Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Integrācijas ministrs meklē labākos žurnālistus, balvas par 900 latiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nastasja Fiļipovna
N
Njā, fakts, ka "Dienas" nav žūrijā, ir vairāk nekā uzkrītošs. Droši vien arī šā laikraksta žurnālisteim pieteikties nav jēgas.
maita
m
"Tā laikā notiek dažādi pasākumi, lai veicinātu iecietību un sapratni starp dažādām sociālajām grupām, neatkarīgi no vecuma, dzimuma, interešu vai reliģiskās pārliecības." Forši, forši, a kur tad paliek, neatkarīgi no RASES vai SEKSUĀLĀS ORIENTĀCIJAS. ko tad tas integrācijas kantoris integrē un pret ko viecina iecietību? Forši mūsu pujatiņš ļedājeviņš un citi svētuļi pastrādājuši - ar mācītājpartijas gādīg roku izsvītrojuši pāris kateorijas no integrājamo saraksta. Mūsu valsts ir ne tikai policejiska, bet arī viduslaicīga - baznīca nav nošķirta no valsts pārvaldes..
ululiņš
u
Piedodiet vakardienas izteicienu par muļķiem. Iedzēris biju. Vakar pagāja 24 gadi kopš tā brīža, kad abi ar sievu pēc 5 netiklībā un izvirtībā nodzīvotiem gadiem ar dažiem parakstiem dzimtssarakstu nodaļā kļuvām tikpat tikli un cēli kā pats Kastēns.
sviests!!!
s
pilnigs sviests, pilnigs. tris stulbenes ar tris ieredniem tagad integracijas rakstus vertes! un sitam pajolinam atskaitisies, kurs tad slapjo rokasspiedienu aploksne 900 ls ieskiebs. riebjas.
Aivars
A
Kāds šeit sakars Jolkinai? Jolkina nepiedalās politikā no partijas, kas sludina ģimenes vērtības? Jolkina dara savu darbu un kā godīga meža lapsa noķer treknu gailēnu, lai maitēdājiem būtu ko ēst no pārpalikumiem:)
AL
A
Jolkinai balvā prezervatīvus 900.00Ls vērtībā un ielasmeitas goda nosaukumu.
Oskars
O
Tad lai uzliek BRILLES un iet uz MEŽU.
Aivars
A
Bez tam - atvainojos sievai, partijai un sabiedrībai par iepriekš uzrakstīto. Protams - kastēna sievai
Aivars
A
Bet kāpēc integrācijas ministrs diskriminē žurnālistes (ŽURNĀLISTES)? Ja nemaldos, tad nesen publiski izskanēja informācija, ka žurnālistes tomēr ministram tuvākas par žurnālistiem. Un vēl - kas garantēs, ka ar kādu no žurnālistiem (ŽURNĀLISTIEM) ministrs neveiks eksperimentus a la Jolkina - cik tālu viņš ies??? Kas garantēs žurnālistu neaizskaramību, kad ministrs eventuāli varētu glāstīt viņu intīmās zonas?
ululiņš
u
Kā jūs muļķi tādi, nesaprotiet, ka balvu dabūs tā, kura būs devīgāka par Jolkinu...
jūsu balva
j
ir tads pats apkaunojums, ka gulbim iebāžot viņu augstskolā kā idiotu, kurš nespēj nokārtot eksāmenus. sanāk, ka viņš taču nezin visu 12. klašu kursu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
more
m
Kastēns nebeidz vien "sajūsmināt".
pakausis
p
nu redz vinjai jau karma taada esot... bet tur nu es tev tieshaam piekriitu.. jams ar savu kundzi pavisam nelaagi apietas
sds
s
Intimo vietinu virinatajas un knaibitajs vel ir sava amata?:))
Madonna
M
atbalstu Jolkinas nominēšanu un zeķbikses!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DFDF

KONKURSA NOLIKUMS

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas