Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Integrācijas sekretariātu vadīs Juris Asars

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Shadow
S
Zinatniska fantastika sim netur lidzi! Cilveks, kas no cilvektiesibam un pamattiesibam nesaprot neko. Svesvalodu zinasanas labakaja gadijuma vertejamas ka loti knapas. Bet ir pareiza politiska partija. LUDZU likvidejiet to Kastena kantori!!!! Viena liela naudas izgasana. Atstajiet integracijas jautajumus Labklajibas ministrijas zina.
Lelle
L
Atkal viens jaunais kretīnu ruksēns tuvāk silei...
Grācija
G
Lai dzīvo kastēns - konservatīvo vērtību aizstāvis!
Integracija
I
Acimredzot Dievins neizdalija Latviesiem daudzas kognitivas spejas,piemeram intelektualismu humanitarismu, lidzjutibu, zelsirdiibu un citas pamatipasibas lai efektigi rikoties ka tauta.. Nopietni, varam salidzinaties ar Irakiesiem, vini nav gatavi demokratijai neviens neapsauba ka okupacija samaitaja Latviesu tautu. Zinama mera padomju "programa" Latvijas iznicinsanai izdevas. Apskataties uz musu valdibu, valdibas iekarti, tiesnesiem infrastrukturu, utt. Visiem prats juras padibeni, doma par sevim, ne par valsti un ne par vienotibu merkos un darbos lai kaut ko sasniegt. Latviesi nav gatavi demokratijai
Minjona
M
Atlaist Saeimu, patriekt Kastēnu, likvidēt sekretariātu! Atlaist Saeimu, patriekt Kastēnu, likvidēt sekretariātu! Atlaist Saeimu, patriekt Kastēnu, likvidēt sekretariātu! Atlaist Saeimu, patriekt Kastēnu, likvidēt sekretariātu! Atlaist Saeimu, patriekt Kastēnu, likvidēt sekretariātu! Atlaist Saeimu, patriekt Kastēnu, likvidēt sekretariātu! Atlaist Saeimu, patriekt Kastēnu, likvidēt sekretariātu! Atlaist Saeimu, patriekt Kastēnu, likvidēt sekretariātu! Atlaist Saeimu, patriekt Kastēnu, likvidēt sekretariātu!
pupedis
p
Jaa, tiesam zel... Si iestade tiesam VAREJA but jedziga un noderiga. Bet pec Kastena taa nez vai vispar vairs varetu jebkadu uzticibu atgut. Galvenais ir partejiskaa piederiiba - ja esi LPP, tad vari but vislielakais zabaks, bet tiksi tiesi IUMSILS ;)!
jaunietis
j
Fantastisks karjeras kāpums - no 16.06.2008. departamenta direktors, knapi pusotrs mēnesis pagājis - jau sekretariāta vadītājs. Izskatās, ka šajā kantorī viss iet uz galu.
Jēkabpiliete
J
A Asars ir 4 gadus bijis L. Salceviča (tas, kurš Jēkabpils mērs no LPP) padomnieks visādos jautāumos :)
Chiepa
C
Jābrīnās, ka pēc visa, ko Valsts kontrole savos atzinumos ir rakstījusi par sev iedalītiem simtiem tūkstošu latiem, Vinnika tikai tagad dodas prom. Manuprāt viņai jau sen vajadzēja šo amatu atstāt. Kaut arī, manuprāt, integrācija kā tāda ir svarīga šai valstij un tās attīstībai, tomēr šis kantoris (ĪUMSILS) ar valsts naudas dalīšanu "savējiem" un ministru, kam nav nekādas sajēgas par integrāciju kā tadu, jau sen sevi ir tā diskreditējis, ka tālāk jau vairs nav kur!
asaram
a
Vispar jau IUMSILS mierigi varetu likvidet un ta funkcijas delegjet baznicai. ;)
ululiņš
u
No kādas sektas tas Asars nāk? Vai tikai tajā sekretariātā nenotiek diskriminācija pēc reliģiskās pārliecības...
aija
a
Kārtējais LPP ieliktenis. Nevienam nevajadzīgs pakalpiņs augstā amatā. Skumji. Atlaist SAEIMU, valdību utt.!!!
krākrākrā
k
Asars būs Vāgnere Nr. 2. Tikai ar to atšķirību, ka tam puikam laikam vairāk prāta nekā tam meiteņam, kas nu madam Koķes kantorī tikusi. Un labi, ka tā šmucīgā Viņņika iet prom (ja tā ir tiesa). Un vēl labāk būtu, ja to sekretariātu vispār likvidētu. Godmani, saņemies!
zirnis
z
Jā, kompetence pa ausīm pilnīgi tek laukā ;)). Galvenais jau, ka LPP, pārējais jau tā ;)). Tas, ka cilvēks pats nekautrējas bīdīt tādus tekstus kā "apskatīšos, kas tad integrācijas jomā notiek" nav tik svarīgi... Oskars, ģimenes vērtību fans, ir nolaidis to iestādi līdz pēdējam, faktiski visi saprātīgie cilvēki no turienes jau ir prom. Oskars varēs palikt un uzbūvēt romiem vēl dažas pirtis, lai jau integrējas ;)). Un "aicināt tautiešus mājās". Pilnīga klaunāde.
Leitānam
L
Un tagad Dienai vajadzētu painteresēties kāpēc atlūgumu iesniegusi ilggadējā departamenta direktore Irina Vinnika. Vai tā nav Kastēna un Asara jaunā kadru politika? Vai arī visi mūk no grimstošā, t.i. Kastēna gremdētā, kuģa?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas