Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ja nespēs vienoties par budžeta konsolidāciju, Vilks apsver iespēju demisionēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Iztapība
I
Šito iztapību, ko parāda Vilka kungs! Par katru cenu uz sekundi visu izdarīt,pārcentīgs. Apsēžaties pie galda un diskutējiet. Sakiet paldies, ka dumjā tauta vēl nav uz ielas, ciešas. Cik ilgi? Vilka kungs gaužas, ka neizdarīs pa prātam aizdevējiem, par dumjo tautu neraud.
Naudas kāre
N
Latvijas banka cilvēkiem ir radījusi tikai sāpes- Repše lata stiprumu uzlika uz cilvēku pleciem,lai stiepj;Rimševics ar Dombrovski veica iekšējo devalvāciju-dēl Kargina un Krasovicka mahinācijām,dēl zviedru bankām atņēma naudu skolotājiem un aizslēdza skolas un slimnīcas,un tagad būs pienākusi kārta arī ārējai devalvācijai.Wikileeks taču jau paredzēja lēnu Latvijas fiskālo nāvi...
Econ
E
UK ANALYST SEES LATVIAN DEVALUATION AS UNAVOIDABLE - wikileaks ziņa saistībā ar zviedru bankām. tagad gan gribēšu redzēt, kurš no banku čivinātājiem, kas sevi sauc par ekspertiem, atkal kaut ko dvesīs par strukturālām reformām vai bezdarbu.
Jānis
J
Sen bija laiks aiziet....
alberts
a
Kaliforniju vadija aktieris- Švarcenegers un nekas,nesagruva ta Kalifornija,dzīvo talak.ASV vadija aktieris Reigans un panaca PSRS piekapsanos.KAS tas IR?Mūsu nemakulība,"autinu" laikmets.?Nav jau svarīgi vai pie "šprices" ir vilks vai avs,svarigi vai mūsu valsts var funkcionet BEZ noteiktiem "specvīriem" vai sievām.Izradās,ka nevar."Galvās" atkal "spailvaina roka" kura VISU noliks pie vietas, un ieviesīs partikas kartinas.
Econ
E
Tie priekslikumi, ko ta izcila grupa sastradaja (vai tur vispar kads ekonomiku izprotoss profesionalis bija ieksa parstavets, vismaz kads, kas saprot kaut ko no ekonomikas (kaut ka nevareju atrast saraksta)) jau ari augstaka mera nekompetenti, varbut tad aiciniet atpakal ieprieksejo finansu ministru, vismaz bija uzticiba, ka visu, ko darija, darija Latvijas cilveku laba, nevis zviedru banku.
Econ
E
Man patik Jusu argumenti. Tik tiesam ir zaudets galvenais - uzticiba. Kada gan uzticiba, ja nekompetenti partijas biedri/draugi/radi/pazinas tiek sabazti valsts (nodoklu maksatau apmaksatas) darba vietas (kada gan ticiba, ka tur pienems gudrsu un pardomatus lemumus ?- nekada), lai apmaksatu tos nenormalos kreditus (varbut zviedriem beidzot butu jasamierinas, ka ari vinu bankas var nobankrotet), tiek izcirsti visi Latvijas mezi. Un kam tas viss - visu lielu starpt.instituiju vadibas ir pateikusas, ka tos no ekonomikas teorijas viedokla ir vajprats, cilveku iedzisana nabadziba. Vai tiesam nav redzams, ka vienigais, kas pedeja laika sajusminas, ir zviedru ekonomisti un Wallstreet zurnals. Ceru, ka Latvijas valdibai pietiks gudrias taja bridi, kad EL un ES ies restrukturizeto paradu celu (dalu valsts parada norakstot - lidz atmaksajamam limenim), so iespeju pieprasit ari Latvijai, bet ar sadu darba nodoklu politiku, no parstrades rupniecibas nekas dizs nesanaks, tikai augstas produktivitates darbibas, kur darbaspeks (Latvijas cilveki) nav nepieciesams.
Ivo
I
Varbūt Krrrristovski pamēģināt?
cony
c
Sen jau pašam bij jāsāk saturīgi strādāt,lai vispirms sevi izvestu no aprobežotības arī no finansu ķibelēm,no tādiem palīdzību valstij nesagaidīsi.
Vienotības triumfs
V
lno » Vioenotības triumfs 04.02.2011 17:05 Ekonomists bankām , kuras faktiski aizgāja pa burbuli,, ______________________ Puisīt, Vilks nav strādājis Parexsā:) ________________________________________________ ______ Čau, meitēn INO! Tu vienmēr esi tik tupa, ka neatceries, ka vilcēna jekonomiski vadītās bankas (mātes un meitas) SEB letiņu bauri ar aizņēmumiem miljardos arī ir glābuši no bankrota? Kas Jums tajā Vienotības triumfā noticis, ka tikai puspatiesības te dzejojat? Biezpienu vajag ēst , meituk, nevis Vienotības triumfa silē ļeksēt tikai melnos ikrus, tad arī atmiņa neklibos. Ak, jā arī tagad, ja letiņi nekonsolidēsies (ai, kā man šis vārds patīk), tad tūlīt svensonu murlaks fin mins no aizjūras atkal mūs apsaukās. Vai ne, meitiņ INO?
vells
v
Zemniekiem vajadzētu izstāvēt līdz galam! Pārlieku primitīva bija jenotu shēma jau no paša sākuma. Zinot viņu darbības stilu varēja paredzēt, ka koalīcijas partnerim viņi iegrūdīs tās ministrijas, kuras paredzējuši slaukt, tā arī notika.Pēc tam sākās koalīcijas partnera apvainošana visos pasaules grēkos, arī tas jau ir pieredzēts, tagad draud ar vilka demisiju! nu nav liela bēda, lai iet, paskatīsimies, kas zviedru bankām uz rezervistu soliņa sēž, strautiņš noteikti, pārbaudīts kadrs. Jebkādā gadījumā zemniekiem ir izšķiršanās brīdis, ja jūs padosieties "vienotības" šantāžai, tad ar jums skaidrs, esat tāda pati 5.kolonna kā jenoti, Latvijas un tās tautas ienaidnieki!
Buba
B
Vai trubas zemnieku kārtējā iespītēšanās novedīs pie varas Urbanoviču? Negribētos ..
Kurmītis
K
Figu ragu, demisionēšot viņš! Vot gribu es to redzēt. Sēdēs savā krēslā kā ērce piezīdies ka pat ar knīpstangām viņu no turienes prom nedabūsi ! Viss šitas svoests par demisionēšanu ir pasaciņas muļķīšiem. Kamēr Vilkam dotais UZDEVUMS, ar kādu viņš tika nozīmēts ministra amatam, nebūs izpildīts, tikmēr nekādas demisijas! Abi divi lobiji, kurus viņš pārstāv - zviedru bankas un sorozīdie hunveibini to nepieļaus. A uzdevums – iegrūst Latviju parādu jūgā ekonomiski, lai pēc tam varētu sagrābt atlikušo īpašumus un pēc tam paverdzināt arī ideoloģiski ir izpildīts tikai pa pusei! Tā ka i neceriet ! ... :)))
Ministry of Truth
M
Kad atmetīsi savus "ad hominem" demagoga gājieniņus, tad piesakies. Ar argumentiem. Mani (un droši vien citus arī) te neinteresē tava kvalifikācija (manām) darbībām. Esi tik laipns un pievaldi muti vai mēli ar personiskām piezīmēm. Esi arī tik laipns un izlasi tēmu, izlasi manus komentārus šajā tēmā, tad izlasi savas piezīmes par, tā teikt, manu degunu, manu rokrakstu un manu cepuri. Tādam īpatnim kā tev ir jāpaskaidro, ka tās ir metaforas. Man ir vienalga, cik tev daudz ir vai nav laika. Tu neesi autoritāte. Tu esi parasts lasītājs, kas metas audzināt citus lasītājus. Absolūti nevajadzīgi un neefektīvi. Vai tu esi kāds Vienotības politikānis?
hi hi hi
h
Es lasu gan! Pietiek,com: "Valsts sekretāru sanāksmē izsludinātie Ministru kabineta noteikumi „Valsts un pašvaldības institūciju kolektīvo pasākumu organizēšanas kārtība un finansēšanas ierobežojumi” paredz ļoti konkrētu formulu, kā aprēķināt katras iestādes ballīšu gada budžetu." un pēc šis formulas sanāk VIDs varēs tērēt savām lustēm...kā tu domā CIK?! 1 VIENU MILJONU!!!!!! Tāpat Lattelekom, Latvenergo, LVM, LAC, višdas āģentūras, ietādes, a kur nu vēl pašvaldības!!! Tur ne vien 50miljoni sanāks, kurus tagad atkal taisās tautai atņems, bet visi 100!!! Un vēl prēmijas atļaus maksāt Rīgas parazītu bandām!! Es balsoju par Vienotību un Dombrovskim + pievilku, bet izkatās, ka esmu smagi kļūdījusies. Āboltiņa pat no LNT intervijas aizlaidās, jo nespēj atbildēt uz jautājumu: kapēc Vienotība nepilda savus pirmsvēlēšanu solījumus. Tā ka nevajag te batonu ausī bāzt un uzskatīt visu tautu par muļķiem, ja paši esat muļķi un savas valsts un tautas iznīcinātāji!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas