Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Jakāns nebaidās no JL nākšanas pie varas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RUNCIS
R
Nebaidies bet nomizies esi,ja katru dienu regojies sabiedribas acis.
vidists
v
Tikai nevajag,cik esmu dzirdējis no dažiem drošiem avotiem,tad varu teikt,ka Vid bija SVF audits ,kas pozitīvi novērtēja Jakāna darbu,kā arī visas šīs sistēmas darbu.Iepūt. ļipā.
skatītājs
s
Tas Repšes citāts ir kā sulīgs spļāviens ģīmī neizglītoto, destruktīvo žurnālistu ordai, kuru vaina valsts novešanā līdz šodienai ir tikpat liela, cik pārējām trīs varām.
skatītājs
s
Man patīk tas, ko Repše pateica: "Es domāju, ka stāvoklis valstī saka, ka mums ir nepieciešams absolūti visiem cilvēkiem, vienalga, kur viņš atrastos, dot iespēju strādāt, sevi parādīt darbā un darīt kaut ko labu. Tas būs tas galvenais kritērijs. Mūsu šķēršļi vai ienaidnieki nav vis kādi atsevišķi cilvēki vai personības. Mūsu ienaidnieks šobrīd ir pārmērīga birokrātija, pārmērīgi samudžināti normatīvie akti, nelietderīga valsts līdzekļu šķērdēšana. Tāpēc es piedāvāšu šiem cilvēkiem atrisināt ar darbu saistītos jautājumus” Ja visi domās tik valstiski, tad būs labi. Es ticu!
Kabula
K
Protams, ka nebaidās, jo sportistu aprindās nav jēdziena bailes, ir šuhers, nāk mīziens..
gm
g
Jakāns var nebaidīties no JL nākšanas pie varas, bet valsts budžetam un iedzīvotājiem gana vajadzētu baidīties no viņa palikšanas amatā. Statistika rāda, ka treknajos gados igauņu vidējie ienākumi bija par visam 25% augstāki nekā latviešiem, bet latvieši pamanījās ņemt kredītus lielākus par vidējis 20%. Tas skaidri norādā, ka latviešiem bija ienākumi, bet tie bija pelēkie uz kuriem Jakāns piemiedza acis. To viņš darīja tādēļ, ka viņa draugi - nekustamo īpašumu megaspekulantu brangi pelnīja uz saskrūvētajām cenām. Tā rezultātā cilvēki bija spiesti ņemt pārāk lielus kredītus un maksāt neadekvātas cenas par mājokļiem. Piedevām šobrīd, kad daudzi saņem bezdarbnieku pabalstus, tad dēļ aplokšņu algām tie ir daudz zemāki un neatbilst reālajai situācijai. Jakāns bija tas, kuram vajadzēja novērsts pelēko algu sistēmu. Tagad viņš teiks - iedzīvotāji paši vainīgi, ka ņēma algas aploksnēs. Īstenībā pie valdošās sistēmas vienkāršam iedzīvotājam lielas izvēles nebija. Bet ja vainot parasto cilvēku, tad tikpat labi var jautāt, tad kam vajadzīgs ās nodokļu iekasētājs, kuram nespēj normāli iekasēt nodokļus no ienākumiem. Tas kā Jakāns māks melot acīs skatīdamies ir lasāms Kluba intervijā. Viņš saka, ka ar Vaškeviču viss ir OK. Jakāns laikam par idiotiem uzskata visus, kas lasīja atklātībā nonākušās telefonsarunas, kura Vaškevičs sakārto lietas ar augsta ranga izmeklētāju par viņa šķirtās sievas lietu. Tā pēc tam skaidrā teksta viņam iedod pateicību. Nepārprotama korpupcija. Jakāns skatās acīs un saka - tur vēl nekas nav skaidrs. Ja JL paturēs Jakānu, tad tas būs apmēram tas pats kas ja LPP nominētu Kastēnu par kardināla Pujāta padmnieku morāles jautājumos.
Viesulis
V
Viens no sakarigakajiem uzdevumiem butu tikt vala no si TP ieliktena un vina draugela Vaskevica, vieta ieliekot profesionali, kurs panaktu, lai nodokli neietu vis garam valsts kase, bet gan taja ieksa!
Maija
M
Tas ka Vaškēvičam speciāli uztaisīja amatu, kad tika noņemta pielaide, pie tam vēl iet krimininālprocess, VID-am godu nedara. Loskutovu noņēma, kaut kriminālvajašana ne pret pašu personīgi, bet KNABA darbinieku. Loti nepatīkama sajūta - līdzīgi kā Krievijā, salīdzinot Hodorkovski un Abramoviču piemēram. Tas pats ar Loskutovu un Vaškēviču.
Bērziņš
B
Protams, Repše nevar pagaidām tik droši izrunāties, ka tiks atlaists Jakāns un Vaškevičs, citādi valdību neapstiprinās. Lai intervētāji nointervē viņu vēlreiz pēc nedēļas, tad jau dzirdēs daudz vairāk.
Oskars
O
Kāpēc VID nestrādāja iepriekšējos GADUS,bet vinkārši atpūtās un izpumpēja TAUTAS KASI.
urtāne
u
viņš uzlika desu
Mincis
M
Nebaidās, bet vajadzētu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas