Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ja būs uzticēšanās, būs Vienotība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Piebilde
P
NEKAD neesmu dzirdējusi no Vienotības pārstāvjiem kā valsts ATTĪSTĪS savu ekonomiku. Viss pārējais ir krišana dziļākā bezdibenī un NAV līdera tajā vienotībā, taču Āboltiņas, Kristovska ambīcijas ir redzamas pāri visam. Patiesībā bēdīgi.
...
.
Kurmītis » Jozefs Šveiks 28.01.2011 22:59 Stils – labs. Patika. Saturs – nu katram dzīvē kādreiz misās ... :) Tēze par to, ka Vienotībai neesot alternatīvas ?? Kādā ziņā? Darbonīšu stulbuma ziņā? Tad noteikti piekritīšu. Rauseklīguma un sekluma ziņā? Arī ! Godīguma ? Pēc visiem šiem meliem ?? Nesmīdiniet mani! Tiesiskuma ? Aptuveni tas pats, ka 13. janvāra grautiņu rīkotāju iecelt par Tieslietu ministru ... – ņirga rauj. Kas tur vēl no tiem „principiem” palika ... atklātība ?? Izčākstēja jau pēc pāris pirmajām publiski parāditajām valdības sēdēm ... Stāvoklis, kā es to redzu: Vienotība ir jaunā blēžu ģenerācija – tie, kuri nogulēja prihvatizāciju un izrādījās pārāk dumji vai jauni, lai nokamptu savu daļu. Tagad cenšas kompensēt. Viņi ir tikpat „godīgi” kā iepriekšējie un tikpat zaglīgi .... tik atšķirībā no tiem - daudzkārt melīgāki un bezkaunīgāki. Vecie vismaz apzinājās, ka zagt nav smuki un kautrējās publiski sevi par goda vīriem saukt. Šiem šādas morālas barjeras vairs nav. Plus vēl plika pakaļa – gribas dzīvot lepni un vēl lepnāk, a ko zagt vairs īpaši nav. Tāpēc tagad par bagātināšanās avotu kļūst vēl atlikušo nacionālo bagātību iztirgošana rietumniekiem ... un tam nav nekāda sakara ar „vērtībām”, ja vien ar vērtību nesaprotam čaukstošo dolāra banknoti ... :) Kurmītis » Jozefs Šveiks 28.01.2011 23:07 P.S. Kas attiecas uz frāzi „atšķirībā no PLL akli nozombētajiem vēlētājiem”. Es arī par viņiem balsoju. Un nesauktu vis sevi par akli nozombētu. Asociācijas ar manu niku ir sagadīšanās ... :) Vienkārši es vairāk ticu pārbaudītām vērtībām nevis šampūnu tirgoņiem, kuri vienā flakonā reklamē zāles pret prusakiem, matu audzēšanas līdzekli un universālu līdzekli pret gripu ... Vēl jo vairāk, ja šis tirgonis jau vienreiz savas drapītes bija ieskapējis un par viņa solījumu „efektivitāti” visime bija iepseja pārliecināties. Par zombēšanu tomēr manuprāt liecina tas, ka tie paši pensionāri, kurus Vienotība aplaupīja, par to atkal gāja un balsoja ... :) Kurmītis » Jozefs Šveiks 28.01.2011 23:25 P.P.S. Un, jā. Par to,ka taukmūļiem virsū kraušanas termiņš esot notecējis ... Nebūs vis. Gan paši domgraudu sacerētāji, gan jenotības pelēkā klaķieru masa to turpina darīt joprojām. Nav jau nekā cita kā savu nekompetenci un stulbumu attaisnot. Plīša Lācis arī vai katrā garākā intervijā piemin, ka nu tik glābjot valsti no purva, kurā citi esot ieveduši ... Un štata skribenti to visu reproducē, siekalām šķīstot ... Svaigākā tenka no šī tēmas ir, ka gripas vīrusu Plīša Lācim esot taukmūļi pielaiduši. Speciāli sainficējušies un tad sanākuši barā, sastājušies apkārt un tik ilgi nelietīgi šķaudījuši šim virsū, kamēr Lāčplēša ausis noļukušas un Dzelzs Veselība tomēr neizturējusi ... :)
He he...
H
Nomierinies, jenotīte. Uz tavu sili nepretendēju.... he he... un nesmukums jau nāk no Jums jenotiņi, jo Jūs esiet to tautu piešmaukuši, tāpēc netaisiet savas rebes un man nebūs par ko jūs sunīt... hi hi... nabadziņi...
Aija - He,he...
A
Man gan arī liekas, ka mežonīgāks par visu ir Tavs naids! Vai tik neesi no siles atstumtais, ja tik riebīgi plosies? Var jau būt savs viedoklis, bet Tavus komentārus lasot, Tu labi noraksturo pats sevi: cilvēks, kuram žults appludinājušas smadzenes!
Tā gan
T
Interesanti, kas apmaksā šo sumpurņu sabatus? Varbūt tie ir parazītFeniksa īpašnieki pateicībā par to, ka jenoti piesedz viņu melnās kases un sūta cilvēkus nāvē, lai tās paglābtu?
artis
a
Varēja jau arī īpaši nevienoties kopā vai dalīties čupiņās, tāpat pēc nākošajām vēlēšanām šitam nejēgu baram būs vieta tikai vēstures mēslainē.
He he...
H
Juris -jana Paija 00:16 Man gan gribas ticēt cilvēkiem, kuri spēj pārvarēt savas ambīcijas un ir gatavi kopīgam darbam. ________________________ Nu gan sasmīdināji.... jenotēni bez mežonīgām ambīcijā uz sili, gatavi strādāt tautas labā nevis savam makam.... he he... aņuks beidzamais par jenotēnu tēmu ... hi hi...
Juris -jana Paija
J
Un kā ar jūsu vienotību? Domāju, ka vienošanās, kompromisa meklējumi ir ļoti pareizs solis, jo tieši šķelšanās, naids, skaudība un savstarpēja riešanās mums nes vislielāko ļaunumu! Lai viņiem veicas! Man gan gribas ticēt cilvēkiem, kuri spēj pārvarēt savas ambīcijas un ir gatavi kopīgam darbam.
Paija
P
Fotogrāfijā redzamais personāžs ir ārkārtīgi samākslots, neticu nevienam no viņiem, diemžēl... Jaunais laiks reiz sadalījās un tagad atkal vienosies kopā: bezjēdzīga, teatrāla padarīšana .
ekharts
e
Vienotība-ASV Valsts Departamenta kājslauķis.(Mr.Deivisdsona vizītes sakarā)
Antuns
A
Nav jau vīrs,kam jāpatīk :D Tu gan poteic mūsējiem no SC,tādas gosniņas mēs vācam:)
jana
j
nepatīk man vienotība un neticu šiem cilvēkiem - it nevienam
mazliet smieklīgi...
m
Nesaprotu, kāpēc šeit komentētājiem tā sāp galva par Vienotību? Nepatīk šie cilvēki, bet bez viņiem nevar dzīvot! Laikam tomēr tāpēc, ka labi saprot, ka lielākā sabiedrības daļa atbalsta Dombrovska un Vienotības darbu! Kļūdas ir visiem, bet redzams, ka cilvēki strādā domājot par valsti.PLL un šleseristi vēl nevar un nevar samierināties ar zaudējumu!
tas pats
t
Vienu, gan , jūs nesaprotat, nevienu neinteresē jūsu mākslīgās pretrunas, valdes, padomes uc. barotnes. Ar tām jūs, jau sen esat savu spriedumu parakstījušas, ja nav bail, izdariet, reiz, kaut ko, šīs nabaga zemes labā! Atsauce uz Dombrovska valdības panākumiem ir, mazākais, nekorekta, nav tur ne partiju plānu, programmu, ne nostādņu, tas nav jūsu, tik tekošais ierēdņu darbs. Vēl mazliet, un V, jūsu vēļētāju apziņā, būsiet tur pat, kur visi pārējie, tad, atliks cerēt, vien, uz ALFU:(
"Piemēram, Saldus novada domē PS strādā opozīcijā, bet JL ir koalīcijā." - Tādēļ, ka reģionos koaliciju nosaka nevis partijiska piederība, bet cilšu kari, vai esi vienā zagļu ciltī, un tas nav saistīts ar kādu partiju, bet atkarīgs no ieradumiem kopā iet medībās, bābās, pirtī, kopā zagt nodokļu maksātāju naudu utt. Ar nepazīstamu cilvēku tas būtu baisi, strjomno. Tāpat, kā iet izlūkos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas