Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Izsludina iepirkumu valdības sēžu zāles remontam

Valsts kanceleja ir izsludinājusi iepirkumu Ministru kabineta Zaļās zāles kosmētiskajam remontam un logu nomaiņai. Pieteikumus pretendenti var iesniegt līdz šī gada 9. martam, nogādājot tos Valsts kancelejā. Informācija par iepirkuma tehnisko specifikāciju pieejama Ministru kabineta mājas lapā.

Iepirkuma instrukcija paredz, ka Zaļās zāles kosmētiskais remonts jāveic līdz šī gada 2. maijam, savukārt logu un palodžu nomaiņa – līdz 18. aprīlim. Vērtējot pretendētu pieteikumus, priekšroka tiks dota saimnieciski izdevīgākajam piedāvājumam.

Pēdējais kosmētiskais remonts Zaļajā zālē tika veikts 1984. gadā. Gadu gaitā zāles griesti un kolonnas ir vairakkārt pārkrāsoti un apmetums daudzās vietās ir nolobījies. Remonta ietvaros paredzēts atjaunot Zaļās zāles krāsojumu, kā arī nomainīt nolietojušos koka logus un palodzes. Logu nomaiņa nepieciešama, lai novērstu ievērojamos siltuma zudumus. Zaļās zāles logi saglabājušies kopš ēkās pirmsākumiem 1938. gadā, taču laika gaitā deformējušies. Iepirkuma vērtēšanas komisija vērš pretendentu uzmanību uz ieteikumu pirms piedāvājuma sagatavošanas apsekot objektu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas