Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ja nesadalīs peļņu ar Arēnu, Dinamo apsvērs jaunas halles celtniecību

Arēna Rīga mums ir labs un atsaucīgs partneris, ja nerunājam par naudu,” tā laikrakstam Diena saka _Dinamo Rīga _ģenerāldirektors Zigmārs Priede. Viņš atzīst, ka spēļu grafiku koriģēšanas un tehnisko jautājumu ziņā ir saņēmuši tikai pretimnākšanu, taču, ja arēnas izmantošanas nosacījumus koriģēt neizdosies, aktuāls kļūs jautājums par savas halles celtniecību.

Klubs vēlētos saņemt arī zināmu daļu peļņas, ko spēļu laikā nopelna ēdienu un dzērienu tirgotāji, jo līdz šim vienīgie ienākumi ir no biļetēm, abonementiem un suvenīriem.Līdzšinējie nosacījumi paredz maksāt Ls 5000, ja atnāk līdz 3000 skatītāju, un par katru nākamo skatītāju jāmaksā Ls 1,70. Tātad, ja uz spēli atnāk 10 000 skatītāju,_ Dinamo _arēnai maksā Ls 17 000 (plus PVN). _Arēna Rīga_ valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris hokeja kluba vadības izteikumus par neadekvātām summām sauc par “māžošanos”. Viņaprāt, šādi paziņojumi parādās pirms sarunām par jaunā līguma slēgšanas, lai iegūtu labvēlīgākus nosacījumus.Iepriekš ir izskanējis, ka jaunajā hallē varētu būt 7000-8000 skatītāju vietu. Z.Priede norādīja, ka šādu paziņojumu nebūtu, ja tiem nebūtu nopietna seguma, jo katrai pilnvērtīgai komandai ir vajadzīga infrastruktūra, pirmām kārtām savs ledus, kur trenēties un spēlēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas