Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

J3B vaino medijus zemajā atbalstā Gaismas pilij

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Būvi neuzcels, nepaspēs...kā es te sēžu - viss šitais marazms sabruks...
Lelle
L
To sirmo onkuli no Trīs bračkām izskatās alheimers ķēris...sāk nelabi murgot...vai †āds vispār ko vada, izskatās, ka viņu vada-ko liek to dara jefiņš...
AD
A
Nez, vai smadzeņu skalošana būtu ko izmainījusi. Cerams, ka pozitīvisma kampaņas jau ir vakardiena.
Econ
E
Kas tas vispār par mēģinājumu samazināt izteikšanās brīvību un norādīt plašsaziņas līdzekļiem, kas viņiem būtu vai nebūtu jādara. Mēmās šausmas - principā tā jau vairs nav normālas demokrātijas pazīme, bet kaut kādas Padomju Savienības paliekas. Vai nav jauki - pēdējo nedēļu laikā žurnālā The Economist (mans iecienītākais) par Latviju ir nācies lasīt divu lietu sakarā - par vārda brīvības ierobežošanu un korupcijas apkarošanas samazināšanos vai centieniem to ierobežot. Interesanti, cik tālu šī valsts tādā veidā tiks - cik ātri līdzās pāris Āfrikas valstīm kļūs par PB un SVF klienti. Un nevar salīdzināt Brīvības pieminekli ar LNB, jo, kamēr par pirmo bija skaidrs tā pielietojums, par otro cilvēkiem tiek stāstīti "zili brīnumi" un vēl norādīts, ka ir negudri, ja nesaprot šī projekta nozīmību.
Parastais
P
Meklēt vainīgo savā neizdarībā ir noželojami, vēl nožēlojamāk ir , ka Vilks ar 3500 Ls mēnešalgu nespēj pats radoši strādāt tā, lai nevienam nerastos šaubas, ka viņš ir spējīgs dižo simbolu direktorēt . Vilks izrādījies čīkstulis, kas žēlojas, ka no tik daudzajiem iztērētajiem miljoniem nav pieticis naudas rezultatīvām PR kampaņām. Tieši Vilks ir atbildīgs par jau iztērētajiem miljoniem, kā rezultātā atbalstītāju skaits ir sarucis, nevis palielinājies.Vilks ir atbildīgs, ka naudu tērē visādi diletanti, ka pat pašam Birkertam sametas slikti ar sirdi, ieraugot kā eksponēts GP projekts bienālē. Nauda nav jātērē, iespiežot grāmatas ar šķībiem tekstiem un neprasmīgi apstrādātām fotogrāfijām, bet gan piedāvājot 3 dimensionālu ēkas izstaigājamu modeli, gan spēlītes pa objekta tēmu visādām vecuma grupām. Algu ir jānopelna ar darbu, nevis ar pielīšanu varas turētājiem, citus saucot par neprofesionāļiem. Uzskatu, ka Vilkam ir jāatzīst sava nekompetence komunikācijā ar sabiedrību un jādod vieta jauniem cilvēkiem!
Kārtībai jābūt!
K
Tā nebūt nav pirmā reize, kad pie visa vainīgi mediji. Domāju, ka jāievieš cenzūra - pirmajā lapā Saeimas un valdības slavinājumi, bet tālāk tikai un vienīgi optimistiski teksti. Piemēram, mums būs visdārgākais tilts pasaule!!! Arī par jauno bibliotēku var sagudrot pozitīvas ziņas, vai ne... :D
TanteSidra
T
cilveki atsakas saprast, ka - ja ģimenē trūkst naudas, tad tā, kas ir, jāliek izglītībā. konkreti - to naudu kas vel ir janes uz Tautas partijas biroju vai uz Tris Bralju agenturu, bet var ari Jekaba iela iedot uz rokas Demakovai.
Dase
D
Debilaki sriedumi vairs nevar but. Tas ir virsotne. Visi ka viens idiots no valdibas!!!!!
ŽeŽe
Ž
"Uzsvērti atspoguļotajām būvniecības izmaksām" nudien. Žēl, ka nav pasūrojusies par "nepamatoto jezgu" par grezno pavadošo tāmi... Es šaubos, ka mediji ir pret Bibliotēkas būvniecību, bet pret bezjēdzīgiem naudas tēriņiem apšaubāmas vajadzības aģentūrās gan.
@
@
Valstiskuma un apziņas simbols ir latviešu valoda. Diemžēl, J3B par daudz dzer kafiju un par daudz runā.
who cares
w
Būvi uzcels un pēc gadiem 10 ļautiņi iemācīsies par to priecāties. Viss ir kārtībā. J3B lekšanās gan ir pilnīgi nevietā.
Jautrais
J
Labs mēģinājums "iestāstīt tautai ", lai mainītu viedokli. Par to naudu,kura jau ir ieguldīta, varēja ar uzviju restaurēt veco ēku, ar visu "lasāmo fondu".Neviens domājošs cilvēks nepirks jaunu pulksteni,ja ir plika pakaļa un nav ko likt vecākiem galdā.
B-man
B
Tas nu gan ir precedents - valsts aģentūra apvaino medijus neslavas celšanā. Medijiem tachu nav jābūt Demakovas propagandas sludinātājiem.
jurka
j
bīviņa un jaunie 3 burunduki, apvainojušies bērni...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas