Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Ja TP aiziet no valdības, to gatava atbalstīt LPP/LC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čiepa
č
Bildē rādās tā kā resns vepris nobildēts
no malas
n
Visi jau vēl nav tik stulbi kā tu, rudā.
rudā kaķe
r
Neticami, ka kāds te vēl kādu partiju vispār atbalsta. Marasmātiķi un šķērdētāji kā vieni, tā otri, kurš ir redzējis Latvijā kaut vienu politisko partiju, tas redzējis astoto pasaules brīnumu. Zābaku kompānija zaļumos!!!
Dainis
D
Saeimas deputātam ir JĀBALSO SASKAŅĀ AR SAVU SIRDSAPZIŅU, nevis pēc iepriekšējas vienošanās, vai spiediena no frakciju vadības puses! To nosaka Satversme, Saeimas kārtības rullis un Saeimas deputāta ētikas kodekss.
.
.
Jā, jā tie jau vienmēr gatavi, ka tik pie varas
Terorists
T
Pareiz ir,Repšīt ņēm tik šitos ciet.Nepietiek kad ar TP esi jau iebraucis lielu lielās auzās, tad dagad vēl šitos ar kremļa smaku sasmērētos un gatavi rudzi. Jā nāk vēlēšanas,bet naudiņā sāk aptrūkt un nu visi raujas pie ES naudas maisa. Ar katru dienu jo interesantāk pavērot- IDIOPOLITIĶU IZDARĪBAS. Bērnudārzs un klaunāde turpina savus apgriezienus pilnā apmērā.
NPPIP Viesturs
N
Pilnīgi saprotama oranžo reakcija. Ja viņus pārējā koalīcija nemīl, ja nevar koalīcijas partneru izvirzītus cilvēkus atbalstīt, tad redzama ir opozīcija partijas atrašanās koalīcijā. Manuprāt, pareizi Segliņš minēja par gatavību aiziet opozīcijā. Kāda jēga tērēt spēkus savstarpējos ķildiņos, ja nepieciešams arī piedalīties ārējos ķildiņos, piemēram Rozentāle Bauskā vai Koķe pie MK.
sviests
s
Da pie kājas man visi šreki, nasingi, buldozeri u.t.t. Tavi marsieši nav par kapeiku labāki. Godmanis jau pierādīja, ka fiz-mats redz skaitļus, māk atņemt dalīt, bet no ekonomikas "0", tavi Dombri un Repji arī ir fiz-mati....vajag normālu ekonomistu. Sociālie partneri visu laiku liek priekšā pamatlīnijas kā būtu jārīkojas, bet neviens jau viņus neklausa. Vai tik marsieši nebija, kas bļāva par sadarbību ar uzņēmējiem (sociālajiem partneriem) un ko tagad paši dara???? Par dunduku...varbūt kādā man nezināmā sfērā esmu, bet ekonomikā gan nē,
Austra
A
Paldies Dievam!!! Kaut vienreiz tiktu vaļā no Zagļu partijas! Cerams, ka spalvinajam Zirnrkļcilvēkam neizdosies ar TV reklāmām pārliecināt, ka viņi domā par ko citu, kā tikai par savu privāto biznesu un nākamajās Saiemas vēlēšanās netiks ievēlēti vispār.
zemietis
z
Kas galīgs dunduks esi? Kādu opozīciju? Marsietis šreka valdībā bija aizsardzības ministrs! Šķēle (lai tavās sviestainajās smadzenēs rastos pareizās asociācijas ) gānijās vājprātā, šitais nevar šito, tas nevar to Un par godmani nav taisnība ko? Nasing spešalists kā mūjābele sēž, gomanis vervelē punkt viens , punkts divi.baigā cieņa pret we will be prety taupīgi.
@
@
LPP meklē iespējas, kā noturēties malā līdz nākošajām vēlēšanām.
domas
d
Ģērbjās kā pusaudze, un domā,ka vēl smuka.
jautājums
j
Veca un dumja, jau ,,trešā,, jaunība mājo.
labējie liberālie čekisti
l
kas tas ir??????????????? rižais fliks, puķu ansis u.t.t.t.
sviests
s
Tu sauc piemērus, kur premjers opozīcijas politiķus gānija...tā ir visā pasaulē, bet vienu, konkrētu piemēru, kad premjers publiski savus ministrus "apliek"... Ko Tu priecājies par tiem aizdevumiem, kas viņus atdos? 700 gadus vergojām un ar tādu attieksmi turpināsim vergot, es būtu priecīgs, ja nebūtu aizdevuši, tas ekonomikas 'grūdienam" būtu daudz labāk. Tur jau tā lieta, ka JL rada iespaidu, ka strādā, bet principā dara visu, lai mūs nopirktu... Negribu atbalstīt nevienu partiju, visām apakšā ir "sponsori", ir visās partijās zinoši, strādāt griboši-pilnā vārda nozīmē, cilvēki, ir bļauri, darmajedi, gudri runātāji un utopisti, tāpēc labāk būti piespiest politiķus mainīt likumu un ieviest mažaritārās, jeb personāliju vēlēšanas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas