Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Iluta Lāce pievienojas JL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ipite
i
Lai veicās!
Jānis
J
JL tā ir laba izvēle, jo oligarhu partijas TP, LPP/LC un ZZS nav spējīgas atkratīties no saviem maizestēviem. Būtībā arī TB/LNNK ir īsti taukmūļi ar visiem baķkām.
AD
A
Kas tad nu noticis, ka izņemot "sonetu" (un "zvirbulēnu", bet tas jau neskaitās), TPJO žipčiki klusē? Laikam vēl na saņemta kārtējā instrukcija?
lauķe
l
Varat man piekrist vai nepiekrist, bet manuprāt Repše ,salīdzinot ar pašreizējiem Saeimas partiju bonzām, ir kā miera balodis vārnveidīgo barā.
janka
j
nu jaunais laiks tomēr ir partija , kurai tomēr kadas kauna jūtas palikušas , toreiz kad šlesers to Repši ēda nost, tas Einars tomer aizgaja. Es par viņiem
Slaidais
S
Ar to arī apsveicam.Patiesi valstiski svarīga ziņa:)))
Jānis
J
A vai tad tev kāds prasīja kur esi iestājies? Ko uzplijies ar savu mēsla čupu. Daudz čiepstēsi sorosīti tevi apēdīs pa vienai spalviņai!
Stefanija
S
Ok, es atbalstu. JL nav sliktākā izvēle - puslīdz godīga partija, savā pārsvarā vismaz nav zagļi. Apsveicami, ka ir gudri un drosmīgi cilvēki, kas apzinās, ka neviens cits mūs saulītē neiecels, kā mēs paši. Suņi rej, bet kādam jābūt arī tajā karavānā.....kas dodas tālāk. Lai veicas, Iluta!
XXX
X
Es vispār šobrīd Latvijas partiju spektrā neredzu nevienu citu partiju, par kuru balsot, kā vien JL!
gm
g
Praatiiga riiciiba. Jo JL shobriid ir praatiigaakaa, nosveertaakaa izveele. Cilveeki tomeer liidz galam nav paljaavushies uz metodisko, gadiem ilgi veikto zaakaashanas kampanju, ko veica TP & Co pret JL. JL palika sitpraakie, izturiigaakie.
tante
t
malači tikai Jaunais Laiks patreiz iet pareizajā virzienā,neklausieties ķengas lai tik rej iekost jau nevar zobi par vājiem turaties jaunlaicenieši..............
kaka
k
ja varu ar iestaashanos kaa paliidzeet tad arii iestaashos.
zvirbulēns
z
Lai nu kur būtu stājušies, tik ne jaunajā laikā :(
Sonets
S
Vai Dieviņ! Tur jau neirastēnisku sieviešu pietiek. Varbūt vajadzēja iet pie štokijpabriciešiem? Tur pamatā ir neirastēniski vīrieši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas