Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Izpērk arī Dziesmu svētku biļetes par 150 latiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lietis
L
man ir biletes labprāt pārdotu 2 gab labā vietā 150 ls par abāam kadam interesē
Ģirts
Ģ
01.07.2008 plkst. 17.20 pieejamas biļetes par 25-3 Ls uz noslēguma koncertu!
Ojārs
O
Mūsu valsts ir bagāta, tai budžetā ir naudas cik uziet. Tā var izdot dziesmu svētkiem cik nepieciešams, bet naudu par biļetēm atstāt svētkus organizējošo cilvēku un spekulantu kabatās. Mūsu valsts ir ļoti bagāta vai arī tajā dzīvo stulbi cilvēki, kas ir gatavi par to no savas kabatas samaksāt.
VVf
V
Ls 25,00 Biļetes nav pieejamas Ls 20,00 Biļetes nav pieejamas Ls 15,00 Biļetes nav pieejamas Ls 10,00 Biļetes nav pieejamas Ls 7,00 Biļetes nav pieejamas Ls 5,00 Biļetes nav pieejamas Ls 3,00 Biļetes nav pieejamas
ululiņam
u
Tā jau nav biļete, bet gan sludinājums portālā ss.lv. Vienkārši tas cilvēks nepareizi ierakstīja - nevis datumu, kad pasākums notiek (12.07.), bet gan datumu, kad viņš ievietojis savu sludinājumu.
ululiņš
u
Vai tā biļete nav viltota? 26.06.08. otrreiz vairs nepienāks...
hmm
h
Vai vari pamatot, kādēļ aizrādījums Kultūras ministrijai, ka vispārēja biļešu deficīta apstākļos vevajadzētu sev piegrābt pusi biļešu, tagad skaitās dzeltenums?
Stulbums
S
Diena pati taisa šiem tirgoņiem reklāmu! SSodien netā dabūju noslēguma koncerta biļetes pa 20Ls! Diena tiešām paliek parulvāru avīzi! Ar katru dienu dzeltenāka!
Anete
A
Es arī domāju, ka tādas naudas vērti tie svētki nav.
Renars
R
:))), lai jau iblji maksa. Aizies uz tiem svetkiem un bus aplauziens - pussvetku bus Demakovas un Kalvisha uzruna tautai, parejais bus Paula slageris koru izpildijuma.
Q
Q
Vēl vakar Biļešu paradīzes mājaslapā nebija neviena biļete pieejama uz noslēguma koncertu, bet tagad, pēc šī visa skandāla ar Kultūras ministrijas grandiozajām rezervēm, viņi, rādās, lai glābtu Demakovas ādu (lais - ministres krēslu) pameta kvaukšķiem pāris desmitus biļešu. Bet tā ir īstākā ņirgāšanās, tādēļ tur nav par ko priecāties, Ģirt, ka cilvēki, kas vēlas tikt uz svētkiem, ir jau novesti līdz neprātam ar visu šo biļešu jezgu!
Ģirts
Ģ
Es, piemēram, šodien iegādājos biļetes uz noslēguma koncertu Biļešuparadīzes mājas lapā par orģinālo cenu Ls 10! Vajag paskatīties, nevis maksāt nenormālu cenu.
Y un Y
Y
Klau...es jau neko tikai man jau liekas, ka atkal kāds vārās uz citu cilvēku entuziasma....jo cik man zināms šajos dziesmusvētkos kora dalībnieki kādā no koncertiemn pat savus vecākus vairs nevar ielūgt paklausīties, kā tas bija agrāk....bet saprotams, ka par dalību pasākumā dziedātājiem un dejotājiem neviens nemaksā.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA RAKSTĪJA

 

Tūkstošiem dziesmusvētku biļešu rezervējusi Kultūras ministrija

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas