Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Ja Jaunais laiks un Pilsoniskā savienība savulaik būtu vienojušies ar Šleseru, Ušakovs neiegūtu varu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotība to izdarīja-Latvija ir kr
V
Jaunā laika un tā nopirkto vai citādi angažēto žurnālistu PR un priekšvēlēšanu aktivitātes vienmēr tiek veidotas uz citu latvisko partiju apcūkāšanas un apsaukāšanas bāzes. Praktiski viņi ir atbildīgi par latviešu partiju likvidāciju un Rīgas un vēlāk arī Latvijas atdošanu krieviem.
MIKSki
M
nauda ir lielaka vertiba neka latviesu tautas liktenis,tadi te ir bijusi tie politiki,loti zel!!
Bijušais JL
B
Toreiz Šlesera kungam bija pārāk lielas ambīcijas, bet nekas vēl nav zaudēts :)
monitors
m
LPP/LC vienojās ar SC, jo amati un citas vietas pie siles ar divi labāk dalās nekā ar trīs. It īpaši, ja SC dala amatus brālīgi ar vājāko LPP/LC, jo citādi tam neredzēt varu Rīgā kā savu ausu. Tātad, kā redzam, elementāra aritmētika. Un rezultāts -stabila koalīcija no vēlēšanām līdz vēlēšanām. Bet būtu latviskā koalīcija un sāktos - Aksenoku nomaina Birks, naudas plūsmas neviens nekontrolē, Zelta tiltam uz pēdām seko Platīna tunelis. Tagad vismaz ir redzams sociālās Rīgas projekts.
Murmulis
M
No kura laika LPP/LC ir kļuvusi par latvisku partiju?
Tā nu tas ir...
T
Kamēr būsim maza kašķīga tautiņa,kas dzīvo pie jūras,nekas nemainīsies,vakardienas TV raidījumā "sastrēgumstunda" tas bija labi redzams,partiju izvirzītajām kandidātēm ambīcijas lielas bet reālu piedāvājumu nav.
Matando los trolls
M
Labāk palikt malā, nekā sasmērēties pret Šleseru. Latvija ir maza, ļoti maza valsts, tāpēc "neoficiālās ziņu aģentūras" reizēm pienes intersantas zinas, kā "Buldozers" slauc pašvaldību uzņēmumus. Varbūt t.s. "labējie" šo vairāk kontrolētu un neļautu tā izvērsties, nezinu, īstas ticības gan tam nav, bet SC klusē, tas ir fakts.
lielaisjānis
l
Nu Nilam nācās vien uzņemties Rīgas vadību, nebija jau kur sprukt. Par laimi diezgan sekmīgi. Nebūs jau viegli bet nāksies vien vilkt šo nastu tālāk... Ja jau latvieši paši nespēj...
dadzis
d
Ir skumji nolūkoties visā tajā šovā, ko sauc par partiju cīņām par varu! Vēl skumjāk, kad redzi, ka letiņi gatavi pārdot tēvzemi par tramvaja biļeti. Katrā ziņā cepuri nost Ušakova priekšā: viņš stāv pāri badīgajiem un kašķīgajiem letiņiem, jo darbojas pārdomāti un ar vēsu prātu. Vai tiešām vajag tankus pie dibena, lai latviešu tauta sāktu reāli domāt?
  • 3
  • 3
bubu
b
Ja jau latvieši paši nespēj... nu tad gada lai tev miers un Krievija parnem vari "bijusa" Latvija, ja tev tas krievs tik labi patik
  • 2
  • 2
lielaisjānis
l
Nu bet tā mums latviešiem vienreiz vajadzēja un dabūjām ko pelnījām. Nu šoreiz būs tā pat.
Ivars Graudums
I
Nu tad tagad vienojaties visas latvieshu partijas un censhaties atguut Riigas atsleegas! Un nav jau Sarmiitei Eelertei katraa zinjaa jaakljuust par Riigas pilseetas galvu. Arii Baiba Broka buutu laba, vai kaada cita gudra politikje, bez lielas "pagaatnes"!
Tautietis
T
Galvenais- nacionālais princips! Lai jau Dvadcatņiks turpina, tikai Jaunā laika paspārnē. Gan jau piespiestu dalīties. Papētot sīkāk, redzams, ka Šlesers jau tad tuvinājās t.s. krievu partijām. Ko vērts vien bija piecīšu pirkums no SC! Tiem, kas karina sev klāt zīmīti ar cenu, derētu ielāgot, ka turpmākajās vēlēšanās balsotāji piecīšus svītroja.
  • 2
  • 0
bite
b
Nevienosies, jo katrs domā tikai par sevi! Tā mēs nelabvēļiem par prieku paši savām rociņām atdosim Latviju! Kauns un nožēla par tautiešiem!
  • 2
  • 1
ŠVEIKS
Š
Ja tantei būtu riteņi, būtu autobuss
Voldemārs
V
Ināra Egle ir gudra un patriotiska. Vienmēr tāda ir bijusi. Var redzēt, ka cilvēkam sirds asiņo par savas tautas neizmērojamo stulbumu, kurā savstarpējos strīdos, skaudībā, nenovīdība un prastā varaskārē, Latvijas galvaspilsēta ir atdota Latvijas ienaidniekiem.
Burt
B
"... vajadzēja tikai pārkāpt pāri dažām sarkanajām līnijām un vienoties par sadarbību ar A. Šlesera komandu, kurā bija arī visnotaļ cienījami cilvēki." Kuri tieši bija tie cienījamie? Kaut vienu adresi, lūdzu. Un vispār, šī ir ziņa vai komentārs?
korbs
k
Šleseri pagrūda Ameiriks ar savu mēli un lielo muti.Man žēl Šļesera,jo viņam bija gan marketings,gan menedžments,gan harisms gan enerdžī.
to Es arī labāk
t
Šleseram bija laba progrāma... ............................................................................... It sevišķi KNAB Rīdzenē ierakstītā...Meistardarbs!
  • 5
  • 3
"S'lesers v'el atgriez'isies R
&
un būs labs papildinājums,stiprinājums Vienotībai,protams cita kvalitāte,ampluā-tas notiks,joŠlesers ir brīvības,kultūras,demokrātijas,izglītības kaislīgs 'meklētājs.
  • 2
  • 3
Es arī labāk balsotu par Šļeseru
E
un nekad nebalso par vārda.goda neturēšānu,kā ar šļeseru izrīkojās aprunāja Ameiriks,Ušakovs.Šļeseram bija laba progrāma priekš Rīgas,ko sabojāja patreizējā brigada.
  • 3
  • 4
traki gan
t
Nu, tak jau. Šlesers - mūsu mesija! Bet tā jau notiek - pravietis savā tēvzemē netiek cienīts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas