Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Izmeklē mednieku apliecību izsniegšanu augstām valsts amatpersonām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilks
v
Tad jau Rozenai no amata jāatkāpjas, jo tāda vairs nevar uzraudzīt cietumniekus, būs interešu konflikts, nevarēs savu veci uzraudzīt!
uts
u
Rozenu korumpētība sit augstu vilni! Varēs kurināt Rozena pirsniņu, izpērt augstos kungus un turpināt rūpēties par valsts drošību valstī, uzraugot savu Dzintariņu:)) Ko tagad darīt Dementjevam?-būs jāiztiek kādu laiciņu bez meža gaļas:)))))))))))))))
Populists
P
Ja jau TAUTAS KALPUS kuri noveduši valsti līdz bankrotam nevar atsaukt, ja nodokļu maksātājiem nav nemazāko iespēju tikt pie kaut cik taisnīgi izveidota valsts budžeta, TAD KĀDS BRĪNUMS, KA AUGSTA RANGA IERĒDŅI SAŅEM NEPELNĪTI AUGSTAS ALGAS, PRĒMIJAS, KOMANDĒJUMUS, TELEFONA, AUTO PIEMAKSAS, NAUDU PREZENTĀCIJAI ...utt., tai skaitā tādu sīkumu kā mednieka apliecību, kura tautai neko nemaksā! NU LAI TAK VIŅI APŠAUJ VIENS OTRU !!!
KLM
K
Pēc būtības malu mednieki. .................................................. ............................................. pēc būtības malu mednieki sastopami visā pasaulē - traģēdija ir tā, ka tikai pie mums ir malumednieki, kurus tauta pilnvarojusi būt par likumdevējiem ! Tālāk vairs nav kur iet......
!
!
Pēc būtības malu mednieki.
acs
a
Valodas apliecibu, pilsona pasi, medibu apliecibu, invaliditates grupu,- visu var te nopirkt. Izcili stulbajiem valsts pati pies'kir pilsonibu par " nopelniem" Latvijas lab'a un daavaa "personisko' ieroci
Pikselis
P
Amatpersonu apgādāšana ar falšiem dokumentiem (apliecībām) ir viens no korupcijas veidiem: es tev apliecībiņu, a tu man to likumiņu drusciņ pagrozi.
KLM
K
Ja atceras, ka Zviedrijā ministre bija spiesta demisionēt, jo ar dienesta kredītkarti nopirka tāfelīti šokolādes, tad ziņa par viltotām medību apliecībām pierāda tikai vienu, pietam nepārprotam i - ekonomiskā krīze ir morālā pagrimuma izraisīta, jo prātam neaptverami - pēc sekmīgām medībām, izmantojot viltotu medību apliecību, galvenais varonis tik bieži ciniski un atklāti guļ Saeima sēžu zāle, iespējams, sapņos redzot septiņus treknus gadus.....sev ! Pretīguma kalngals...
to d
t
konkrētāk lūdzu- citādāk sanāk, ka es pazīstu medniekus no aizvakareiropas, kuru nenojauš, ka viņu zemē kas mainījies..
Armands
A
Domāju, ka tā darbiniece ilgi nestrādās, jo iedarbināsies kādi meānismi no viltoto dokumentu ņēmējiem!
Mierīgs
M
hehehe 13.12.2009 21:18 Kārtējā pseidoziņa, kurā laiž šaubu ēnu pār Kalvīti. Vai tad pietiekami nabags nav cietis? Atkal un atkal NP taisa safabricētas ziņas ---------------------------------------------------- --------------- Latvija ir pārāk korumpēta valsts, lai tik viegli tās ziņas safabricētu. Kaut arī gribēsi kaut ko safabricēt - vienalga trāpīsi uz korupciju.
plakanais
p
Tak viens mudaks pavisam nesen pats sevi faķīriski sašāva. tas ar nav no varzas?
www
w
ko var dirst?es bez apliecibas mediju,lai butu ko est!Dari tu ari ta,ka vini un neskaud lai tev labi klatos galds!
Dr.Šņukurs
D
Nav ko maisīt galvu un putrot smadzenes ar pseidoziņām!
spos
s
izpist to Kalvīti būtu par maigi teikts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas