Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jakānam gadu alga varētu būt par aptuveni 400 latiem mazāka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Pārceļot Dz. Jakānu, izvērtētas Dz. Jakāna teorētiskās zināšanas un praktiskā pieredze nodokļu un muitas administrēšanas politikas jautājumos, kā arī viņa izglītība un kvalifikācija, lai ar profesionālu speciālistu, kuram ir padziļinātās zināšanas nodokļu un muitas administrēšanas politikā, tiktu stiprināta FM kapacitāte nodokļu politikas pilnveidošanā. ------------------------------------------ ---------,,-----------------------------,,------------------ ----------------------------- Jā Repšu Einārs nu ir bagais frukts.Finanšu ministrs,bez atbilstošas finansista izglītības,viduvējs politikānis,personīgās finansēs atklāti sakot BANKRATS,bet ņem vienu ierēdnīti čakarē ar mēnešiem un galu galā pierāda kad arī šinī jomā galīgs nejēga. Jā, laba politikāņu plejāde savākusies.Birokrāti čakarē politiskos klaunus uz pilnu klapi ,un šamējie tikai to vien var kā nevarīgi izdarīt kādu mazu, nevarīgu riebeklībiņu.
kasis
k
Jā ,finansu ministrijā ir atvērta maza strīpainu ādas uzvalciņu un sieviešu ādas kostīmu šūšanas darbnīciņa,kurā visai sorosīdu vienotībai šūs formas,tākā vari ieiet aizsist rindu! Pasaki ka Jakāns sūtija,apkalpos bez rindas,jo tos kurus viņš kādreiz ir drāzis par nodokļu nemaksāšanu apkalpos bez rindas
Lelle
L
Nu cik vēl ilgi ar to jackānu vēl jackāsies?
ko>aaa
k
FM paņēma,lai būtu par ko pasmieties,tagad,kad pa visu pasauli izbļāvies,ka ar Repši nestrādās, būs jāstrādā riktīgi un ar izstieptu rociņu alga jāgaida,nekādu blakus ieguvumu,ar savu transportu vai trolejbusu uz darbu un atpakaļ,pie tam katru dienu varēs uzjautrināties tie,kurus viņš visu laiku "močīja", bet tā alga,ko saņems,nav samērojama ar IENĀkumiem,ko vasaļi sarūpēja VIDā,kur nu vēl visas lietas,kas tiks uzraktas,pēc tam jau būs redzams patiesais iznākums...............Bet to neviena tiesa neatgriezīs un krauklis vairs pakaļ arī nedziedās, jo šo dziesma jau nodziedāta....
Reālists
R
Pārceļot Dz. Jakānu, izvērtētas Dz. Jakāna teorētiskās zināšanas un praktiskā pieredze nodokļu un muitas administrēšanas politikas jautājumos, kā arī viņa izglītība un kvalifikācija????? Vai tad FM tagad nodarbojas ar džinsu šūšanu?
oho
o
dar, ko daridams, bet ar repsi gan nevajag salekties. jo tad vins, ka tada iemilejusies un pamesta jaunkundze visu laiku meginas nejaucibas stradat.. nu duma tada maziska ieriebsanas kare no valstsvira puses tomer..
rikošets
r
Man tas Eino patīk! Tautu smīdināt ir iemācijies, jo neko vairāk vinš nemāk! Laikam vienīgais jautājums ko būs izdarijis visā ministrēšanas laikā - izčakarējis Jakānu! A kur palika Vaškēvičs?
Kas es esmu?
K
Ak nabadziņš,kat tik nenomirst badā?
jakanam japras
j
lai piedalās melu detektoru parbaudei. varbut viņš nemelo, nekad nav melojis un ir balts un pukains? vai vispar ir tādu ieredņu?
ijana
i
Nu ja, tagad jau atkal visiem jāaizstāv tautpartijas vilcējspēki! Bet to, ko viņš tautai nokrāpis neviens vairs nepiemin, un cik iebāzis kabatā no drauģeliem muitā arī neviens nevar izkontrolēt.Sekas ciešam visi, bet kādēļ jāmetas aizstāvēt šie bijušie naudas grābstītāji?!
komisars
k
Lielāks labums sabiedrībai būtu ja, tomēr padzītu Repši ar visu strīpaino žaketi!
jaa
j
Lai saka lielu paldies,ka vispar nav patriekts.
zaglers
z
Protams ka Repsis viņu ''paņems'' ! Paņems tā,ka viņš nevarēs apsēsties,kā pēcpuse sāpēs :)
aaa
a
ko nu visi te repši slavē, Jakānu no VID nocēla, bet beigās pats savā (finansu) ministrijā bija spiests paņemt. Cirks tā visa jezga ap Jakānu.
zaglers
z
LŪZERIS :)) Aizskaloja Tevi pa sanitāro mezglu kā kakānu ,tas Strīpainis !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas