Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Īsi pirms vēlēšanām Lapsa saraksta grāmatu par Šleseru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tukšinieks
T
Visi zina tikai vienu, bagātiem ir nauda.
TTRIICEKKLIS
T
TUR AAAPRAKSTIITS ARII ,KAA SLESERS STRAADAAJA OSTAA PAR FARCOVSCIKU.VINS TACU KGB AIZSEGAA DZIIVOJA PA KUGIEM ZAGDAMS UN SPEKULEEDAMS,NEVIENS VVINU NENEEMA CIET,TUR VVIMS ATEI APGUVA SKANDINAAVU VALODAS.GALIIGI DULLS JAU VVINS NAV,8KL.KNAPPI PABEIDZA,SKOLOTAAJIEM APNIKA UN FARCOVSCIKU PALAIDA.
DD1
D
Tas daudz ko izskaidro...
to Goldšteins
t
Protams, jāņem piemērs - kā lamāties RD sēdēs! Tagad saprotu, kāpēc ik uz soļa "matuška" jāKLAUSĀS - VISI ŅEM PIEMĒRU!
M-jāā
M
Vairu varēja gānīt droši, no viņas vairāk neko izspiest nevarēja. Vai Šleseru viņš gānīs tikpat droši? Ir zināmas aizdomas, ka ne, ja veiksies vēlēšanās, Šleserēns var noderēt!
D.S.
D
Lai nu kā - bet nelasīšu. Man pietiek ar "Puķu Andri" un "Vairas ķēķi" - ir taču arī labāka literatūra un literārie varoņi. Šitādi nav principā nekas - tukša lieta. Tāpat kā Grūtupa "Observators" - stipri vienpusīgi un tendenciozi. Bet - kas grib, lai lasa.
Bogdanova, bļ...
B
Šlesers, neatceros, pirms kurām vēlēšanām, bet solīja, ka nāk, lai cīnītos pret oligarhiem. Tagad ar tiem jau elkoņos saāķējies. Samelojās odnako.
Aisbergs
A
paldies, uzjautrinājāt!
šķiet,
š
TIK traks, lai par to rakstītu, nav pat Lapsa. Turklāt, tās buldozera biogrāfijas daļas liecinieki saprotamu iemeslu dēļ klusēs.
te
t
Tieši piesegšanās ar kristietību un vairāku ticīgu cilvēku atbalsts ir ļāvis viņam noturēties virs ūdens pat pēc vēlētāju apkrāpšanas, solot neīstenojamus solījumus un pat tagad Dieva vietā izlemjot, kurš būs premjers. Varaskāre nav tik ātri degradējoša kā, piemēram, alkatība, kas novedusi uz apsūdzēto sola Lembergu un pāris PLL atbalstītājus un sagrāvusi Tautas partiju (tās vadītāja dēļ). Taču - katram savs.
te
t
Diez vai tur būs slavinoši teksti, Lapsa taču izvilka Šlesera nedeklarēto pulksteni viņam no piedurknes, gan jau tas nav vienīgais demitiem tūkstošu Ls vērtais sīkums, ko Šlesers "aizmirsa" deklarēt. Būs interesanti, kas tie tādi par garīgiem meklējumiem, kam cilvēks tic. Dievam ne, jo Šlesers vārdos apkaro pat toleranci pret tādu grēku kā homoseksualitāte, bet pats darbos pieļauj kukuļošanu un dažu cilvēku materiālo interešu stādīšanu augstāk par sabiedrības interesēm un morāles normām. Manuprāt, Šlesers vienkārši izmanto kristietības, baznīcu pārstāvju, sludinātāju cilvēciski vājo pusi, to pusi, kura vēlas laicīgo varu, kaut ko taustāmu savu interešu vai principu realizācijai.
Dr.xy
D
To:kas.9:16.Cien. kas,tas ir tikai sakums.Drizuma,pacelot tualetes vaku,Jus varesiet ieraudzit sa cilveces atkrituma debili smaidoso muli tualetes poda.
kas
k
Kaut kas traks,liekas vajadzēs uz diviem mēnešiem atslēgt datoru televizoru,un vecais arī lai staigā ar negludinātiem krekliem,jo man jau bail gludekli ieslēgt,ka tur priekšā nerēgojas šlosa mūlis.Ievelkos šorīt no rīta darbiem padzert kafiju astoņos un paskatīties ziņas,tur priekšā šlosis,un tik gaudo kā sirēna,cik slikti aizdevēji un Dombrovskis(kurš tik pēdējiem spēkiem cenšas pildīt godmaņpapa un nasing spešala noslēgto līdumu ar svf),izlēdzu to muldoņu,iešu palasīt internetā avīzes,tur vienā lapā trīs!!!raksteļi par šlosi,man līdz brošai!Laikam aši nežēlos miljonus,lai tik tiktu pie pēdējā grābiena Latvijā,kas vēl atlicis,paši gan lej ,ka svf grib pievākt valsts uzņēmumus,bet vairāk gan izskatās,ka paši lūr kā runči uz krējuma podu.
es
e
Šlesers nav nopircis diplomu Kristīgā akadēmijā pie Gūtmanes, nepietika prāta, ka to darīja cits politiķis.
diskobumb
d
Vai bus ari par tēvu bandītu un uzvārda maiņu, vai arī slavinošs romāns par godavīru??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas