Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Izmeklē iespējamu elektrošoka izmantošanu pret slimnīcas pacientu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītājs
l
kas ta tagad par katru,kurš pālī norausies no apsargiem būs pierakstītas pilnas avīzes ?
chaves
c
es arī esmu atrāvies no apsardzes , bet nekad neesmu pec tam meklējis taisnību, jo viņi taču dara to ,kas viņiem jādara.
ĀRSTS
Ā
Bez EVORS apsardzes nemaz nav iespējams šajā slimnīcā uzturēt kārtību,jo pacientu kontingents ir ļoti dažāds un sīki negadījumi kā rakstā minētais ir pat ļoti iespējami. Bet tāpēc nevajag celt traci pa visu pilsētu un traucēt apsardzei pildīt savus tiešos pienākumus.
vājais
v
Paldies Dievam, ka s-cā ir sargi. Neba jau pa slimnīcu staigā vien mediķi un nelaimīgie slimnieki. Cik nav uzlauzti kabineti, nozagtas receptes, zīmogi, somas, drēbes, noskrūvēti tualetēs klozetpodu vāki un mēslu tvertnes, zagti medikamenti (narkotikas, spirts), nozagti saliekamie krēsli, utt. Vai māsai, vai ārstam jākaujas ar padibenēm? Ar kādām metodēm tikt galā ar tādiem tipiem, kā Lauras rakstā pieminētais, ir sargu ziņā. Acīmredzot ar stekiem, rokudzelžiem ir nepietiekami. Gribētu redzēt kādu iestādi (atskaitot medicīnas), kurās sargi ielaistu telpās Valentīnas "sapņu princi" attiecīgajā kondīcijā.
Pusnakts
P
Neviens laukos govis ar elektrošoku nedzenā! Vai esi kādreiz bijis laukos? Mēdz būt elektriskie gani, tas ir kas cits,
Kakis
K
Vins devies uz pirmo slimnīcu, jo bijis piedzēris (ta tacu nav atskurbtuve!), bet pa celam nokritis un sasitis galvu (atcerejies, ka savadak tacu iet uz 1. slimnicu ir bezjēdzīgi.....). Nu, nekas te nav skaidrs!
Bronks
B
Protams pālī uzvesties kā cūkai ir ok, be,t ja kāds šādu cūku ar spēka pielietošanu savalda, tā apsargi, policisti u.t.t ir bandīti. Diemžēl pa zemi staigā daudz indivīdu, kuri saprot tikai spēka valodu, jeb kāds to var noliegt.
zoja
z
Cilvēki mīļie, aiziejiet paskatīties uz to uzņemšanas nodaļu!!! Tas ir ārprāts!! Absolūti neapskaužu ārstus, kam tur jāstrādā, jo nāk tikai vieni vienīgi smirdīgi, pūstoši, pārdzērušies bomži. Man šausmii sāpēja auss, ka ne kur likties, tāpēc gāju, kamēr sagaidīju savu kārtu, biju noklausījusies kaut kādas piekautas alkoholiķes šausmīo dzīvesstāstu par vīru-cietumnieku un gandrīz vai izpecināta viņas tikpat piedzērušajam dēlam "kas ir labs cilvēks". Pa to laiku mēsinas vairākas reizes uzjautāja viņai, vai rakstīt iesniegumu poličiem un ja, jā, lai nebēg pom un tiešām salāpa to savu degunu pārsisto (izklausījās, ka jamējā pie viņiem ne pirmo reizi). N gadus atpakaļ (es dzīvoju netālu) ik pa brīdim ar kādu izmežģījumu nācās ieskriet un tie skati tiešām ir briesmīgi - piedzēruši sabjāņojušies bomžeļi, kas sanitāriem ir jānotur, visādi strutojojoši, pūstoši ķermeņi uz nestuvēm. Strādājot tādā nenormālā vidē nav brīnums, ka cilvēki kļūst nihilisti un ne pārāk 'laipni'. Es tagad, kad ir vajadzīs, labāk samaksāju un izsaucu ārstu uz mājām. Taču uz šo uzņemšanu iet tie, kas nevar atļauties ārstam samaksāt (nu, maksimums 2 Ls pacienta nodeva...)
Nakts
N
šāda situācija var tiešām gadīties tikai sapņu zemē Latvijā. Cilvēks acīmredzot kājās turējies un gājis pēc palīdzības.... Laukos govis dzenā ar elektrošoku!
X
X
EVOR jau tāda puskrimināla organizācija vien ir!
Ieva
I
No pirmās taču pasūtīja to gados jauno sievieti, kam vēlāk izrādījās ir plūsusi aneirisma, taču turienes darbiniekiem likās, ka tik jauna varot būt tikai piedzērusies.....
lotozaurs
l
Laikam neviens nav aizdomājies, ka cilvēks, kā Bezvārdis saka, piedzēries tā, ka kājās neturas, turklāt ar pārsistu galvu, varētu būt kaut ko sajaucis. Steku noturējis par elektrošoku vai ar elektrošoku dabūjis kādā pagalmā. Tiesa gan, apsargiem arī nevar ticēt.
daina
d
bezvārim ---> klau, bet vai tad, ja cilvēks piedzēries, tad ar viņu var darīt sazinko?
X
X
Tad varbut nodod so zinu ari policijai, kas patreiz izmekle jauno gadijumu.
Daiga
D
Esmu šovasar redzējusi kā Bruņinieku ielā pie 1. slimnīcas sētas apsardze izmanto elektrošoku pret kādu piedzērušos cilvēku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas