Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Intervija ar Loskutovu: Svarīgi, lai KNAB strādā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zz
z
kaut kā te 3A pakalpiņi saaktivizējušies..
nu jā
n
Loskutova uzvārds un viņs pats viņus pievīla............ ja viņšatkāpsies, visi padotie tiks pazemināti līdz koncentrācijas nometnes līmenim................ Divus mene'\sus viņa vietnieku fgribanm redzēt darbība, iekasēs no tp 1 miljonu, apturēs kontrabandu, sāks mazināties inflācija, iesāēdinās imšu un veipu kriminālo kajītē uz vienu nakti ( kur sēž zakonnije vori), tad tos pļūtīzerus var pat izlaist... ................ lūdzu, pat rozes garantējam jaunajai maiņai.
lno
l
Arī JL laikā viņam kā inteliģentam cilvēkam nebūtu vieta. ____________________________________ Ak tā? JL melnstrādnieku partija?:)) Kur tad ir tie inteliģenti?
Kaspers
K
Loskutovs savu darbu darīja pēc labākās sirdsapziņas. Ļoti ceru, ka viņš paliks par KNAB vadītāju, kaut gan šai cerībai ir maz pamata. Mūsu spice cenšas iekāpt silē ar visām četrām kājām. Šķiet, ka tas viņiem izdosies. Tāpēc šie jāņi ir skumji.
Ysk
Y
Strīķes iecelšana KNAB vadītājas amatā tagadējiem pie varas esošajiem bija kā nagla pakaļā. Loskutovu ieceļot, domājās visu sev vēlami sakārtojuši. Trešo reizi viņi diez vai atļausies kļūdīties. Sāks uzreiz ar KNAB iekšējo iztīrīšanu, lai lietas bīdītos. Strīķe un Loskutovs to labi apzinās, tādēļ arī noris cīņa uz dzīvību un nāvi, kurš kuru.
101
1
Un atkal-es,es,es! Tikai vienā pusteikumā viņš lieto daudzskaitli un runā par iestādi.Kāpēc viņam tāds satraukums,ka neviens vairs netiks ar darbiem galā-viņš tur tādus nespējiniekus savācis,kuri paši neko neizlemj?Vai arī baidās,ka cits vadītājs nāks vietā un notiks kartīga pieņemšana-nodošana,kur vairs neko nevarēs atlikt un atsaukties uz Usāni Māru?
besaraaps
b
Loskutovs, lai gan arī krievs pēc tautības, ir Latvijai vairāk devis nekā korupcijas tēvi. Bet ja jau latviešiem patīk, ka viņus apkāš, tad tur nu ar varu neko niestāstīt.
krista
k
Būtu ļoti slikti, ja Loskutovs iestātos t.s kremļa projektā ( saskaņas centrs). Tad daudzi vientiesīgie latvieši arī balsotu par šo Krievijas interešu aizstāvju partiju. Arī JL laikā viņam kā inteliģentam cilvēkam nebūtu vieta.
Madris
M
Vai tad Loskutova aizstāvjiem nav kāda silta vietiņa, kur viņu ielikt. Vēlams vietā, kur jāuzrauga naudas glabāšana, jo zēnam jau ir pieredze.
FFF
F
Muižniece - juriste? Tad tāpēc nebalina matus kopā ar palagiem?....
FFF
F
Vai zilonis, Juris un Ješka ir trīs dažādi cilvēki? Aleksej, kā tev izskatās?
septītais
s
Imants Valers (TP), Dzimšanas gads : 1961 Pabeigtas šādas mācību iestādes : Latvijas Universitāte, 2004, piektais profesionālais izglītības līmenis, jurista kvalifikācija, Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 1984, lauksaimniecības mehanizācijas inženiera mehāniķa kvalifikācija
Mikus>Zigurds
M
Jā - latviešu sliktākās īpašības droši vien ir labākas par tām labajām, kas ir Ļošam - tur nu tev piekrītu 100% !
Ad
A
Jā, Miku! Var redzēt, kuri ir tavi varoņi. Krustiņsone un kas vēl?
Visu cieņu!!!
V
Paldies, Loskutova kungs par līdzšinējo darbu! Kas zin - varbūt Saeimā tomēr atrodas arī daži koalīcijas deputāti, kuri spēj domāt arī par valsti /ne vien par saviem personīgajiem labumiem/, un kuri tomēr balso pret Jūsu atstādināšanu. Kaut gan cerības, protams, mazas. Lai kā arī nebūtu, bet Jums turpmāk tomēr nevajadzētu strādāt vienīgi par pasniedzēju. Sabiedrībā Jums ir liels atbalsts - izmantojiet to. Vai nu dibiniet savu partiju, vai iestājieties kādā jau esošā - kādam taču tas vezums jāvelk. Nevar būt, ka Latvija šajā zaņķī nogrims pavisam... Ceru, ka tautai beidzot ir atvērušās acis un ir kļuvis skaidrs, kas mūs ir novedis tik nožēlojamā situācijā. Visu to labāko turpmāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas