Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Izvēlēts nosaukums grāmatai par Vīķi-Freibergu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
citas grāmatas nosaukums
c
"Lato Lapsa mēģinājums reabilitēt sevi pēc izgāšanās ar "Kargins Superstar""
divas lapsas
d
.
jupis
j
Objektivitātes labad iesaku nepirkt ne vienu, ne otru grāmatu, bet katram palikt pie savām domām par VVF valdīšanas laiku. Bija spozme ārlietās un galīga neveiksme iekšpolitikā. Cits jautājums vai šī neveiksme nebija apzināta un slēpta aiz ārpolitiskās veiksmes spozmes! Skatieties vai beigās neizrādīsies, ka visu apzākātais Zatlers vēl beigās būs devis daudz lielāku ieguldījumu stabilitātes stiprināšanā Latvijas sabiedrībā nekā iepriekšējie divi prezidenti kopā!
lauķe
l
Neesmu ne VVF ne Kūmiņa fane, taču sportiskas intereses pēc grāmatu noteikti izlasīšu!
trusis nejaukais
t
Lapsa vienkaarshi "kakaa pretiim". Lai dazhiem, kam sirdsapzinja nav tiira, nebuutu tik omuliigi noslauciit kaajas latvijas pensionaaram novilktajaa peedeejaa kjiteliitii.
Dusmīgais
D
Man patīk izvēlētie nosaukumi. Grāmatu noteikti nopirkšu.
gyk
g
briļļainais klauns!
Literary Donkey
L
Cik cītīgi te putojas absolūtie pretLapsisti un apstulbinātie Vairas totēma pieklanītāji. Ja prezidenta apsardze ļoti diplomātiski sauca Vairu par Kundzi, tad šis apzīmējums ietvēra arī pelnītu ironiju: nu nav viņa nekāda baltmāmuliņa: pulkstenis, Liepājas domes dokuments, līgums... Uzbļaušana pustrakajiem pie Brīvības pieminekļa -- psiholoģijas zin. doktores izpildījumā (?) ... Nolikt Lato, kaut tipāžs nepatīkams -- bijis arī melīgs un glumjš, tomēr starp neglumajiem un nemelīgajiem nebija neviena, kas savāktu un lasīšanai legalizētu/izdotu Tiesāšanos kā ķēķi! Bāleliņi, vai padomāt nemaz negribas?
XXX
X
Pie mums ir vārda brīv;iba, vai ne??! paldies Dievam! Un nevajga uzbrukt ziņnesim t.i. Autoram Lato Lapsam ( vienalga kā viņu sauktu), bet gan runāt par lietu ko viņš aprakstīs! ja grāmatā būs kļūdas vai meli, tad VVF ir visas tiesības vērsteis tiesā! Citādi, mums jāpriecājas, ka Satversme mums garantē vārda brīvību un par tās izmantošanu nesūta uz Sibiriju! Vairāk mums tādu drosmīgu lato Lapsas, tad mēs nebūtu tādā krīzē kā pašlaik!
kentis
k
mans ierosinājums nāk par vēlu, tāpēc tā ir vairāk konstatācija; "latu lapsas varas virtuve"
mazulis
m
Stipri smējos par šo ziņu. Pateicos par to nosaukuma versiju autoriem un konkursa rīkotājiem.
to Imanta
t
te nav nekadas puula psihozes. Mums tiesam ir jautri un mes izklaidejamies! Un tie, kas saka, ka nelasis gramatu ir mulki, jo vini tad tik un taa prasis citiem " nu kas tur ir, kas?" Ta ka nevajag Lapsas kritikiem un Vairas aizstavjiem te apsaukat otru dalu, kas grib tiesam zinat faktus. Bet psihozes te nav. Mes smejamies par liekuliem, kas bez elka nespej dzivot. Mes varam!
Inga
I
Man nebija pieņemams VVF kults, bet nav arī pieņemama Lapsas sarīkotā grāmatas reklāmas kampaņa. Savā bezgaumībā tā iet tik tālu, ka neviļus sāku just līdzi VVF, lai arī nepiederu viņas fanu lokam. Par Lato Lapsu nav vērts daudz spriest - "Lapsas žults" vairs reti kuru pārsteigs. Mani vairāk uzjautrina Guntas Slogas loma kā grāmatas līdzautorei. Dīvaini, ka viņai pašai ne mazāko mulsumu neizraisa fakts, ka visus VVF kulta gadus viņa bija vadošā Dienas laikraksta (pie tam tāda, kas sevi uzskata par vienīgo intelektuālo Latvijā) žurnāliste. Kur viņa tajā laikā laikā ar saviem asredzīgajiem kometāriem, kurus par Zatleru viņa štancēja vienā laidā???? Kur bija Slogas redzīgā žurnālistes acs, kad VVF braukāja apkārt pompozajās ārvalstu vizītēs, kamēr Kalvītis un co "saimniekoja pa māju"? Pietika Zatleram aizvainot Slogu savā pirmajā preses konferencē, lai viņai spuras būtu gaisā, un sāktos "atmaskojošo" rakstu sērija gan par Valdi, gad Lilitu, gan ģimenes locekļiem. VVF laikā Sloga bija zemāka par zāli, lai gan materiāla rakstīšanai tur netrūka. Vai ar šo grāmatu Sloga grib nolīdzināt parādus par savu agrāko gadu klusēšanu? Valsts interesēs gan būtu bijis kritizēt VVF dīvainības jau viņas prezidentūras gados, lai cilvēks nezaudē realitātes sajūtu. Loģiski, ka tā neizbēgami pazūd vispārējā slavinājumu korī, kurā savu balsi pievienoja arī Sloga un Diena. Patiešām gribētu redzēt jēdzīgu darbu par VVF! Kad "pa fāzi" aizgājušais Māris Ruks izdeva savu Īso Vairas vēsturi, cerēju, ka kaut kad atradīsies kāds sakarīgs autors, kurš visus šos pretrunīgos faktus varētu loģiski izvērtēt un novest līdz jēdzīgiem secinājumiem. Bet diemžēl šķiet, ka tā nebūs Lapsas un Slogas grāmata. Žēl, gaidīšu nākamo!
Imanta
I
Tas viss, kas te vairākas dienas vārās ap Jūsu grāmatu par bij. eksprezidenti, ir vienkārši nožēlojami un latviešu tautai necienīgi. Liecieties mierā ar savu pūļa psihozei raksturīgām izdarībām. Laikam jau tā samaksātā nauda ir tik liela, ka kaunu vērts norakt, uz spēles liekot arī latviešu tautas goda prātu.
anuka
a
pilnībā piekrītu teiktajam. pat, ja mums nav zināmi visi motīvi, kas ierosināja Lapsu rakstīt grāmatu par VVF, svarīgi ir tikai grāmatā paustie fakti. ja tie būs nepatiesi, VVF varēs Lapsu sūdzēt tiesā, ja reakcijas nebūs - tad tā būs viela pārdomām arī VVF faniem... man vispār nav saprotams un pieņemams šis vienas personas kults, šī nekritiskā attieksme un smieklīgā jūsmošana. izlasiet grāmatu un tad vērtējiet, citādi sanāk kā padomju laikā: kņigu nečital, no mneņije imeju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas