas nepakļaujas tautas populismam
Trollslayer
T
vai tad tevi valsts likums neaizsargā?
  • 0
  • 0
Zocialdemokrats
Z
Kārļa Ulmaņa rezīmu gan nevar nosaukt par prezidentālu valsti - tā bija parasta diktatūra
Kremļa torņa zvans
K
Par to "kalpošanu tautai" strīdīgi. Drīzāk jau PĀRĀK NETRAUCĒJA valsts attīstībai. Par "konsolidāciju", tas ir, taupīšanu - vēlēšanu rezultāti ir tādi, kādi tie ir, apstrīdēt bezjēdzīgi. Niķoties vajag agrā bērnībā un kas nav paspējis, tas ir nokavējis.
  • 0
  • 1
parastais
p
Parasta un kalpoja parastai tautai. Vai demokrātiska konsolidācija ir labāka? Vispirms apmāna cilvēkus ar reklāmām - tad pasaka, ka tauta pati demokrātiski ir nobalsojusi par konsolidāciju - tāda tā demokrātija Latvijā
  • 4
  • 2
Zocialdemokrats
Z
Kārļa Ulmaņa rezīmu gan nevar nosaukt par prezidentālu valsti - tā bija parasta diktatūra
Stipra valsts
S
vara Latvijā ir izdevīga A. Lembergam, jo tā pasargātu viņu no nepamatotajiem Anglijas Karalienes tiesas uzbraucieniem....
Eiropas latvietis
E
humpalniekam - ja LR tiesas ir rīcības nespējīgas lielu manināciju lietās, tad kur te būtu angļu vaina? Ja LR tiesai vajag divus gadus, lai uzsāktu procesu pret 13. janvāra demplētājiem, bet angļi savus demolētājus sauc pie tiesas četras dienas pēc masu nekārtībām, tad kur te būtu angļu vaina? Tu visu mūžu gribi nodzīvot humpalnieka statusā, padomju stilā kvankšķot uz eiropiešiem par to, ka viņi prot dzīvot, bet tu nē?
  • 2
  • 0
humpalu letiņš
h
Anglijas, Vācijas, Amerikas, Eiropas Savienības - visas pasaules tiesas - tādiem latviešiem kā Dombrovskis ir svarīgākas nekā Latvijas tiesa. Protams - Anglijas Karalienes - skan gandrīz kā importa
  • 4
  • 3
Opā,
O
tad jau stipra valsts vara izdevīga arī Šleseram - tā sponsorētu stikla kupola celtniecību virs Doma laukuma.
  • 5
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas