Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Itālijas piekrasti sasniedz pirmais kuģis ar imigrantiem no Lībijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ed
E
Vai redzējāt sestdien euronews Lībijas Kadafi opozicionārus - demokrātus, kuri ne tikai šaudās tv kameru priekšā, bet arī vicina gaļas cirvjus! Es biju nesaprašanā, kad pirmoreiz ieraudzīju starp, ar automātiskajiem ieročiem bruņotajiem, uzvarētājiem, kas ieņēmuši kārtējo pilsētu, kaujinieku, kas vienā rokā turēja automātu, bet otrā vicināja gaļas cērtamo cirvi! Smieklīgi! Viņš ko? Taisās karot ar gaļas civi?! Toties citā kadrā, kur automašīnā sēdēja gūstekņi, viens cits "demokrāts" vicinot platu mačeti - zobenam līdzīgu krūmu cērtamo, kādi arī pie mums pārdodās, skaļi kaut ko izkliedza un demonstratīvi kaut ko rādīja, kas tiks izdarīts ar mašīnas kravaskastē sēdošajiem gūstekņiem...... tālāk kadrs aprāvās. ...un tikai tad man pēkšņi nāca apskaidrība: ŠIE "DEMOKRĀTI" CĒRT GALVAS!!!
Ēriks
Ē
Piekrītu. jautājums tik, vai He he ir PATIESI aprobežots, vai vienkārš trolis.
hi hi ha ha
h
jenoti ka tu hi hi haha tavi komentari ir galigi tizli-jenot he he
who cares
w
Nez vai pēc pilnīgas neidentificēšanas kādu var identificēt, vai ne.. .
who cares
w
"nesen izlasīju bbc vai līdzīgā mēdijā - ka pastāvot iespēja, ka lībijā tiek izveidotas trīs valstis. gadafi visu to putru padzina zem viena vāka." == Nē. Tā "putra" jau bija zem viena vāka. Par to, kas tur varētu notikt - notikt var daudz kas. P.S. Iesaku lasīt kaut tai pašā BBC dažādus "pareģojumus" nevis izmocīt vienu un tad pieņemt par patiesību, un, vislabāk, pareģot arī pašam... == Stāsts, protams, nav vienkāršs, bet ir jēga vnk paskatīties uz to, kas notiek, nevis uz to, kas "ir rakstīts", jo rakstītajā parasti ir ņemts vērā faktors, ka ir daudz jauniešu, bet šā faktora interpretēšanā nav ņemta vērā interneta pastāvēšana un tas, kā tas ietekmē ļautiņu domāšanu
.
.
es esmu par jums sajūsmā. kad gribat, tad tak protat arī latviski izteikties, un vēl labi. mani komplimenti. p.s. par zagļiem - čja bi korova mičala.............
.
.
piebildīšu par tām ciltīm un klaniem. nesen izlasīju bbc vai līdzīgā mēdijā - ka pastāvot iespēja, ka lībijā tiek izveidotas trīs valstis. gadafi visu to putru padzina zem viena vāka. man kā cilvēciņam no malas, protams, dažādas domas - no vienas puses, kāpēc gan ne trīs valstis, ja cilvēki grib savējo (nu gluži kā latvieši savulaik), no otras, pēc visām prognozēm tur sāksies pilsoņu karš un asinizliešana. kas ir labāk? p.s. klanu nozīmi nevajag novērtēt par zemu.
who cares
w
Interešu ir daudz un tās ir dažādas. Lībijā galvenā ir nafta, bet tas nav nekāds iemesls, jo iesaistīto valstu naftas kompānijām un daļēji arī valdībām ar Kadafi bija diezgan siltas attiecības, tās varētu, protams, būt pagrūti uzturēt pēc tam, kad Kadafi armija sāka slaktēt civilos. Iespējams, ka paļaujoties uz Kadafi ātru krišanu un ņemot vērā to, ka naftas neekstportēšana sanāk dārgi visiem, tostarp arī konkrēto valstu naftas kantoriem, šie ātri atzina Lībijas jauno/Bengāzī valdību, bet tad Kadafi iekaroja gandrīz visas nemiernieku pilsētas. Apzinoties, ka, šamējam vinnējot/apspiežot nemierniekus, šādas tādas intereses nu būtu apdraudētas, FRA un UK izdzina cauri ANO drošības padomei rezolūciju. == Jebkurā gadījumā pasākums ir būtiski jēdzīgāks par iepriekšējiem kariņiem, džekiem tiešām bija arī iespējas aprīt krupi un lūrēt kā Kadafi izrēķinās ar "nodevējiem". = "Ciltis un klani" ir arguments, bet pavecs. Protams, ļautiņi joprojām sevi identificē ar dažādām etniskām grupām, tomēr pasākums lēnām irst pilsētās zaudē nozīmi. Protams, tas ir faktors, kas ir jāņem vērā, bet tas nav vienīgais.
who cares
w
Tas ir vecais (pirms Kadafi) Lībijas karogs.
Bezdievis
B
Man jautajums Dienai. Kas ir sis karogs, ko tur roka atela redzamais cilveks? Pec Wikipedia zinam, Libijas karogs ir viena krasa - zals! Kapec 3 krasains karogs? Pie tam, viena vieta horizontalas svitras, otra vertikalas. Vai tas ir kads regiona karogs vai ka? Kads zurnalists varetu paskaidrots precizak?
juris uk
j
Ko "čurkas|" meklēs Latvijā? Viņi pa taisno dosies prom uz Krievijas plašumiem, kur vietas jaunām musulmaņu kolonijām netrūkst.
. » who cares 21:07 vai jūs tiešām esat tik naivs, ka ticat tam, ka kādu interesē aizstāvēt demokrātiju lībijā? ======== - Pa lielam: arī demokrātija interesē. Bet jūs, latvieši, esat ciniķi un bieži vien arī zagļi.
M.Bīns
M
Steidzīgi vajag līgumu ar Krieviju. Latvijai nav raktuvju, kur čurkas varētu sabāzt. Kā te uzbazīsies, tā ar ešelonu projām uz Krievijas urāna raktuvēm.
.
.
vai jūs tiešām esat tik naivs, ka ticat tam, ka kādu interesē aizstāvēt demokrātiju lībijā? un par kādu demokrātiju var būt runa valstī, kuras varas struktūras ir balstītas uz klanu un cilšu sistēmu? un kāpēc demokrātijas izslāpušie rietumi nemetas ieviest demokrātiju ķīnā, kura regulāri apšauj brīvības cīnītājus un brutāli pārkāpj cilvēktiesības?
pīstens
p
aizstāvi iedīgli!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas