Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Internetā dziesmusvētku biļetes pat par 150 latiem

Internetā biļeti uz dziesmu svētku noslēguma koncertu, kas Mežaparka estrādē notiks 12.jūlijā, var iegādāties pat par 150 latiem. Par to aģentūra BNS pārliecinājās populārajā interneta portālā ss.lv. Informāciju par šiem tirgotājiem aģentūra BNS nodeva ekonomikas policijai, kas pārbauda iespējamos pārkāpumus, spekulējot ar dziesmu un deju svētku biļešu tirdzniecību. Policija aicina arī citus iedzīvotājus informēt par līdzīgiem gadījumiem.

Portālā ievietots sludinājums, kurā piedāvātas astoņas biļetes uz dziesmu svētku noslēguma koncertu Mežaparka lielajā estrādē. Par katru biļeti tiek prasīti 150 latu, garantējot "labu atpūtu vienotā atmosfērā".

Aģentūra BNS sazinājās ar sludinājuma ievietotāju, kurš pastāstīja, ka sākotnēji piedāvājis 12 biļetes - četras biļetes katru par 150 latiem jau izdevies pārdot.

Savukārt kāds cits pārdevējs piedāvā astoņas biļetes par 100 latiem katru. Arī šis pārdevējs, taujāts, vai cer biļetes pārdot, sacīja, ka, visticamāk, tās tiks pārdotas. Tomēr, ja tas neizdošoties, viņš biļetes ziedošot kādam bērnunamam.

Vēl kāds tirgonis piedāvā biļetes uz dziesmu svētku koncertu, par kurām tiek prasīti 45 lati gabalā.

Vienlaicīgi serverī atrodami vairāki sludinājumi ar vēlmi iegādāties biļetes uz dziesmu svētku noslēguma koncertu, paužot gatavību maksāt vairāk par biļetes sākotnējo vērtību.

Jau vēstīts, ka martā, sākot biļešu tirdzniecību uz dziesmu un deju svētku pasākumiem, bija vērojama milzīga interese par biļetēm uz svētku koncertiem, radot pamatīgas rindas biļešu kasēs un pārslogojot tirdzniecības serveri internetā.

Visātrāk biļetes tika pārdotas tieši uz dziesmu svētku noslēguma koncertu 12.jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē. Jau nākamajās dienās pēc tam, kad sākās biļešu tirdzniecība, internetā parādījās sludinājumi, kuros biļetes piedāvāja jau par lielāku cenu, nekā bija to sākotnējā vērtība.

Dziesmu un deju svētku birojs vērsās ekonomikas policijā, lūdzot pārbaudīt informāciju par spekulēšanu ar biļetēm uz koncertiem.

Biļetes uz svētku noslēguma koncertu tika izpārdotas arī 7.jūnijā, kad sāka tirgot papildu biļetes uz svētku pasākumiem.

Daļa no vairāk nekā 30 dziesmu un deju svētku norisēm būs bez maksas, uz koncertu ģenerālmēģinājumiem biļetes maksāja vienu latu, bet uz koncertiem - trīs līdz 25 latus.


Top komentāri

Es
E
Izlasot rakstu par biļešu tirdzniecību iegāju SS sludinājumos, un atklāju, ka tur var nopirkt biļetes uz koncertiem, kas ir plānoti Dziesmu svētku ietvaros, ja policija gribētu sen būtu visus tos "tirgoņus" sameklējusi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas