Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ja Šķēle būtu Dombrovska vietā, viņš ķertos pie trim lietām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Hm, TP reitingi zemē, paša miljoni ofšoros, bet tos tā Eiropa sākusi apkarot, tātad nav vairs droši, kupi-prodai bizness neiet, pārtikas ražošana ar krītas, tad jau atkritumu bizness ar ies uz leju,jo kā smejies "kam nav ko ēst,tam nav ko d....", uzņēmēji,kuri caur valsts pasūtījumiem baroja partiju ar neko vairs nevar dabūt pasūtījumos, visādi barotnēs saliktie klerki ar vairs nesaņem no barotnēm tik daudz lai pienacīgi spētu atmaksāt partijas kasē, savi izsūtamie zēni,kam izkārtots paša dotais privātkredīts ar to vairs nespēj atkalpot un atdot.....nu pavisam štruntīgi, jāmet pie malas kautrība,jāiznāk no Makoņu ēnas un jāmēģina varbūt ka vecā harizma "second hand" vēl nostrādā, un izrādaska uz dažu labu "čiepu" utml. nostrādā, tad tik uz priekšu un mūsu badīgie žurnaļugas jau gatavi 24 st. diennaktī apsiekalot viņu,ka tik maksā.
hm
h
Shkelem jau nu gan nevar ticeet .nevienam vinja vardam!Triis reiz bija premjers,nolaida(noprihvatizeja)visu valsts saimniecibu.Tada sajuuta reizeem,ka vinsh uzvedas kaa mefijas krussttevs latvijaa.........................
Šampēteris
Š
Oranžā krāsa atraisa emocijas, veicina labu garastāvokli, paaugstina pašnovērtējumu. Sevišķi spilgti to ilustrē vislielākā teiktais LA: Kalvītim aizejot, Latvijas valdība bija ar trešo mazāko parādu ES. VALSTS FINANSES BIJA KĀRTĪBĀ.
LVD
L
Es Dombrovska vietā Šķēli tūliņ sauktu pie kriminālatbildības.. "Ja es būt Dombrovska vietā.."- ko tu vēl negribēsi! Varbūt vispirms salaupīto tautai atdod, un pēc tam paskatīsimies, kādā vietā tevi ielikt, vai iebāzt..
he-he-re
h
škēle ķertos pie trim lietām.. divām apaļām .. un cietām! trešo tomēr nevar atrast.. kurā starā? nespēj saprast!
Andris
A
Kā viņam joprojam nav kauna virināt savu muti.Lauksaimniecības akadēmijas beigušie darboņi valsti noveduši līdz izmisumam.Atradies glābējs.
Aivars
A
Kas viņam liedza 7 gadus apgaismot savus partijas biedrus, kad tie bija varas virsotnē? Tagad kā no Mēness atlidojis.
Vulkāns
V
Ja mēs sāksim ar; "Ja būtu..." ,tad pie tā arī paliksim
Herbicīds
H
Tukši ieteikumi. Zalāna reforma krīzes laikā ir muļķīga. Eiro pilnīgā podā, no tā jāatsienas cik vien ātri var, kad dolārs un mārciņa daudz konkurentspējīgāka. Nav spoži, kombainieri.
VIKTORS
V
ŠĶĒLE KOTU BLEFO,TUJAU BIJI PREMJERS
situacija
s
no pedejam intervijam redzams, ka andris ta ari nav palicis gudraks, ne minas par nepieciesamo nodoklu reformu (noverst slogu no razosanas - bet parlikt uz luksusu, NI, un lidz sim neapliktajiem finansu kapitala pieaguma veidiem). bija tacu laiks pastudet daudzu ekspertu analizes, kuros sis punkts ir fokusa. ne vinam ir fragmentara izpratne par makroekonomiku, neder vadosa valsts amata. vina lidzinejo materialo un organizatorisko panakumu spejas tomer saknojas centiga siveresanan, kuras noteikta sastavdala ir valsts resursu izmantosana privatiem merkiem, nevis kads ipas uznemeja talants. cita valsti, vins iesp. vienkarsi jau sedetu kurkii ....
kurmis
k
peec Skeeles ekonomiskaas teorija,lai kljuutu par milionaaru ir 6-os jaaceljaas,8-os jaasaak straadaat un liidz 22-24-iem jaastraadaa- birojaa
kurmis
k
atradies eksperts par valdiibas darbu,lielaaku demagogu,valsts izzadzeeju savaa dziivee neesu redzeejis un veel paspeeja ljoti sliktu piemeeru-tradiciju ievest,kaa riikoties ar kopeejo labumu,tagad jau ir skolnieki,kas pat paarspeej kampienos.
kurmis
k
Demagoga un korumpanta reaals tipaazhsh
ir skaidrs
i
ka runā runāšanas pēc, taisa pirmsvēlēšanu PR.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas