Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

J3B: Gaismas pils fasāde pārāk dārga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
who cares
w
Un tagad ripinaasim akmentinjus otraa virziienaa - samazinaasim kvalitaati, staastot, ka ir atrasti optimaalaaki risinaajumi... Vislielaakais ietaupiijums beigu galaa buutu stingra esosho risinaajumu izpildes kontrole. Optimizaacija, cik ir redzeets, notiek tikai un vieniigi uz kvalitaates reekjina, samaksaajot veel bishkji vairaak par klasi vai divas sliktaakiem materiaaliem...
jap
j
TP neapstāsies pat tad, ja nepaliktu vispār tautas kam uz to stikla kaudzi skatīties.Šitiem apetīte aug ēdot.
likusakarīgi
l
stikla zāks tautai kļust arvien dārgāks, jo tautai sūdīgāk jo zārks dārgāks.Vienkārši pieslēdzās shēmai vēl kāds kārumnieks, kurš labprāt iekostu "kukulīša" sānos, no turienes arī cena aug.
ABC
A
Uzraksts varētu būt arī šāds: šis nams celts uz badā nomērdēto pensionāru kauliem.
@
@
Vai būs arī uzraksts "Šo namu cēla par tautas līdzekļiem TP politekonomisko iegribu apmierināšanai"? Vai tas būs no zelta?
jakoveļs
j
Ak tad galvenais kritērijs gaismapils izmaksām ir - kā magonem liekas? Ja šam liksies, ka galacipars ir labs, tad tā arī maksās? Bez nekādiem aprēķiniem? Un kas notiks pēc tam? Kā tie viņi (kā magonis nodēvējis bibliotekārus) pēc tam, kad tiks iegrūsti tukšā čaulā, risinās savas problēmas?
Lelle
L
Dzīres mēra laikā taukmūļu izpildījuma... Tai vietā, lai ieguldītu ekonomikā un mazo, vidējo uzņēmēju atbalstīšana, notiek nodokļu maksātāju naudas izšeftēšana... Kur ir mūsu Lāčplēsis, kas tautu vedīs uz jaunām barikādēm???
;)
;
Nu ja - jaaiereekina Demakovas progresiivaa pensijas sisteema ieksh taames, kaa ta savaadaak!
mērglis
m
taa tiesa un koptaame kas publiceeta bez lokaalajaam taameem ir nulles veertiiba jo cipars ir pliks bez seguma , dzirdeeju to interviju , projekteetaaji esot izstraadaajuši projektu pilnaa sastaavaa , taatad arii ir visi izmaksu apreeķini , eksperts šajos papiiros bijis Liepiņš par viņa kompetenci nešaubos , jo lielaaka speca diez vai atradiis, ja jau liigums parakstiits tad kaapeec šie projekteetaaju izstraadaatie cipari nedriikst nonaakt gaismaa??? skaidrs jau arii kad buuveetaajiem ir savas izmaksu apreeķinu metodes bet taas nedriikst zveeriigi paarsniegt speciaalistu izstraadaatos kontrolciparus , beigaas buus tads pats kas degvielas cenaas , kad jaamaksaa par degvielu "jumtam" tad cena gala rezultaataa arii tiek paaugstinaata, dzenam tikai inflaaciju , ka tik pašiem kabatas pilnas , taa arii Gpils buuvnieciibas izmaksas paliek miglaa tiitas un dažiem vien tuvinaatiem zinaamas...
Zipers
Z
Latvijas politiķiem un naudas smalstītājiem pavisam nav skaidrs ko nozīmē jēdziens "cipars" un "skaitlis". Vispār izsaktās pēc vēl viena izmaksu ziņā Ginesa rekorda cienīga pasākuma, kur projekta vadītājs ampelējas un izliekas par lielāko nezinīti kopējo izmaksu jautājumā. Privātā biznesā tā nerīkotos, bet šī jau būs nodokļu maksātāju nauda!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas