Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Izjūk Dombrovska atvaļinājuma plāni; zem jautājuma zīmes Zatlera došanās uz Polijas prezidenta bērēm

Īslandes vulkāna izvirduma radītā pelnu mākoņa dēļ izjukuši arī Latvijas premjera Valda Dombrovska (JL) atvaļinājuma plāni. Tā kā no Rīgas lidostas netiek veikti lidojumi, Ministru prezidents pārtraucis savu atvaļinājumu un plānoto piedalīšanos Konrāda Adenauera fonda rīkotā politiskā seminārā Itālijā, informēja Ministru kabinetā.

Tādējādi piektdien viņam būs darba diena, taču par konkrētāku darba kārtību informāciju sola sniegt vēlāk. Kā teica Ministru kabinetā, tā vēl tiek precizēta.

Jau vēstīts, ka saskaņā ar BBC vēstīto vairāki Eiropas monarhi nav varējuši apmeklēt Dānijas karalienes Margrētes dzimšanas dienas svinības, kas sākās ceturtdien. Pelnu mākonis problēmas sagādājis arī Zviedrijas ārlietu ministram Karlam Biltam, kurš mēģinājis tikt mājās no Briseles.

Tāpat pastāv bažas, ka, izvirdumam turpinoties, vairāki pasaules līderi nevarēs ierasties uz pagājušās nedēļas beigās traģiski aviokatastrofā bojāgājušā Polijas prezidenta Leha Kačiņska bērēm. New York Times ziņo, ka pagaidām nav zināms, kā tas ietekmēs ASV prezidenta Baraka Obamas plānus - viņš bija plānojis uz Poliju lidot sestdien vakarā. Bēres plānotas svētdien.

Zem jautājuma zīmes ir arī Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera došanās uz L.Kačiņska bērēm. Valsts prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa Diena.lv teica, ka pagaidām plāni nav mainīti un tiek sekots līdzi jaunākajai informācijai par iespējām lidot. Prezidents uz Poliju plānoja izlidot svētdien.

I.Rassa norādīja, ka braukt ar citu transporta līdzekli nav iespējams, jo jau nākamajā dienā prezidentam jābūt Latvijā, lai sagaidītu Čehijas prezidentu, kas ieradīsies oficiālā vizītē. Viņa atzina, ka nav izslēgta arī iespēja, ka V.Zatlers nevarēs doties uz bērēm.

(pievienotas pēdējās divas rindkopas)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas