Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ja Lembergu ievēlēs Saeimā, deputātiem būs jālemj par kriminālvajāšanas turpināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BS
B
Nav brinums viss tie mesli (ne Lembergs) nekur neiiet prom no valdibas... Izradas viniem immunitate pret kriminalu vajasanu.
a ko ta nu/
a
Bijušais PSKP augsta līmeņa funkcionārs, kas, Latvijai atgūstot neatkarību, izmantojis savus sakarus augstākajās komunistu aprindās un apzadzis valsti par miljonu miljoniem. Proti, dažu gadu laikā provinces pašvaldības vadītāja amatā kļuvis par bagātāko cilvēku Latvijā. Pie tam pastāvot aizdomām, ka novācis no ceļa savus biznesa partnerus (Lejiņš, Skuja..)Taču tādi dzimtcilvēki kā Jūs to izliekas nesaprotam, jo samierinās ar druskām no lembju dzīru galda. Viņš taču jūt, ka šī krimināllieta ir nopietna, tāpēc cenšas ietikt saeimā. Taču tur grūti ko darīt, ja daļa no Latvijas tautas izvēlēsies iet latīņamerikas valstu vai Itālijas ceļu.Kāda tauta, tāda valdība.
Šampēteris
Š
Patiesās Laimes Lējēji izvirzīs Munkevicu, kurš pārgājis jau nākošajā līmenī un visas Lemberga iestrādnes - kaķim zem astes.
Lelle
L
Pilnībā pievienojos. Vajag demonstrāciju un iet un mest tajās urnās aploksnes ar " Pateicības veltījumiem" kretīniem, kuri nozaga mums valsti. Nav ko tautai kāpt, kāpt, kāpt, kāpt, kāpt uz tiem pašiem grābekļiem
brīnos
b
Tantes un onkuļi, kamēr masturbējat pret lembergu, tikmēr piem. TP nenāk ne prātā Valsts kasē atmaksāt 1 miljonu PĀRTĒRĒTO par savām POZITĪVISMA kampaņām! Un LPP/LC valsts kasē NAV iemaksājuši 500 000 latus! Tātad šie tp un lpp/lc mērkaķi NAV tiesīgi startēt 10.saeimas vēlēšanās 2.oktobrī!
borcinsh
b
bet atklati : piedavajiet lembergam - atdot visu nozagto un palikt ar to, kas piedereja vinam un vinas gimenei tieshi atjaunoshanas laikaa...,VAI KRESLU SAEMAa (!!!) , tad sapratisiet kaa vinsh "MIIL" savu Latviju ! shis mazajs neatteiksies no "savas" ( nozagtas - TAUTAS !!!) naudas gan jaa sedes 15 gadus !!!.. .....bet tee iet "runa" par kaut kadu "kandidateshanu".... un beidziet jau reiz rakstit tee, kaa Latvija ir "slima" ! Slima ir Tauta.
iz "O.M.© arChīva"
i
*O.M.© KUPLEJAS.* ( labā rādžiņa SWH & O.M.© sadarbības rezultāts ) Fragmentiņš Nr. 18. - *...par Hūtes 'polit-plāniem'.* 'ANNO' ~ 01. - 03. 2006. u.c.
KLM
K
tomer ir stradigs un pastav par nacionalajam interesem! ................................................. ............................................................ ...... Jums taisnība frau - strādīgs ļoti, jo ne katrs spējīgs sastrādāt 140 apsūdzības sējumus ! Arī par nacionālajām intresēm Jums taisnība - būdams okupantu pakalpiņš poļitruka činā ļoti aizstāvēja nacionālās intereses - dziedot ''varen plaša mana zeme dzimtā''(krievu valodā)
borcinsh
b
tikai kopa ar kononovu jeb vispar nevajag ! un "frau" briede par - ...... !
frau briede
f
Lembi par premjeru!!!!!!1
frau briede
f
Lembergs sakopis Venstpili (lai ari nav tirs un balts), tomer ir stradigs un pastav par nacionalajam interesem!
Lelle
L
Redzēsim kā viņi ievēros "Vienu likumu, vienu taisnību visiem"!
cepums
c
lembergs jau nu buutu tas mazakais launums. vairak ir jauzmanas no tas sorositu mafijas ar Elerti prieksgalaa!!
filozofs
f
normaalaa valstii kriminaalvajaašanaa esošam un smagos noziegumos apsuudzeetam vajadzeetu buuut imunitaatei uz kandideešanu deputaatos, mums kaa jau mafiozaa valstii kuraa eenu ekonomika teju paarsvaraa paar gaišo , viss ir pilniigi otraadi , ta patiesiibaa jaaapsver veeleešanu dienaa riikot masu demonstraaciju un veeleešanaas nepiedaliities , jo saraksti tiek kontroleeti no valsts nozadzeejiem ...taisniibu sakot metaas slikta duuša.
@-@
@
Valsts prezidents Valdis Zatlers: "Mani dažkārt dara bažīgu tas, ka neviens politiskais spēks nerunā par to, ko viņi darīs, ja viņus neievēlēs nākošajā Saeimā." Piekrītot tūristu Valdim, iedomājos, ar kādu patiku vēlētājs atkārtoti ievēlēs dažus ZZS liekēžus un dīvaiņus. Ja ievēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas