Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ingmārs Čaklais pamet Jūrmalas domi, nākotni saista ar politiku

Pēc sešiem Jūrmalas domē nostrādātiem gadiem Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja amatā Ingmārs Čaklais nolēmis aizet no darba. Man ir gan radoši, gan politiski mērķi, portālam Diena.lv teica I.Čaklais. Viņš neatklāja, kuram no politiskajiem spēkiem pievienosies, bet nenoliedza, ka vēlas startēt Saeimas vēlēšanās un viņa mērķis ir “strādāt Latvijas valsts izaugsmei”.

“Atnācu uz šejieni ar pārliecību, ka man izdosies mainīt sabiedrībā izveidojušos negatīvos stereotipus par Jūrmalu. Mana darba pirmajos gados tas arī izdevās, par ko liecināja sabiedriskās domas aptaujas kā Jūrmalā, tā visā Latvijā. Diemžēl jūrmalgeita un aizvien lielākas politiskās kaislības, kas ienāca Jūrmalas pašvaldības ikdienā, daudzām labajām iestrādēm pārvilka svītru. Arī man tas bija laiks, kad daudz ko nācās pārdomāt un darīt, vērtēt citādi,” paziņojumā presei raksta I.Čaklais.

Taču viņš uzskata, ka šobrīd atkal ir laiks, kad sabiedrībā var sākt veidoties pozitīva attieksme pret Jūrmalu un tās pašvaldību, jo politiķi ir ķērušies klāt daudziem novilcinātiem jautājumiem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas