Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Jāiejaucas Saeimai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
beidz
b
Nodevējiem, kas savu tautu nodod, zeme deg zem kajām.
taisnība
t
Dombrovskis izrādās ir nevis valsts vadītājs, bet puika, kam labi padodas aritmētika.
demokrat
d
Ļoti labs viedoklis,patiess,kas ir pats svarīgākais, tāpēc, ka Strīķe, Vilks un visi pārējie viņu līdzskrējēji māk tik vaimanāt, kad šos aizskar vai uzraksta kritiku. Ja tie subjekti nepanes kritiku, nozīmē, ka rakstā ir taisnība un raksts ir sasniedzis savu mērķi, kam gan nepatīk taisnība. Turieties Sandri, lielākā daļa lasītāju ir par jums !
nakc
n
Diezgan beediigi, liidz kam Diena ir nolaidusies. Skaidrs, ka Kozjolam ar PLL draugiem vajag ar kaut ko sist Dombrovskim. Bet nu tik zema liimena "komentaars" liecina vai nu par paklausiigu shtata autoru nespeeju izdomaat neko sakariigaaku, vai arii izmisumu. Taapat kaa diivainie diena.lv "peetijumi" par Dombrovska laikaa pasliktinaajushos dziives liimeni. Ja tik loti gribas sist, tad vismaz izdariet to elegantaak. Bet labaak beidziet komenteet, Toch
archivārs
a
Agrāk biju pārliecināts,ka žurnālistam par visu svarīgāka ir reputācija.Tagad sāku šaubīties.Izrādās,arī bez reputācijas var labi nopelnīt.
artūrs
a
Ai, Toč, kur Diena tevi izrakusi? Vēl angažētāku rakstu nevarēji uzrakstīt? Diena sevi ir diskreditējusi sevi tik tālu, ka tālāk vairs nav kur krist. Centīšos norādīt uz acīmredzamiem stulbumiem šī žurnālista (Gudri, Godīgi, Cilvēcīgi?) rakstā: 1. Dombrovskim nekāda spēja vai nespēja nav jāizrāda. Ko, Toč, tu darītu viņa vietā? Atlaistu Vilnīti, lai ļautu PLL (kam tu ,šķiet, simpatizē), SC, ZZS bļaut par Vienotības monopolu uz KNAB? Kas, savukārt, rezultētos ar kārtējo koalīcijas Vienotības- Lemberga "deal" tu man, es tev?" No tā valstij paliktu tikai sliktāk. 2. Atlaistu Strīķi un Vilku, un ļautu Vilnītim graut KNAB tālāk? 3. Kā tu grasies panākt Saeimas "konsensu"? 4. Tev nešķiet, ka ar šo rakstu tu "neslēpti simpatizē" kādai no pusēm? 5. Pēc raksta sanāk, ka tu apšaubi korupcijas ietekmi Latvijā. Nu, nu. Jebkura kritika bez pamatojuma vai plāna, ko darīt tālāk, ir nekonstruktīva kritika. Lūk, ko es ierosinu: 1. KNAB iekšienē jāuztaisa balsojums. "Ko jūs, būdams KNAB darbinieks, atbalstat?" a) Vilnīti b) viņa vietniekus Zaudētājs atkāpjas no amata. Neviens nepārzin KNAB labāk, kā cilvēki, kas tur strādā. Vilnītis saka, ka birojā viņam ir atbalsts. To pašu saka Strīķe un Vilks. Kuram taisnība, lai izšķir balsojums. 2.Neatkarīgi no balsojuma rezultāta, atcelt KNAB struktūras reformas tādā stāvoklī, kādas tās bija dienu pirms Vilnīša iecelšanas amatā. 3. Lai atjaunotu reformas gadījumā, ja aiziet vietnieki, reformas jāapstiprina Ģenerālprokuroram. 4. Atlaist Toču no darba Dienā. Var strīdēties par Ozoliņa angažētību savulaik, bet Toča angažētība + rakstīšanas stils ir nepanesams
Zelma
Z
Točs no sabiedrības acīm kādu laiku bija pagaisis. Bet ne tik ļoti, lai tauta paspētu aizmirst viņa slavinājumus Maskavas čekistu partijai "Saimnieks". Vilks spalvu met, tikumus ne. Izskatās, ka "jaunā Diena" ikļūst par aizvakardienas 'spīdekļu" tribīni...
Janka
J
"Atjaunot uzticību KNAB var tikai visas Saeimas konsenss par KNAB politizācijas pilnīgu izbeigšanu." Tieši tā, Sandri Toč! Un nav ko velt bumbas uz Dombrovski - līdzko naftas pāķi (Lembergs) piekritīs aizvākt savu impotentu Vilnīti, Dombrovskim būs iespēja kaut ko izdarīt.
KLM
K
Toties saule lec un iestājās jauna diena tikai pateicoties lemberga nerimtīgajām rūpēm par latviešu tautas izdzīvošanu:)))))) ....................................... ............................................................ ........ rūpes par latviešu tautas izdzīvošanu šim biedram jau asinīs - jau kopš laikiem, kad būdams LKP CK loceklis, viņš ne tikai rūpējās par izdzīvošanu, bet pielika visas pūles - lai latviešu tauta laimīga un garā brīva dzīvotu komunismā..
KLM
K
''ņemam, kur vēl var paņemt'' pēc GOLODOMOR principa ................................................... ............................................................ .... Jūsu komentārs tik asprātīgs, ka uzdzen šausmas - ''ņemam no tās naudas, kuru Dombrovskim atstāja pūrā tie, kuri GOLODOMORU uzrīkoja valstij un tautai" - 7,5 miljardu vērtībā....
Es
E
Nu protams, visi cilvēki, kuri ir ar psihiskām novirzēm, tādi ir tikai "Dombrovska valdības mazspējas dēļ". Toties saule lec un iestājas jauna diena tikai pateicoties lemberga nerimtīgajām rūpēm par latviešu tautas izdzīvošanu:))))))
Dombrovska spuldzīte
D
Pilnīga taisnība Toča kungam. Visur skan šis pseido stāsts un Berlīnē jau deg latviešu cilvēki,joDombrovska valdība stādā tikai budžetu pēc principa""ņemam,kur vēl var paņemt""-pēc GOLODOMOR principa.
KLM
K
Atvainojos par kļūdu - Toča kungam
KLM
K
bet Jums patīk spēlēt ar mums durakus?! .................................................. ........................ Iespējams, Tuča kungam visvairāk patīk spēlēt pūšot svešā saksafonā, bet ar nosacījumu - lai garantēts kaut kas zaļš fonā..(tautā to bieži sauc par kāpostu)
?????
?
KNAB lietā notiek izmeklēšanas....kurš un par ko psiho?????????????????????????? KĀPĒC PSIHO?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas