Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

IZZI sūdzas par nacionālo kanālu signāla kvalitāti, Lattelecom noliedz problēmas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!!!
!
Ciparu TV uztveršana nedarbojās, ja uztvērējam tuvumā atrodās elektroierīces vai arī ja antena nav tiešā saredzamībā ar raidītāju!!!
prieks
p
Ikšķiles novada lauku teritorijā Lattelekom bezmaksas kanālus vakaros skatos ar skaistiem kvadrātiņiem,brīžiem viss apstājas-skaņa ir bet attēls stāv uz vietas.Jūs teiksiet ka tie taču ir bezmaksas kanāli.Bet dekoders un antena kopā man maksāja 60 ls.Būdama pensionāre vairāk nevaru atļauties.Arī sūdzēties nav kam.Tas bardaks mūsu valstī ir iestājies visās jomās.Valsts iestādes ierēdņi atsēž savu darba laiku,jo viņi vairs nesaņemot tūkstošus.Privātais pasaka-ja nepatīk -varat atteikties.Tas bardaks nekad nebeigsies.
pp
p
raustaas un meemi TV3
izzi-pizzi
i
nu izzi varētu ieskrieties. esmu izbaudījis viņu kvalitāti. salīdzinot ar virszemes - mēsls pilnīgs. virszemes man 80 km no rīgas kā puķe. un antena vienkārši uz balkona skapīša uzlikta. problēmu nav. toties ar izzi vienmēr bijis.
mja
m
Visi kanāli vēlu vakaros raustās un praktiski nav skatāmi (iet runa par LTV1, LTV7. LTV3 un LNT) L.A.T. kabeļtelevīzijā.Ja pa dienu jāstrādā, sāku to uztvert kā sodu, jo vakaros raidījumu atkārtojumus praktiski nav iespējams redzēt.
xe
x
neskatos. nekrata.
Laimo
L
Taisnība, ka kļūdas signālā. Novēroju divus vakarus. Domāju bezmaz uz jumta kāpt un gaiņāt mākoņus. Nu gan ir labojošies. Man no Liepās torņa ir 37% signāla stiprums. Kvalitāte 95%.
Runcis
R
Pēdējā laikā Dārziņos ir problemas ar Lattelecom TV uztveršanu. Indikators rāda 90 - 95 %, bet attēli kropļoti. Skaņa nav sinhrona attēlam.
valdis
v
Izzi nav finansiāli izdevīgāks. Es sagaidīju izzi līguma beigas un uzreiz pārgāju uz Lattelecom optiku. Tagad nav nekādu problēmu ar ātrumu vai pazušanām. Pie tam lētāks tarifs. Kad bija Izzi, tad mani visvairāk tracināja viņu aģenti, kas regulāri zvanīja pie durvīm un mēģināja iesmērēt izzi televīziju. Vienreiz pat piedraudēja ka ja neparakstīšos uz Izzi TV, tad paaugstinās tarifu par internetu. Izzi metodes atgādina 90-to gadu "krišas".
tauta
t
Ko var gribet, ja noperk iekartu par 3 eu, kas metajusies Vacijaaa muitaa un valstij piespiez pirkt par 3 miljoniem. Driz vien visa sii ciapru tv saies gristee. Analogaa sistema bija tik laba un visiem pieejama, bet neee Skelem jauzvaras! Maitas!
artis
a
Nez kāpēc pa tiešo uztveramā Lattelekom TV kvalitāte ir daudzreiz labāka nekā tajos IZZI tīklos?
Lauku puika
L
Nezinu man nav nevienu reizi raustiijies. Vnk vajaga normaali sakārtot savus kabeljus un anteni. 90% pievainas ir klienti nevis pakalpojuma sniedzeejs.
e?
e
izzi varēja paklusēt-man ir viņu internets, kas ļoti bieži nestrādā. Kad piezvanu, tad atbilde ir tā, ka brigāde jau strādā pie problēmas, bet nekad šī brigāde nespēj salabot internetu ātrāk par 2 dienām. kad beigsies mans ilgtermiņa līgums, pāriešu uz citu operatoru. lai arī izzi bija izdevīgs finansiāli
Genādijs Vējbaks
G
LTV1 neraustās, bet pārējie kanāli gan. Un tas notiek Rīgas centrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas