Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Sociālistu mītiņš Grīziņkalnā pulcē vairākus simtus cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecis
v
Vecais boļševiks, saņēmis kapitālistu algu Briselē,tagad jauc galvu naivajiem rusičiem. Būtu šņabi uzsaucis! Uzreiz - labs cilvēks! Bet - nē - žadnosķ.
Bezdievis
B
Kārtējā SC bakvokālists. Priekšpusē smaidīgs Ušakovs, aizmugurē Rubiks, Kravcovs, Elksniņš un vēl vesela virkne ... (daudzpunktu vietā ielieciet paši).
Dr.xy
D
To:Vecais pensionars. Pec Jusu "komentara" var saprast,ka esat nekustama ipasuma, dzivokla,ipasnieks Purvciema.Atlausos Jums pajautat kadu summu Jus samaksajiet par savu nekustamo ipasumu ?!
Vecais Pensionars
V
Rubikam pilnīga taisnība.Sen pienācis laiks no nodokļu maksātāju kakla nokratīt tos daudzus simtus bezkaunīgo kaklakungu (piem. zemes iznomātājus,pūšļotājus-kreditorus) ar kaitētu dzelzi.
tā viš i !
t
Vajag nokratīt un uzsēdināt uz kakla tautai KP biedrus ! Vai ne?! Forši...
  • 1
  • 0
humorists
h
Bet tu citus nekuudi, ej pats un krati. Kaapeec tu domaa, ka citi gribees sktriet uz tevis riikotajaam masu nekaartiibaam un riskeet ar veseliibu, kameer tu pats atseedeesies, pasleepies aiz interneta anonimitaates?
  • 1
  • 0
Vecais Pensionars
V
Rubikam pilnīga taisnība.Sen pienācis laiks no nodokļu maksātāju kakla nokratīt tos daudzus simtus bezkaunīgo kaklakungu (piem. zemes iznomātājus,pūšļotājus-kreditorus) ar kaitētu dzelzi.
EMMA
E
NU BET ALFREDS,KAA LENINS-NENOVECO -VSEGDA MOLODOI!
ragana to jautāju
r
Alfrēds ir tīrasiņu polis.abi vecāki bija poļi un sarunājās poliski.tēvs no ģimenes aizgāja,pēc tam krita karā.Mātes otrais vīrs bija latvietis,kurš Alfredu audzināja līdz dienestam armijā.
Teodora
T
Taisnība.
  • 1
  • 0
Lapa
L
panorāmā dzirdēju, kā Rubiks attaisno 1949.gada deportācijas - noziegumu pret cilvēci. Par to viņu vajag tiesāt. Būtu labi, ja modrais Lato arī šoreiz būtu modrs un vērstos DP par šiem izteicieniem! Kauns, ka tāds sēž EP un ir saistīts ar Latvijas vārdu.
kabans
k
Rubkam vajadzētu attiekties no algas Briselē!
  • 4
  • 0
Ieva
I
Sēž parlamentā,priecīgi saņem nīsto kapitālistu naudiņu, lai pēc tam visus aprietu un slavētu noziedzniekus!
  • 6
  • 0
Jānis
J
Ja Rubiks runā par emigrāciju, tad padomijā cilvēkus no tās atturēja slēgtā robeža, nevis kādas tur sociālisma priekšrocības. Vienkārši cilvēkus nelaida uz ārzemēm, laida tikai izredzētos, par kuriem bija pārliecība, ka viņi atgriezīsies atpakaļ. Ja valsts robeža būtu vaļā, valsti būtu pametusi vismaz puse tās iedzīvotāju!
jā!
j
Tieši tā! Vienam otram, kuram izdevās pamukt, ārzemēs "nejauši"uzbrauca mašīna.
  • 5
  • 0
Vot, tak !
V
Lielā latviešu tauta, nedarīsim pāri krievu minoritātei, citādi pazudīs kā sīknauda. Grieziet ceļu izmirstošai nācijai! Visiem latviešiem, lietuviešiem un igauņiem patiesībā vajadzētu dedzīgi lūgt Krievijas prezim, lai baltiešiem ļauj dzīvot Sibīrijā
Uzvaras laukums
U
Atbalstīsim Uzvaras laukuma izveides vēsturisko ieceri! PARAKSTIES! Portāls www.manabalss.lv. Tas ir Latvijas valsts Uzvaras laukums, kurš tika veidots par godu uzvarai pār Bermontu. Nost ar padomju okupantu slavināšanu Uzvaras laukumā! Aicini parakstīties radus, draugus, paziņas!
apprentiss
a
Atšķirībā no valsts politiskās elites biedrs Rubiks ir viegli pieejams kaut vai telefoniski brīžos,kad viņš uzturas Rīgā.
suteners
s
pieejams uz ko? telefona sex vai pa iistam straadaa?
  • 0
  • 0
skaidrak par skaidru
s
Baigi smieklīgi izklausas, kapitālisit ražo. Ko tad viņi ražo. Marks jau visu uzrakstījis. kurs ražo un kurš pelna.
h
h
Nu paskat, kā demonstranti saģērbušies" kapitālist humpalās" Padlaikos galvenais apģērbs bija pufaika, kerzoviki un pūkainie villas lakati. Nu tik vienai galvā tāda pūkaina mice ! Labi, sviniet 9. Maijā krievu tautas uzvaru Tēvijas karā, bet neviciniet sarkano karogu un nenēsājiet tautu iznīcīnātāja portretu. Paši nesaprotat, ko darat ! Aļfred, atjēdzies !
Bucis
B
Par Rubiku biju labākās domās! Saēdies kapitālistu labumus, bet gaudo kā padomijas vilks. Kā to saprast?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas