Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Izpatikt tautai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
,,,,,,,,,
,
Ta -ka vajag pirkt un pardot (tikai ne razot, jo tas nenes tik lielu pelnu) - runaja skandinavu bankas, piedalijas ari raksta varonis, kad centas nodrosinat savai bankai pietiekamu dalu no visas tas ka tagad bankieri medz teikt - ballites.
redakcijai
r
Jā, tautas interesēs ir caura robeža, pa kuru kontrobanda nekontrolēti plūdusi jau 20 gadus. Vai tad jūs nezinājāt, kā tās lietas notikušas un joprojām notiek?
Igors
I
Diez vai tautai patiktu , ja kāds pēkšņi teiktu - beigsim pirkt un pārdot - sāksim kaut ko ražot ! Droši vien viņš tiktu apsmiets , kā pēdējais muļķis , kurš šajā dzīvē neko nesaprot ! Paskaties , kā žurnālu lappusēs dzīvo visādas pulkinenkundzes - vai tad viņas kaut ko dara ? It kā ne , bet miljonāres tik un tā ! Visa atslēga - nekaunība , uzbāzība un veikli finaņšu darījumi ar nekustamiem īpašumiem - savdabīgs vēzis Latvijas dzīvajās šūnās .
muļķu zemes pavalstnieks
m
Vērojot prinča Viljama un Keitas Midltones kāzas,nevilšus prātā iezogas doma, cik labi gan būtu,ja arī Latvijai būtu savs karaļnams, ar tautā mīlētu karali, pretstatā mūsu valdības frankenšteinu cirpēju komandai, kuri par katru cenu mūs grib transformēt par bezdomu eirozombijiem. Nav jau nekas jauns,ka mūsu frankenšteinu valdība sevi identificē ar valsti, ja pastāv pašvaldību budžets, tad arī centrālai valdībai ir savs budžets, kurš nezin kāpēc tiek saukts par VALSTS budžetu. Arī centrālās valdības budžeta nauda glabājas nevis valdības kasē, kā tā būru loģiski jāsauc, bet VALSTS kasē. Un tā, diendienā šos terminus nemitīgi skandinot, sabiedrībā tiek instalēta apziņa, ka valsts tā ir centrālā valdība. Tas ir klasisks zombēšanas paņēmiens, kura pamatus savā laikā sekmīgi un tālredzīgi ielika Vācijas Trešā Reiha propagandas ministrs Gēbelsa kungs,un šodien mūsdienu globālistiem tas kļuvis par ikdienišķu propagandas instrumentu pūļa apstrādei.
Vecais
V
Kā gan gudrelim Vilkam nav palaimējies ?TĀDA STULBA TAUTA PAGADĪJUSIES .....
Smieklins
S
Vilka izteikumi apliecina realitati. Nepieņemami ir Ministry of Truth sist zinnesi un nepamatoti ir kritizet personalijas, kad butu jaizaicina vinu idejas, viedokli vai darbi! Ministry of Truth: Vilka izteikumi apliecina, ka valsts administrācija sevi identificē ar valsti. Nepamatoti, nepieņemami.
Ieva
I
Jau teica, ka VL dēļ būs divi referendumi, katrs no tiem 5 miljoni, taču kvorumu visticamāk nesavāks. Un tas viss tāpēc, lai Hitlera un Staļina mazbērni varētu pagozēties mēdiju saulītē. Un štrunts, ka likumi vienalga paredz pāreju uz mācīšanu latviešu valodā.
Jukums
J
Iespējams, ka daudzi man nepiekritīs - jau iepriekš avansā pieņemu kritiku. Es saskatu iespēju gadījumā, ja VL un CV atliktu malā domstarpības nacionālajos un valodas jautājumos (tas nenozīmē, ka no tiem jāatsakās vai jāiesaldē - nekā tamlīdzīga, tikai japieņem tie tāda, kādi katrai pusei ir) un vienotos par kopīgu vai vismaz tuvu nostāju kaut pašos galvenajos sociāli-ekonomiskajos un reformu jautājumos. Un tad kopīgi (iespējams, piesaistot vēl Vienotības SCP un daļēji arī PS daļu) spiestu uz valdību. Risinājums ir grūts, bet ne neiespējams. Un tāpēc deputāti tur ir ievelēti lai strādātu un šo risinājumu meklētu. Pirms kritizējiet, piedāvājiet ko labāku vai vismaz apspriežamu.
zb
z
Nav jaizpatīk tautai,ir jakalpo tautai.
Ministry of Truth
M
Biedēt ar SC, kara noziedznieka Kononova kapa apstāvētājiem un Biškekas piesolītājiem, tiešām ir bijis viens no Vienotības politiskajiem trumpjiem. Atceries to aptauju - "Vai nu es, Valdis, vai viņš, Jaņis". Tai pat laikā pa stūriem (Āboltiņa, Jaunups-Leen un vēl daži) tie paši Vienotības biedri ir runājuši, ka SC būtu vai būs jāņem valdībā. Divkosīgie cilvēciņi droši vien ar to domāja pabiedēt ZZS. Bet varbūt arī ne.
Ieva
I
Bet par to, uz ko turas valdība, pilnīgi piekrītu. Manuprāt vēlētājiem jau sen vajadzētu beigt vadīties pēc principa "A tas tur ir vēl sliktāks". Jā, deputātu piedāvājums ir reti štruntīgs, taču sākt varētu kaut vai ar reitingiem: vienkārši padomāt nevis par to, kurš ir vismazāk sliktais, bet par to, vai kāds vispār ir kaut ko noderīgu paveicis!
Ieva
I
Uzskati, piemēram, būtu, ja pateiktu, ka valsts finansētas veselības aprūpes turpmāk nebūs (varbūt izņemot traumas un bīstamas infekcijas slimības). Bet, ja dara visu, lai nebūtu, bet stāsta, ka kļūst arvien labāk, tad tā ir čakarēšana!
Jukums
J
Faktiski jau pašreizējā vara turas vairs tikai uz mūsu nespēju organizēties, vienoties un aiziet pieprasīt tās atkāpšanos. Tā vietā cilvēki vienkārši klusu aizbrauc - šī iespēja darbojas kā drošības vārsts. Vara vēl varētu cerēt uz atbalstu, ja tās piekoptā nodokļu politika un sociāli - ekonomiskā politika kopumā būtu taisnīga, ja tiktu ievērots solidaritātes princips. Bet notiek tieši pretējais - acīmredzot, kluss šādas politikas pamatojums ir Vienotības JL daļas labējie uzskati, kas viņiem pašiem ir svētāki par valsts pastāvēsanu un cilvēku likteņiem. Arī valdības godīguma oreols ir kritis - izrādās, ka tādi paši savtīgas un divkosīgas politikas piekopēji viņi vien ir kā visi iepriekšējie. Tātad, šobrīd valdība jau vairs turas nevis uz pozitīvām vērtībām (sabiedrības atbalstu), bet gan uz negatīvām (pasivitāti, vienaldzību, neticību saviem spēkiem) un uz iebiedēsanu ar SC un PLL .
dudū
d
Redakcija varētu noņemt zaļi iekrāsotās brilles un pavērties apkārt - varbūt izdotos ieraudzīt sarkanās līnijas, kas savilktas it kā tautas "sargāšanai".
Ministry of Truth
M
LR konstitūcijas (Satversmes) 2. pants: "2. Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai." Suverēnā vara ir augstākā vara, ko neierobežo neviena cita vara. Tauta tiek atzīta par visas varas avotu. Vilka izteikumi apliecina, ka valsts administrācija sevi identificē ar valsti. Nepamatoti, nepieņemami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas