Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ja nemazinās nokaitēto gaisotni, protesti var atkārtoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
āda
ā
Tīri dabigi!!!...CĪŅAS,LOĢISKS urpinājums...Līdz galīgai uzvarai !!! Kamēr KLIĶES valdība nebūs...PATRIEKTA !!!!!!!!!
b
b
Tas, ka tauta ir neapmierināta tikai ar ekonomisko krīzi, nav taisnība. (Godmanis to esot centies iestāstīt arī Briselei, bet diez vai kāds tam ticēja, drīzāk jau klusībā pavīpsnāja.) Tauta ir sašutusi par visu pēcatmodas sociālo un ekonomisko politiku.
Memory
M
Ledus ir sakustējies ? ! - parādi vēlas komandēt Godmanis & Co.....nasin spešal, bet ka tik nav jāpaliek gribot
tvaiks
t
Zatlers tak uzlēja spainīti uz karstiem akmeņiem.... vajag vēl?
rm
r
Man kaut kā uzpeld atmiņā kadrs no "lietussargu revolūcijas" , kad Gogmanis, ejot cauri piketētaju koridoram un ienākot Saeimas vestibilā, žurnālistam diezgan nievājoši sacīja (precīzi nevarēšu atkārtot), bet doma bija apmēram tāda: tas jau NAV NEKAS, ĀRZEMĒS notiek daudz ievērojamāk... Es vēl pie sevis nodomāju-ko, viņš grib, lai būtu tā, KĀ ĀRZEMĒS??? Vandālisms un grautiņi ir briesmīgi, BET savādāk taču NEVIENS NEDZIRD! Vari sapulcēties, iet uz referendumiem, dziedāt, dejot, vicināt lozungus, bļaut un REZUILTĀTU NEKĀDU! Pēc pēdējā referenduma bišķi tā kā sarosījās, bet ātri norima un visiem ir redzams, ka TĪŠI tiek "stiepta gumija"...
Anna
A
Šie notikuimi ir tikai sekas visai līdzšiņējai valdošās mafijas augstprātībai un nejēdzīgajai rīcībai visus šos 17 gadus. Viņi ,kā redzams, vairs nav spējīgi saprast normālu cilvēcīgu valodu,kad vadzis ir pilns - tas lūzst.
Edmunds
E
Vai Muižnieks joprojām joprojām redz slimās vīzijas par mācītājiem homoseksuālistiem, ko viņš atklāja LTV 1 raidījumā Nākotnes parks?
[email protected]
h
Štokenbergs man nedaudz atgādina Eināru C------i, kurš organizēja VAK biedru akcijas pie Brīvības pieminekļa, bet nekad nebija tuvumā, kad miliči protestētājus krāva iekšā bobikos un iekaustīja ar stekiem.
zvirbulēns
z
Nils Muižnieks - latvieši, atceraties šo kadru! :(((
vecs čekists
v
Sarmīte Ēlerte.-Tādēļ tika darīts viss iespējamais, lai novērstu provokācijas un vardarbību. ---------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------- Un , (ko Sarmīte var nezināt) to darīja cilvēki no VDK. Par to viņus tagad var sunīt uz nebēdu un piešut visas latvju nelaimes un neļaut ieņemt amatus. Tas arī daļēji izskaidro, kā pēc korumpantiem tik brīvi te dzīvojas.
heh
h
Kaut kāda muldēšana par vājo opozīciju. Kas diez ir spēcīga opozīcija? Kas ar bomi triec koalīcijai pa pieri, lai tajos ieklausās? Kaut kāda muldēšana.
UTE
U
Tā gan (prikš Segliņa un paša priekšnieka)...SĒRU VĒSTE !!!
līmenis
l
Jā, jums Štokenberga un viņa maizes devēju atbalstīitājiem tā rakstīšanas maniere ir tiešām interesanta - labākais arguments tai jūsu komentārā ir - "nevajag muldēt". Tiešām skaisti.
naids , naids ,naids
n
Jā. Paskatījos, kas notiek visā pasaulē. Visvairāk mani pārsteidz Islande un ASV. Šajās valstīs, kur nav bijsu 50 gadu okupācija, kur nav bijis PSRS Bruņoto spēku Baltijas kara apgabala cents, kur ražošana nav bijusi pilnībā pārorientēta un militārajām vajadzībām, kur 50 gadu laikā nav iepludināts nesamērīgs skaits okupētājvalsts pilsoņu - tur ir totāla krīze. Un interesanti, ka tur cilvēki šobrīd nelamā valdību, bet katrs savai dzīvei meklē konkrētus risinājumus .
zvirbulēns
z
Apjukušie prāti, tā gribas nosaukt tos, kas rakstā tik satraukti par akmeņu pacēlājiem. Viņi grib izdēt olu, bet nosoda sāpīti, kas pavada šo procesu. Īsāki sakot, satraucas par to par ko vispār nebūtu jāsatraucas. P.S. Ēlertes kundze, vai nu dējat olu un par sāpītēm nedomājat, vai, paredzot sāpes, olu nedējat, tā būs godīgāk, ētiskāk un morālāk. Citādi priekštats tāds, ka esat vieni lieli liekuļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Ar aso reakciju Zatlers mēģina mainīt attieksmi pret sevi

Cilvēki cer uz Zatleru

Zatlera vēstījums mobilizē koalīciju, taču konkrētu solījumu nav

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas