Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Iluzionists Paļčevskis mēģinās sasniegt rekordu, atrodoties ledus kubā

Otrdien Latvijas iluzionists Genādijs Paļčevskis, kurš pazīstams ar pseidonīmu Mr. FIX, Maskavā notiekošās izstādes laikā, tiks iesaldēts ledus kubā. Mākslinieks mēģinās sasniegt rekordu par ilgāko cilvēka atrašanos ledus "mājā". Pasākums tiks translēts interneta tiešraidē alkohola zīmola _www.bulbash.

com_ mājas lapā, informē G.Paļčevska dzīvesbiedre, kura arī ir triku meistare, Jeļena Paļčevska.Viņa stāsta, ka ledus kastes izmērs būs apmēram 2 x 2 m. Konteineru būs uzstādīts ārā starp 2. un 3. paviljonu izstāžu zālē _Ekspocentr_. Blakus konteineram, kurā atradīsies iluzionists, dežurēs mediķi. Eksperimenta norisi novēros _Krievijas rekordu grāmatas_ pārstāvji, kas veiksmes gadījumā oficiāli apstiprinās rekordu, stāsta J.Paļčevska.Pašreizējais spēkā esošais pasaules rekords - ilgākā cilvēka atrašanās ledus konteinerā - ir 64 stundas, kas tika sasniegts ārā esot +15 grādiem.

Youtube.com ievietots iluzionista treniņa video.

Pēc iluzionista atbrīvošanas no ledus viņš izies medicīnisko apskati vienā no Maskavas klīnikām. Rīgas publika mākslinieku varēs redzēt no 4. līdz 7.martam iluzionistu festivālā Brīnumu dzintars (www.brinumudzintars.lv), kas Rīgas Kongresu namā pulcēs vairākus simtus iluzionistu no vairāk nekā 20 pasaules valstīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas