Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Īpaši nesteidz meklēt Zatleram pastāvīgo dzīvokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KKK
K
Eksprezidentiem pareizāk būtu praktizēt pieklājigus pabalstus gadījumos, ja viņu pašu rocība neatļauj statusam pienācīgu iztikšanu. Ja nu tiešām kādam tā ir sanācis.
krīzi jau viņš ar škeli radīja
k
antonovi avini.... lika. Igauņiem krīžu nav. Kad piebaldzēni būtu židi bijuši???????????????
joprojām gaida
j
apvērsumu
eksperts
e
Šādi raksti vairo iespaidu, ka Zatlers ir reāls bezpajumtnieks (bomzis) Vai tiešām viņam nav jumta virs galvas- ir taču! Bet to cilvēku problēmas, kas reāli izlikti uz ielas, ar šādiem tekstiem tiek degradētas tāpat, ka LV himna, kad pirms katras KHL spēles tā tiek spēlēta vai dziedāta.
x
x
Nodevejam Zatleram karatavas Rigas centra nevis dzivokli Rigas centra.
Lai Zatlers prasa Maskavai dzivokli
L
jo mums tam Maskavas un Saskanas centra KANGARAM Zatleram kas ar tanku palidzibu bija gatavs veidot valdibu ar moskaliem nekads dzivoklis nav jadod!
vai
v
un kur tad steigties?
Gatis
G
Baigi pietēlo, ka viss ir ok.
zuze
z
Ko te variet ņemties? Viņš pats nemaz negrib citu dzīvokli, teica taču, ka šis no Pulkinenas īrētais ir ļoti labs. Tā cena gan nav maza, un valstij neizdevīga.
KAUNS!!!!
K
TE NU GAN JĀBŪT GALĪGI NEKAUNĪGAM,KA ,,,,,KRĪZES LAIKĀ ŠITIK ŠIKA UN DĀRGA MAŠĪNA,,,,,,,,,,,,,,,NEZIN KĀDU DZĪVOKLI NEVAR IZVĒLĒTIE,,,,NU KAUT KA STRAKS,,,,,,,NAV LATVIJAS LABĀ NEKĀDU NOPELNU,DRĪZĀK OTRĀDI,,,,,,,,AR VISĀM SAVĀM BIEDRENE'M,TE VISS IR SALAISTS GRĪSTĒ!!!!!!!!!! NU JĀMAINA TIE NOTEIKUMI,AR KO JĀNODROŠINA PĒC PREZITENTŪRAS PREZIDENTI UN TUR JĀMIN,KA LABUMI TIKAI TAD,JA IR NOPELNI LATVIJAS LABĀ,KURUS IZVĒRTĒ ATTIECĪGA KOMISIJA,,,,,,,,,,,,,,,TAGAD TĀ IR IZŠĶĒRDĪBA,,,,,,,,,,,KĀPĒC TIK DĀRGAS MAŠĪNAS JĀPĒRK?????? TAS VISS IR PA NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDU,NU TAD JĀIZDOD TAUTAI RĪKOJUMS -PAVĒLE Nr. 3,ka nepienākās šitādas šikas lietas!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaa tavu
k
viens vieniigs chiks,tik tik ir,ka nosaukums "bijushais prezidents".
to>montekristo
t
Lēta smadzeņu skalošana, novērš no nopietākām norisēm,kas notiek Latvijā.
montekristo
m
Kam viņam dzīvokli vajag? Ir taču. Es saprotu- Ulmanis pirms tam dzīvoja hruščovkā, nu tam uzlaboja dzīves apstākļus pēc dienesta beigām. VVF vispār dzīvoja pie radiem- tātad nebija nekāda dzīvokļa- tai arī pienācās par labu reklamēšanu pasaules acīs. Vismaz uzzināja kas un kur ir Latvija un kas ir reņģēdāji. Bet šita nu ko sevišķu paveica? Pa visiem 4 gadiem vienas ķezas no ģimenes locekļiem un rīkojums N 2- tas arī viss. Dārgs, ļoti dārgs "priex" tautai sanācis par ne par ko!!!
to>verotajai
t
Un ja tagad kaads no vinjiem iesniedz tiesaa prasiibu par goda un cienjas aizskarshanu, ko tad?
verotaja
v
Pedeji cukas, valsts izlaupitaji un latviesu tautas iznicinataji un aplaupitaji. Par kadu dzivokli vel var murgot? Ulmanis, Freiberga, un Zatleris, no pagaidu dzivokiem, ir jaizmet ara un lai pasi rupejas par saviem sadzives apstakliem kur un ka vini9em dzivot ka to dara visi citi Latvijas valsts iedzivotaji. Ulmanim, Freiberga, Zatlerim ir janonem visas komunistiska laika privlegaijas, viniem ir jasamazina nepelniti lielas pensijas, Ls,1500/meneis katram, lidz Ls, 300-400/menesi katram un protams, bez jel kadam komunistiska laika privlegijam kuras politki-zagli, korumpanti politisko bandu locekli viniem tas ir pieskirusi par uzcitigu kalposanu politskajam zaglu, korumpantu bandam Godmanim un LC, Skelem un TP, Lembergam un ZZS, Sleserim un vina banditiskajiem grupejumiem. Zatlers ir tads pats cuka, zaglis, paslabuma mekletajs kadi ir Ulmanis, Freiberga un visi parejie Latvijas politki, Saeimas deputati, ministri, augstie ieredni. Vai tad valsst viniem garante tikai masinu bez sofera???
ak vai!
a
Pats jau nu arī esi aizgaldā liekams!
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas