Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Izstrādājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:((
:
Gribu pirk īstu mantu,nevis atdarinājumu!
Dīzels
D
vel tik piebildīšu . pašiem nav jāpērk samazgas tad viņi ar nepiedāvās lētu preci, ja cilvēki pērk viņi ar ražo pa lēto.
Dīzels
D
Jāpiekrīt Ievai. ne vaig celt traci tikai ražotājam kurš ražo preci ar kvalitāti ir jānorāda. Krējuma saldējums ar šokolādi utt. Parasts saldējums lai ar paliek saldējums ar šokolādi . Vai tad grūti pielikt īstam saldējumam krējuma ? Tas pats ar desām īstām desām pieliek klāt ar lieliem cipariem cik gaļas klāt. Nevajag visu bāzt mutē kā mazam bērnam.
Berta
B
Būtu labāk izvēlējies cukurgailīti, ja jau nejēdz nopirkt dažādu veidu saldējumus!
aradhana
a
saldējums patiešām var būt gatavots no jebkā. Taču ražotāji nezin kāpēc izvēlas sojas, augu eļļas u.c. saldējumu ražot tādu, lai tas pēc izskata un konsistences maksimāli atgādinātu tradicionālo, no piena un krējuma ražoto. Un tā jau ir produktu viltošana. Piekrītu autoram, ka ierēdņiem šī problēma būtu jārisina, taču arī mums pašiem jābūt vērīgākiem - vienkārši neslinkosim, izlasīsim kas rakstīts maziem burtiņiem un attiecīgi - izvēlēsimies, pirkt vai nepirkt!
Rudīte
R
Gribēju teikt, ka nepiekrītu iepriekšējajam komentētājam, nevis autoram
Papildināšu,
P
Cīsiņš ir iepakojuma forma, kurā var sabāzt ko vien grib. Vienīgā prasība, ka jābūt sarakstam, kas ir tas ko gribējuši specifiskos cīsiņus taisīt. Piemēram, cīsiņi no bietēm, vai kļavu sulas saldējumus. Man ienāca prātā, ka vārds apzīmē to, ko sals sadējis:))
  • 3
  • 0
Sandris R.
S
Te nu problēmas nav, jo sviests un krējums ir konkrēts monoprodukts, ja tā var teikt, nevis kaut kāds maisījums, bet saldējums ir salds, uzputots un sasaldēts pārtikas produkts, ko gatavo no piena, krējuma vai no augļu sulām vai biezeņiem (ar piedevām un pastāv arī citi varianti).
Rudīte
R
Nepiekrītu jums. Pārtikas produktu iepakojumu maldinošais raksturs un pat izskats ir ļoti nopietna proble'ma, vai ziniet, ka ir cīsiņi, kuros ir tikai 14% gaļas. Vai tos varam saukt par cīsiņiem vispār? Veci cilvēki pērk un ēd, jo tie ir lētākā prece. ražotāji negodprātīgi izmanto pircēja neizglītotību, tāpēc ir svarīgi to uzsvērt un īpaši norādīt
  • 0
  • 2
Report
R
Točs uzrakstījis reāli. respect
Zigis
Z
Pilnīgi atbalstu - uz iepakojuma skaidri un gaiši jānorāda, ka tas ir saldējuma izstrādjums
Draudzene
D
Kaapeec neesi piemineejis Vienotiibu?? Kaut kas negaidiits no SC skribenta..
Draugs
D
Kāds sakars saldējumam ar Vienotību un SC? Vienotībai tāpat ir vāks, bet SC veidos nākamo valdību, neskatoties uz nacistu skribentu murgiem Dienā
  • 2
  • 5
Ieva
I
Varbūt problēma ir pašā vārdā: saldējums. Jo tas vēsta tikai to, ka runa ir par ko sasaldētu, bet ko.....Angļu valodā viss ir savādāk, jo ice-cream tieši norāda, ka produktā ir jābūt īstam krējumam. Un viss pārējais jau ir pavisam kas cits. Bet pie mums par saldējumu galu galā sauc arī krāsotu un sasaldētu cukurūdeni, kurā augu tauku nav, toties ir aromatizatori un liels jautājums kādi. Un otra problēma ir līdz ar PSRS likvidētie gosti, kas neteiksim ka garantēja (jo samaisīt var jebko), tomēr sniedza ideju par to, kādam ir jābūt konkrētajam saldējumam (vai citam produktam)! Toties tagad- ja uzreiz nesaslimsi, tad labs.
a13
a
Vispaar markeejumi pie mums ir briesmiigi. Nav % sastaavs galas izstraadaajumiem, nav razotaajvalsts, tikai pateikts peesc spilvas pasuutiijuma ES, uzjautrinaaja, ulmanlaiku kvass, ko peec ceesu alus pasuutiijuma razo Baltkrievijaa, lai gan to uz etiketes vairs nevar izlasiit,utt . Ko tas PVD dara? Dzirdeeju, ka braukaajot pa razotneem un staada aktus par kautkur atliimeejusaam fliizeem utml.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas