Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Izmeklējumiem varēs pieteikties, nosūtot īsziņu vai e-pastu

Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca (RAKUS) sākusi piedāvāt e-pakalpojumu, kas nozīmē iespēju pieteikties izmeklējumam, nosūtot īsziņu vai e-pastu.

Kā informē Diagnostikās radioloģijas centra vadītāja Māra Epermane, «ejot līdzi laikam un ņemot vērā lielo pieprasījumu pēc diagnostikās radioloģijas pakalpojumiem Rīgas Austrumu slimnīcā,» turpmāk, lai pieteiktos uz rentgena, ultrasonogrāfijas, datortomogrāfijas vai magnētiskās rezonanses izmeklējumiem, pacientiem jānosūta īsziņa uz mobilā tālruņa numuru 29377791 (LMT tīkls, standarta tarifs) vai e-pastu [email protected].

Pēc īsziņas vai e-pasta nosūtīšanas darba dienas laikā sūtītājs saņems zvanu no operatora, kurš precizēs pieraksta detaļas. Īsziņā vai e-pastā ir jānorāda vārds, uzvārds, nepieciešamais izmeklējums un obligāti - savs telefona numurs, pa kuru reģistrators var atzvanīt. M. Epermane vērš uzmanību uz to, ka mobilā tālruņa numurs ir izmantojams tikai īsziņu sūtīšanai.

Šādu pakalpojumu slimnīca ieviesusi kā alternatīvu gadījumos, ja Diagnostiskās radioloģijas centra reģistratūras operatori ilgāku laiku ir aizņemti.

Jaunā pieraksta sistēma attiecas uz diagnostiskās radioloģijas izmeklējumiem visās RAKUS klīnikās – "Gaiļezers", "Linezers", "Biķernieki" un "Latvijas Onkoloģijas centrs".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas